- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Yicem birazdan kızlar yarım muz,1,5 haşlanmış yumurta ve peynirle 1 dlm ekmek var :) 4 zeytin ekledimm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afıyet olsun canım güzel menuYicem birazdan kızlar yarım muz,1,5 haşlanmış yumurta ve peynirle 1 dlm ekmek var :) 4 zeytin ekledimm :)
Sağ ol canım :) yarım yumurtalar hep kızımdan kalıyo ben de kendim yiyorum hıhıhı :)afıyet olsun canım güzel menu
Sağ ol canım :) yarım yumurtalar hep kızımdan kalıyo ben de kendim yiyorum hıhıhı :)
Evet 1 dlm canım yumurta fazla ya 1 dlm yiyorum :)yumurta ıyıdır tok tutar cnm ekmek de 1 dılımse super
OLE YAP CNM PEKI KEPENK EKMEGI ALDIN MI BAKALIM :)Evet 1 dlm canım yumurta fazla ya 1 dlm yiyorum :)
Ay yok almadımmm :) aynı kaloriymiş yaa boşverrOLE YAP CNM PEKI KEPENK EKMEGI ALDIN MI BAKALIM :)
Ay yok almadımmm :) aynı kaloriymiş yaa boşverr
Amaan ona bakarsak ekmek de yemeyelim ama doymuyoruz napalım :) şaka bi yana akşam eşim alışverişe gitmişti ne aldırcaktm diye düşün düşün aklıma gelmedi bak. Meğer buymuşHEHEHEH BAK KARATAY DUYMASN SENI SONRA :)
Canım kepek ekmeğiyle daha fazla doyuyosun ve çabuk acıkmıyosun ondan kepek ekmeği almanı istiyoruz :)))Ay yok almadımmm :) aynı kaloriymiş yaa boşverr
Biliyorum şekerim merak etme :) alıcam inşallah birgün hahajaCanım kepek ekmeğiyle daha fazla doyuyosun ve çabuk acıkmıyosun ondan kepek ekmeği almanı istiyoruz :)))
Ay burda yazarken sütü de taşırdım yahu :) neyse çok şükür fazla gitmemiş mayalıcak kadar kalmış
Aynen yaa her gün aynı şey sıkıcı geliyo bazen :)dıkkat et canım :) ınsan bı dalıyorkı buraya bende smdı oglen ne yesem dıe dusunuyorum hergun aynı terane :)
canım 1 dilim kepek ekmek 60c.1 dilim beyaz ekmek 90 c mişAy yok almadımmm :) aynı kaloriymiş yaa boşverr
Ben niye aynı hatırlıyorum yahu :) tmm kızlar kepekli çavdar tam buğday ne bulursam alıcam baskı hissettim üstümdecanım 1 dilim kepek ekmek 60c.1 dilim beyaz ekmek 90 c miş
Ay canım valla bende ev işine koşuşturuyorum çamaşır ser banyo yıka bulaşık yıka sabah sabah baya hareket ettim bebişe mama yedirdim yatırdım işlerimi yaptım bugün temizlikle spor yapmayı düşünüyorum baya hareket oluyor öğlen ton balıklı salatayla ayran yapayım diyorum ama henüz karar veremedim ya :))Şuan neler yapıyosunuz kızlar :) ben kızıma çorba pişiriyorum. O olurken markete gittik süt almak için,yoğurt mayalıcam minnoşa :)
Aynen yaa her gün aynı şey sıkıcı geliyo bazen :)
Muhabbet iyi olunca insan ayrılamıyor ki :) forumu dolaşıyorum yorum yapıyorum bazı topiklere işte bi yandan kızımla ilgileniyorum :) çok işim var aslında aöa sıkmıyorum kendimi yapıyom yavaş yavaş
Ben niye aynı hatırlıyorum yahu :) tmm kızlar kepekli çavdar tam buğday ne bulursam alıcam baskı hissettim üstümde