• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ya napayım sizi gördükç bende hırslandım gece yemelerimde keisldi

sürahinin içine tarçın kök zencefil karanfil 2-3 dlm elma ,limon atıp sıcak su ekliyorum
akaşm gidince bri bardak birde 11 gibi atıştırma isteği gelince bir bardak içiyorum

cnm tatile gidicem bayramda bir ayım var bari 68-69 olayım bugün 73 çıktım :KK43:
Ooo sen bu hırsla verirsin cnm o kiloları merak etme ;)

Metrobüsteyim stop
Birazdan yazıcam stop
Birsürü yiycek var şirkette stop
Ben de iki kek yaptım stop
Ben yerim arkadaş tutmayın stop:KK45::KK45:

stop stop stop :)

ye arkadas sen dengelersın onu cunku (:

seyrekyagmur seyrekyagmur tatlım cok sevındım vermene bu aralar cok ıyısın zaten masallah 5 cayındada hafıflerden alırsn bısey olmaz dengelersın sen bak ne gzl kıloda verıyorsun

E esrAhsm tatlım gunaydın kahvaltını et artk ac karnına neler ıcdın öle

bu arada kahvaltım

1 etımek
5 zeytın
yumurta
salatalık
cay afıyet olsun bana

stop stop stop :)

ye arkadas sen dengelersın onu cunku :-)

seyrekyagmur seyrekyagmur tatlım cok sevındım vermene bu aralar cok ıyısın zaten masallah 5 cayındada hafıflerden alırsn bısey olmaz dengelersın sen bak ne gzl kıloda verıyorsun

E esrAhsm tatlım gunaydın kahvaltını et artk ac karnına neler ıcdın öle

bu arada kahvaltım

1 etımek
5 zeytın
yumurta
salatalık
cay afıyet olsun bana
Yavrucanım günaydın :) ay hiç yiyesim yok ki ya anlamadım ne oldu. Sıkıldım galiba biraz aynı şeylerden :) şeftaliyle yoğurt filan yesem mi napsam

Kizlar günaydın demeyi unutmusum :KK48: Kocamaaaaaan günaydın:KK73:gününüz bereketli Cumaniz mübarek olsun InşAllah. Kahvaltim= 1ç.b süt,1dilim k.ekmegi, 1kk peynir, recel, 5zeytin, 1has.yumurta

Kizlar günaydın demeyi unutmusum :KK48: Kocamaaaaaan günaydın:KK73:gününüz bereketli Cumaniz mübarek olsun InşAllah. Kahvaltim= 1ç.b süt,1dilim k.ekmegi, 1kk peynir, recel, 5zeytin, 1has.yumurta
Günaydın cnm hayırlı cumalar :) kahvaltın güzel her zamanki gibi :)

Kahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar :KK14:

Kahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar :KK14:
Vuuuhuu bomba gibi kahvaltı olmuş şekerto :) öğlene acıkmazsın bile kolay kolay :)

Kahvaltım :
Kahvaltıya baaak maşallah kuzum nasıl yiyipte kilo veriyor hatuna bak :rapci:

Back
X