Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

afıyet olsun tatlım menun gayet guzelmıs bende ananasımı yedım ara mı yaptım bakalım farketcek mı hafta sonu

nesfıt cok ıyı dııl seker daha saglıklı beslenmelısın kılon gıtmıyorsa kacamaklardan olmasn kendını erıke verırsen daha cok kacamk yaparsın bence
Aynen aslıcım sana katılıyorum :) sadece erik acıktırır insanı ya başka türlü şeyler denesin bence. Doğru düzgün yemek yese daha mantıklı en azından doyar

oy maşaallah he bavulla boyayı son güne bırakmasaydın sıkışmazdın seni üşengeç senii
lokur ayrıca o keklere mamaları hafiften okşaa hiç yemeden olur muu
Bak yine tarifler havada uçuşacak
Yapmayın uleeeeyyynn

yaptık bile sen haftasonu gör şimdii

Son sayafaları okusa insanlar burayı kek börek topiği sanar bence

İyi Güzel ama kahvaltı çıkacak artık içinden hee

Akşam 2 kase hazır çorba içtim, 1 dilim de ekmek...

Hoşgeldin canım.Çorba ne kadar hafif görünse de diyet listelerinde ilk men edilen şey. Çünkü mideyi genişletiyor çabuk acıktırıyor canım. bana ezogelin, mercimek, tavuk suyu, kremalı çorbalar yasak mesela canm

Oyy maşaallah mutluluğuna canım ıkea gezilipte mutsuz olan kimse yoktur evimin dbine yapılıyor şimdii bende bayram kocamda matem havası var bitter iyidir yağ yakar. Maşaallah kaçamak da 0 dışarda olmana rağmen

İyi spor yapmışın vallaaa..bizide çok ihmal etme raporları bekliyoruzz

Hoşgeldinn canım tabiki gelebilrisin günlük yediklerini yaz bizim fit jürimiz olaya el koyuyor merak etme
Emziriyormusun ona göre yorum yapalım benimde 1,5 yaşına yaklaşıyor kızım

ye arkadas sen dengelersın onu cunku

bence de yesin bak yarın ben napıyorumm

Afiyet olsun balım bu arada gene hafif bi menü yemişin süpersin

Aynen aslıcım sana katılıyorum :) sadece erik acıktırır insanı ya başka türlü şeyler denesin bence. Doğru düzgün yemek yese daha mantıklı en azından doyar

tabıkı canım karpuz seker mesela cok zarar ben yemıyorum mesela bunlara da dıkkat etmek lazm hemen pes etmemek ıcın

lokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))

bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten

kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa
Valla pide mi pasta mı dersen ben pideyi seçerimm
Bikini ben de alamam valla bu danalıkla zaten yüzmeyi de bilmem tatile de gitmedik daha 1,5 senedir evliyiz ama hemen bebek olunca kaldı hepsi. Balayına bile gitmemiştik yani o derece ama kış mevsiminde oldu bizim düğün dernek

günaydın kızlaarr
iyi haberlerle gelmedim bu sabah
bugün okula biraz geç gideyim dedim adam üşenmedi gitti simit poğaça ne varsa alıp geldi yaaa
sabah sabah hiç iyi olmadı bide sıcak sıcak hepsi Allahıııııııım sana geliyoruuuuuumm
yemicem dedim ama yediiimmm yarım simit yarımda kaşarlı poğaça yedim
benim zaafımda bu işte, künefeyle beni 1 hafta aynı odaya koy dönüpte yüzüne bakmam
ama hamur işi olunca işler değişiyo
öğle yemeği yemicem bugün, dışarda işlerim vardı öğleden sonra çıkarım diyodum ama yemek saatinde kaçarım akşama da yoğurtla salata yiyeyim en iyisi

seyrekyagmur anacım sen benim bugünkü menüyü göör
işin birde yarınki boyutu var, teyzelerim annemde toplanacaklarmış sac böreği yapacaklar benide çağırdılar
onada dayanamam, yemesem ısrar kıyamet gitti benim iradeee
mahvoldu bizim iki gün yaaa nerelere gidem ben

Abooow bacım afiyet olsun sıcak sıcak yenmez mi ki yaa offf sen bulursun bi yolunu dengelersin. Protein ağırlıklı beslenmen daha iyi olucak sanki hııı

Ohhhhh afiyet olsun kuzuu. Boşver ya 3 gün hak ettin sen ödülü. İstediğin gibi ye iç

lokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))

bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten

kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa

Canım aslına bakarsan ben bu günleri bekliyodum yani hem bugün hem da antebe zaten yemek için gidiyoruz yemek ve gezme o yüzden 6 aydır diyet yapan biri olarak sanırım 3 gün ara vermeyi hakettim artık pazartesi oruçla tekrar düzenime dönerim hem belki bir şaşırtma olur bir değişiklik olur vücuda di mi ama 68den 53 e düştüm ben bi ara veriyim yani 3 gün

Yaaa bacım napıyon canımı çektiriyon hee Allahımm canım acayip şeyler istiyo şu an. Kahvaltı beni tok tutmadı ya sanki. Sadece yoğurt şeftali yedim ondan oldu sanırsam

aynen beni anlattın yaa bende revani, knefe bakmak yüzüne ama ah kekler poçalar simitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…