Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Iyi aksamlar kizlar bugün yine pertim cikti bu kiz bende enerji birakmiyor. Allahtan esim cok yardim ediyor o da olmasa kafayi yerdim herhalde bugün bizim kiza ciciler almaya gittik biraz yürüyüş yapmis oldum ama tempolu yürüyemedim tabi yine de hic yoktan iyidir.
Sabah=yarim dilimden biraz fazla k.ekmegi 1kk peynir, 1tatli kasigi recel, 5zeytin 1has.yumurta, 1cay b.süt, salatalik, yesillik
Ara= rezene cayi
Öğle= her zamanki gibi yulafli,elmali tarcinli yogurt, 1 nektarin
Aksam yemegini erken yedim bugün 17 de
4 kasik bezelye yemegi, 3kasik bulgur pilavi
1 minik dolma, semizotlu cacik, yesillik
Iki lokma kepek ekmegi

Şimdi cok aciktim ama yemicem su ictim acligimi biraz bastirdi 3 kasik yogurt yedim 2.5lt su

Abooow esram illa ki bi güzellik yapıcan kendine napcen benim kankam böyle seviyo diyeti ne diyelim şimcük valla fırında olmasa kızardım ama şimdi miiis olmuş aman ketçap mayonezde hediyoşun olsun
Aynen cnm ya kendime bi güzellik yapmam lazım dimi çok az yedim zaten yemekten de :)

Ben de sabah akşam yiyorum aralarda yememeye çalışıyorum ama arada kaçamaklarım oluyo. İki öğün sayesinde inceldiğimi hissediyorum

Leslie 4 mil yürüdükten sonra

Kahvaltı
kahvaltilik gevreği
Süt
ceviz
2 kaşık yulaf kepegi

Öğle
1 biber dolması
karpuz

Ara
aktivia chia tohumu ekli
2 form bisküvi

Aksam
mercimek çorbası
1 içli köfte
2 cig köfte
bol salata

Aksam evde değildik ancak bunlar oldu

Ohh süper menü olmuş cnm maşallah aynen devam :)

Tatlımm sen kahvaltıda ekmeğini 1 dl ye bence az gelir sana yarım dilim. Akşam da dolma varmış keşke bulgur pilavını yemeseydin :)

Afiyet olsun cnm akşam biraz bulgur ağırlıklı olmuş sanki. Ama genel olarak güzel geçmiş günün

Canımmm menün güzel aferin sana :)

Hahhha aynen cnm ya sorma :) bi ısrar bi ısrar. Dışarıda olunca gerçekten dikkat etmek zor oluyo. En az oranla sıyrılmak lazım :)
Esraaaaaaaa kankaaaa ben nutella yemezmişim ama pizzayı gömdüm napayım kusayımmı allahm naptım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…