- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.681
Kahvaltım :
2 haşlanmışyumurta - 1 ince dilim peynir - 3 zeytin- yarım tk tereyağ - 2 dal marul - 1 tk tahinli pekmez - 1 dilim kızarmış beyaz ekmek - 1 dilim etimek - 1 su b. süt Böylelikle : 510 cal aldım biliyorum biraz fazla ama öğlen evden getirdim salata nohut ve bi dilim ekmek oda 300 cal geçmiyor hatunlar
Allah Allah niye fazla çıktı kilon acaba ya dün kaçtı?tuzu fazla kaçırdıysan vücut su tutmuş olabilir. Sadece erik ve karpuz olmazzzz yanlış yaparsınBugün artık sadece erik ve karpuz yemeyi dusunuyorum
Kilom gitmiyo çünkü anlamiyorum neden
Aynen aslıcım sana katılıyorum :) sadece erik acıktırır insanı ya başka türlü şeyler denesin bence. Doğru düzgün yemek yese daha mantıklı en azından doyarnesfıt cok ıyı dııl seker daha saglıklı beslenmelısın kılon gıtmıyorsa kacamaklardan olmasnkendını erıke verırsen daha cok kacamk yaparsın bence
oy maşaallah he bavulla boyayı son güne bırakmasaydın sıkışmazdın seni üşengeç seniiEve gidince birsürü işim var yarın şirkette razaman öncesi pasta börek yapalım son bi yiyelim dediler kek yapıcam kakaolu 2 adet öncesinde menemen yapıp yemem lazım acıktım bugün.. kekleri yap çıkar sonra çanta hazırla üst baş ayarla yarın malum yola çıkıcaz akşam o yüzden kedinin maması kumu evi topla falan acilen eve gitmem lazım bugün yürümem ay daha saçımı da boyıycam illa herşeyi son güne bırakırım
Bak yine tarifler havada uçuşacak
Yapmayın uleeeeyyynn
Son sayafaları okusa insanlar burayı kek börek topiği sanar bence
Ben çıkıyorum kızlar birazdan bugün benim tüm gün kahvaltı oldu akşam da kapanışı menemenle yaparım kahvaltı temalı bir gün oldu
Sabah: 6 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 kk süzme peynir
1 domates 1 çarli biber
Ara: 1karecik çikolata minicik bir kare - Yarım bardak sütle sütlü neskafe
Öğle: 6 zeytin
2 dilim tb ekmeği
1kk süzme peynir
1 domates
Ara: 10 kuru üzüm ( doğum günü vardı bir arkadaşın pasta kesildi ama yemedim)
Akşam: 4-5 kaşık menemen
1 dilim tb ekmeği
1 kase yoğurt olacak
Akşam 2 kase hazır çorba içtim, 1 dilim de ekmek...
Canlarım kuzularım kankalarım şuan yazışmalarınızı okumaktan gözümün suyu bitmiş gülmekten karnıma ağrılar girmiş vaziyette biyerden duruma atlamak gerek diyorum balıklama dalıyorumkankalar bugün giremedim bir yürümüşüm bir yürümüş 4 saat full bebek kucağımda ikeayı talan ettim amacıma ulaştım zaferin verdiği sevinçle kaçamaksız bir günü kapatıyorum İnşallaaah çooook mutluyum mutfağıma yeni ciciler aldım instgrama atcam bakabikirsiniz menüme gelcek olursak yine pek hayra alamet değil ama iyidir iyidir saatlerinde yenildi en azından ... Sabah domates biber yeşillik 2 dilim peynir salatalık 1 dilim ekmek . Ara 3 kayısı 2 kare bitter Öğlen ızgara tavuklu salata 1 dilim ekmek Akşam 5 kaşık yoğurt limon pul biber Ara 3 tane eti form 5 tane erik benim menü böyle kızlaaar kaçamak sıfır yani bitterin kilo verdiğini hatırlarsaaaak tam tersi hem mutlu olmuş oluyoruz hem zayıflıyoruz ammaaaa sadece 2karecik canlarım bugünden kısa özet yorgunluğumla sizi özleeediğimi belirtmeyi unutmayımm
Hoşgeldinn canım tabiki gelebilrisin günlük yediklerini yaz bizim fit jürimiz olaya el koyuyor merak etmeMerhabalar güzel hanimlar..
Bende katılabilir miyim bu güzel sohbete ve diyete
168 boy kilo 72
Bu aralar kendimi yemeden.durduramiyorum ve acil sağlıklı beslenmeye geçmem gerektiğini düşündüm hazirda ramazan yaklasmisken kilo veririm diye düşünüyorum.. Bu konuda bana destek olur musunuz?
stop stop stop :)
seyrekyagmur tatlım cok sevındım vermene bu aralar cok ıyısın zaten masallah 5 cayındada hafıflerden alırsn bısey olmaz dengelersın sen bak ne gzl kıloda verıyorsun
E esrAhsm tatlım gunaydın kahvaltını et artk ac karnına neler ıcdın öle
bu arada kahvaltım
1 etımek
5 zeytın
yumurta
salatalık
cay afıyet olsun bana
Aynen aslıcım sana katılıyorum :) sadece erik acıktırır insanı ya başka türlü şeyler denesin bence. Doğru düzgün yemek yese daha mantıklı en azından doyar
Valla pide mi pasta mı dersen ben pideyi seçerimmlokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))
bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten
kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa
Abooow bacım afiyet olsun sıcak sıcak yenmez mi ki yaa offfgünaydın kızlaarr
iyi haberlerle gelmedim bu sabah
bugün okula biraz geç gideyim dedim adam üşenmedi gitti simit poğaça ne varsa alıp geldi yaaa
sabah sabah hiç iyi olmadı bide sıcak sıcak hepsi Allahıııııııım sana geliyoruuuuuumm
yemicem dedim ama yediiimmmyarım simit yarımda kaşarlı poğaça yedim
benim zaafımda bu işte, künefeyle beni 1 hafta aynı odaya koy dönüpte yüzüne bakmam
ama hamur işi olunca işler değişiyo
öğle yemeği yemicem bugün, dışarda işlerim vardı öğleden sonra çıkarım diyodum ama yemek saatinde kaçarım akşama da yoğurtla salata yiyeyim en iyisi
Ohhhhh afiyet olsun kuzuu. Boşver ya 3 gün hak ettin sen ödülü. İstediğin gibi ye içKahvaltım: 2 yaprak sarma
2 tatlı kurabiye minik 1 tl kadar
3 tuzlu kurabiye bunun her biri 1 kk
1 dilim kek
1 dilim börek
Evet bu üç günü bana sormayın başladım yani pazartesiye kadar benden hayır yokpişman değilimmmm
lokur akşam yoğurt veya salata yersind engelersin cnm :))
bizimd ebugün d.gnü varmış pasta söyledik ama ben yemiycemm pide var zaten
kızlar ben nasıl bikini alcam bu kiloyla yaa
Ohhhhh afiyet olsun kuzuu. Boşver ya 3 gün hak ettin sen ödülü. İstediğin gibi ye iç
Yaaa bacım napıyon canımı çektiriyon hee Allahımmseyrekyagmur anacım sen benim bugünkü menüyü göör
işin birde yarınki boyutu var, teyzelerim annemde toplanacaklarmış sac böreği yapacaklar benide çağırdılar
onada dayanamam, yemesem ısrar kıyametgitti benim iradeee
mahvoldu bizim iki gün yaaa nerelere gidem ben
günaydın kızlaarr
iyi haberlerle gelmedim bu sabah
bugün okula biraz geç gideyim dedim adam üşenmedi gitti simit poğaça ne varsa alıp geldi yaaa
sabah sabah hiç iyi olmadı bide sıcak sıcak hepsi Allahıııııııım sana geliyoruuuuuumm
yemicem dedim ama yediiimmmyarım simit yarımda kaşarlı poğaça yedim
benim zaafımda bu işte, künefeyle beni 1 hafta aynı odaya koy dönüpte yüzüne bakmam
ama hamur işi olunca işler değişiyo
öğle yemeği yemicem bugün, dışarda işlerim vardı öğleden sonra çıkarım diyodum ama yemek saatinde kaçarım akşama da yoğurtla salata yiyeyim en iyisi
Anacım ben tatlıyı da hamurişini de götürürüm yani offf.aynen beni anlattın yaa bende revani, knefe bakmak yüzüne ama ah kekler poçalar simitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?