- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.661
Ooo sen bu hırsla verirsin cnm o kiloları merak etmeya napayım sizi gördükç bende hırslandım gece yemelerimde keisldi
sürahinin içine tarçın kök zencefil karanfil 2-3 dlm elma ,limon atıp sıcak su ekliyorum
akaşm gidince bri bardak birde 11 gibi atıştırma isteği gelince bir bardak içiyorum
cnm tatile gidicem bayramda bir ayım var bari 68-69 olayım bugün 73 çıktım
Metrobüsteyim stop
Birazdan yazıcam stop
Birsürü yiycek var şirkette stop
Ben de iki kek yaptım stop
Ben yerim arkadaş tutmayın stop
Yavrucanım günaydın :) ay hiç yiyesim yok ki ya anlamadım ne oldu. Sıkıldım galiba biraz aynı şeylerden :) şeftaliyle yoğurt filan yesem mi napsamstop stop stop :)
ye arkadas sen dengelersın onu cunku
seyrekyagmur tatlım cok sevındım vermene bu aralar cok ıyısın zaten masallah 5 cayındada hafıflerden alırsn bısey olmaz dengelersın sen bak ne gzl kıloda verıyorsun
E esrAhsm tatlım gunaydın kahvaltını et artk ac karnına neler ıcdın öle
bu arada kahvaltım
1 etımek
5 zeytın
yumurta
salatalık
cay afıyet olsun bana
Günaydın cnm hayırlı cumalar :) kahvaltın güzel her zamanki gibi :)Kizlar günaydın demeyi unutmusumKocamaaaaaan günaydın gününüz bereketli Cumaniz mübarek olsun InşAllah. Kahvaltim= 1ç.b süt,1dilim k.ekmegi, 1kk peynir, recel, 5zeytin, 1has.yumurta
Yoğurdun içine şeftali doğradım biraz da tarçın kattım onu yicem kızlar şimdi :)
Off evet iyi geldi valla canım :)Afiyet olsun canim. Serin serin güzel olur
Günaydın cnm hayırlı cumalar :) kahvaltın güzel her zamanki gibi :)
Ehh arada oluyo böyle işteTeşekkür ederim canim. Senin kahvalti da on numara
Yavrucanım günaydın :) ay hiç yiyesim yok ki ya anlamadım ne oldu. Sıkıldım galiba biraz aynı şeylerden :) şeftaliyle yoğurt filan yesem mi napsam
Ye bebeğim mükemmel ikili yukafta koy :)Yavrucanım günaydın :) ay hiç yiyesim yok ki ya anlamadım ne oldu. Sıkıldım galiba biraz aynı şeylerden :) şeftaliyle yoğurt filan yesem mi napsam
Ay ben yulaf almıyorum hiç ya pek yemediğim için öyle şeyleri :)Ye bebeğim mükemmel ikili yukafta koy :)
Vuuuhuu bomba gibi kahvaltı olmuş şekerto :) öğlene acıkmazsın bile kolay kolay :)Kahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar
Kahvaltıya baaak maşallah kuzum nasıl yiyipte kilo veriyor hatuna bakKahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?