• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

lımonlu suyu canm aksam yaptım sabah lımonum yoktu sıcak su ıcdım bugun markete gıtcem almaya :) gelıyorum orda da bı grup yapalım :)
Tamam canım afiyet olsun bende limonlu su ve yarım muz kivili bi yulaf yiycem şimdi erken kalkmışken geç kalmasın :)

Günaydın kızlaarr :) ay ben de düne göre -700ü gördüm yahuuuı çok sevindimmmmm. Aslıcım insta.da beni de ekleyebilirsin esra.hisim olarak ara :)

Şekerler kalkınca 2 bardak ılık su içtim biri limonlu :) 45dl fln oldu galiba içeli :) kahvaltı yapmadm daha, tıkadı sanki

Günaydın kızlaarr :) ay ben de düne göre -700ü gördüm yahuuuı çok sevindimmmmm. Aslıcım insta.da beni de ekleyebilirsin esra.hisim olarak ara :)

Şekerler kalkınca 2 bardak ılık su içtim biri limonlu :) 45dl fln oldu galiba içeli :) kahvaltı yapmadm daha, tıkadı sanki

ekledım bıle ben :) cok sevındım vermene bak uzulme zamnla bıtcek vermeynce yalnıs dusunmeyn hemen :) az da olsa bıseler ye gec olmadan hem daha ıyı

oy cnm ne gzl ıste ıncek tabı acele etme kotu dusunme bende cumartesnden bugune 600 gram vermıs gozukuyıom
İyi gidiyoruz kızlaar ya hedeflerimize ulaşıcaaaz :)

Back