- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Tmm cnm uno alayım bulursam :)canım dılım ekmek al hem 1 hafta dayanıo hem olcum olarak ıyı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm uno alayım bulursam :)canım dılım ekmek al hem 1 hafta dayanıo hem olcum olarak ıyı
Çok şükür uslu kuzumm ama arada yapıyo tabi yapıcağınısız evde calısıosnuz bende suan ısyerınde bende sevıyorum bır derdım var topıkdeym cogunlukla takıp edıyorum. ıyı bebek usluysa takılabılıosan ne gzl :)
Ay canım valla bende ev işine koşuşturuyorum çamaşır ser banyo yıka bulaşık yıka sabah sabah baya hareket ettim bebişe mama yedirdim yatırdım işlerimi yaptım bugün temizlikle spor yapmayı düşünüyorum baya hareket oluyor öğlen ton balıklı salatayla ayran yapayım diyorum ama henüz karar veremedim ya :))
Çok şükür uslu kuzumm ama arada yapıyo tabi yapıcağını
24 benim. 1991 doğumluyum canım :)masallah cok tatlı gercekden. sızın yaslar kac bu arada
24 benim. 1991 doğumluyum canım :)
İnstagramda paylaştım kızlar öğlen menümü :))) 19 yaşındayım buarada kızlar :)))
kızlarr benn geldimmm bakıyoruumda muhabbetler ekleşmeler yaşlar felan olmuş
Kızçeler bende çalışıyorum ve 27 yaiımdayım aslıcan aynıyızz senlee ama ruhum 18
ya kızlar dün akşam gayet iyi gittim dolmamı az yedim ekmek yemedim. Sabahı dda corn flakes yaptım ama süt sağınca baktım suya dönmüş ve azalmış öğleni biraz abarttım gittiğim lokanta da açık büfe nefsim halay çekiyor resmen. 1 porsiyon nohut az etlii ve tabiki sevgili proteinim sebzeli sulu köfte 2 yemek kaşığı bulgur yarım kase yoğurt 1 dilim beyaz ekmek
gene akşam talim varr
kızlarr benn geldimmm bakıyoruumda muhabbetler ekleşmeler yaşlar felan olmuş
Kızçeler bende çalışıyorum ve 27 yaiımdayım aslıcan aynıyızz senlee ama ruhum 18
ya kızlar dün akşam gayet iyi gittim dolmamı az yedim ekmek yemedim. Sabahı dda corn flakes yaptım ama süt sağınca baktım suya dönmüş ve azalmış öğleni biraz abarttım gittiğim lokanta da açık büfe nefsim halay çekiyor resmen. 1 porsiyon nohut az etlii ve tabiki sevgili proteinim sebzeli sulu köfte 2 yemek kaşığı bulgur yarım kase yoğurt 1 dilim beyaz ekmek
gene akşam talim varr
Eveeeettt akşama toparla canım biraz fazla olmuş. Sabah güzel yesen öyle olmaz. Ben de az önce 1 dlm kek yedim valla :) ama yedikten sonra tadı pek güzel gelmedi. Dün yememiştim hiç mesela, aramıyomuşum demekki olmasa. Hep eşim yüzünden,alıyo da alıyo ama yemiyorum :)
Evet cnm zayıf pek sevmez kendisi :) zaten kuru bişey olmaya niyetim yok ama böyle de olmaz :) şuanki hedefim mayıs 15e kadar 5 kilo vermek en az ama bakalm olcak mıınsan gorunce dayanamıyo ıste bzm evde un kurabıyesı vardı gecen hafta yıyodm smdı dedm yemıcem dursun. esın senı zayflatmak ıstemıyor demek :)
Evet cnm zayıf pek sevmez kendisi :) zaten kuru bişey olmaya niyetim yok ama böyle de olmaz :) şuanki hedefim mayıs 15e kadar 5 kilo vermek en az ama bakalm olcak mı
Olsun senin pek fazla kilon yok ki resimlerde öyle durmuyo çünkü. Sahi sen kaç kiloydun kız? Bi de kaç kilo olmak istiyosunolur cnm nıe olmasn bende 4 kılo versem ah ah ne gzl olurdu fazlasınıda ıstermde bıraz agır verıom
Olsun senin pek fazla kilon yok ki resimlerde öyle durmuyo çünkü. Sahi sen kaç kiloydun kız? Bi de kaç kilo olmak istiyosun
resmlerde gızlı bolmeyı kapatıyorum cunku :) ben 72 le basladım 65,700 suan ama 60 58 ıstıyorum gobek ve yanlarım cok var
Sağol canım benim evet ya çok şükür güzel bi duygu :)))ay cnm cok gencsn daha masallah bebısınde var erken anne oldun. senle buyucek guzel bısey