• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Şuan neler yapıyosunuz kızlar :) ben kızıma çorba pişiriyorum. O olurken markete gittik süt almak için,yoğurt mayalıcam minnoşa :)

Ay burda yazarken sütü de taşırdım yahu :) neyse çok şükür fazla gitmemiş mayalıcak kadar kalmış :D

dıkkat et canım :) ınsan bı dalıyorkı buraya bende smdı oglen ne yesem dıe dusunuyorum hergun aynı terane :)
Aynen yaa her gün aynı şey sıkıcı geliyo bazen :)
Muhabbet iyi olunca insan ayrılamıyor ki :) forumu dolaşıyorum yorum yapıyorum bazı topiklere işte bi yandan kızımla ilgileniyorum :) çok işim var aslında aöa sıkmıyorum kendimi yapıyom yavaş yavaş :KK49::KK49:

Şuan neler yapıyosunuz kızlar :) ben kızıma çorba pişiriyorum. O olurken markete gittik süt almak için,yoğurt mayalıcam minnoşa :)
Ay canım valla bende ev işine koşuşturuyorum çamaşır ser banyo yıka bulaşık yıka sabah sabah baya hareket ettim bebişe mama yedirdim yatırdım işlerimi yaptım bugün temizlikle spor yapmayı düşünüyorum baya hareket oluyor öğlen ton balıklı salatayla ayran yapayım diyorum ama henüz karar veremedim ya :))

Aynen yaa her gün aynı şey sıkıcı geliyo bazen :)
Muhabbet iyi olunca insan ayrılamıyor ki :) forumu dolaşıyorum yorum yapıyorum bazı topiklere işte bi yandan kızımla ilgileniyorum :) çok işim var aslında aöa sıkmıyorum kendimi yapıyom yavaş yavaş :KK49::KK49:

sız evde calısıosnuz bende suan ısyerınde bende sevıyorum bır derdım var topıkdeym cogunlukla takıp edıyorum. ıyı bebek usluysa takılabılıosan ne gzl :)

Back