Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım hoş geldin bol yeşillik soğan çay tükettin mi sütün azalmaz :)) ekmeğin süte bi faydası yok tatlı süt yapmıyor canım emin ol buna benim sütümün taşması lazımdı o zaman ama şuanda daha kıvamlı sağlıklı beslendiğim için :)

ben 4 5 kılo nerde cnm ben 2 hafta da 1 kılo zor verıorum agır kılo verıorum malesef olsun sende ver duzelır bende rssmlerıne bakdm ıyısın yanı bebekden kalma oluyo oda duzelır

Ben daha öğle yemeği yemedim yaa pek canım istemiyo açıkçası. Taze fasulye var yine kaç gündür bitmedi gitti az kaldı artık son yiyişim olcak yersem :)

Evet bende farkettim sabah yiyince öğleni az yiyordum bugün kaçtı yaa akşam umarım tutabilirim kendimi kekmiiii ımmmm hamurişi hastasıyım dün simit dışında 1 haftadır hamurişi yemedim bu arada benim eşimde aynı 4.çekmece full abur cubur hatta şuan b,iliyo dikkat ettiğimi dün gece işten gelirken 2 tane bitter çikolata almış bitter ya bişey olmazmış o saattee

Hahha 1 kare çikolatadan bişy olmaz cnm ya kendimizi de ödüllendirmek lazım :) ben de düne göre -700 gr görsüm bugün. Dün 73,1 idi bugün 72,4 :)

Haklısın Canım ama insanlar ya sütün azalırsa sen şimdi bebeğini düşün falan diyince panikliyor insan ... Sen kaç kilo verdin toplamda benim çok vermem lazım malesef((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…