Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ooo sen bu hırsla verirsin cnm o kiloları merak etme

Metrobüsteyim stop
Birazdan yazıcam stop
Birsürü yiycek var şirkette stop
Ben de iki kek yaptım stop
Ben yerim arkadaş tutmayın stop

stop stop stop :)

ye arkadas sen dengelersın onu cunku

seyrekyagmur tatlım cok sevındım vermene bu aralar cok ıyısın zaten masallah 5 cayındada hafıflerden alırsn bısey olmaz dengelersın sen bak ne gzl kıloda verıyorsun

E esrAhsm tatlım gunaydın kahvaltını et artk ac karnına neler ıcdın öle

bu arada kahvaltım

1 etımek
5 zeytın
yumurta
salatalık
cay afıyet olsun bana

Yavrucanım günaydın :) ay hiç yiyesim yok ki ya anlamadım ne oldu. Sıkıldım galiba biraz aynı şeylerden :) şeftaliyle yoğurt filan yesem mi napsam

Kizlar günaydın demeyi unutmusum Kocamaaaaaan günaydıngününüz bereketli Cumaniz mübarek olsun InşAllah. Kahvaltim= 1ç.b süt,1dilim k.ekmegi, 1kk peynir, recel, 5zeytin, 1has.yumurta

Kizlar günaydın demeyi unutmusum Kocamaaaaaan günaydıngününüz bereketli Cumaniz mübarek olsun InşAllah. Kahvaltim= 1ç.b süt,1dilim k.ekmegi, 1kk peynir, recel, 5zeytin, 1has.yumurta
Günaydın cnm hayırlı cumalar :) kahvaltın güzel her zamanki gibi :)

Kahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar

Vuuuhuu bomba gibi kahvaltı olmuş şekerto :) öğlene acıkmazsın bile kolay kolay :)

Kahvaltıya baaak maşallah kuzum nasıl yiyipte kilo veriyor hatuna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…