Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yok direk kesmek değil benim deidigim mesela çorba bir kase veya salata , veya müsli yoğurt gibi
çünkü ben mesela öğlen 1 de yiyorum çok acıkırım felaket olurum bişiyler yemezsem

Olsun canımm bu yaz gidiverin ama ağustos da değil de eylülde gidin bence biz öyle yapıcaz malum bebelerimiz var güneşler aşırı yakmasın güneş geçmesin minnaklara :)

Çok enfes yerler eşim turizm ci olduğu için orada yaşayabiliriz biz ama dönemsel çalıştırdıkları için çok sıkıntı. Eğer giderseniz Akyaka yı görmedenn de gelmeyin

asl1can Bebeğim senin morallerin mi bozuldu kaçamaklarındann ?Sakın sakın gelin hanımcım daha çok azim edicezz

evet kuzum ya tartıda aldııgmı gorunce cok etkılendım bugun sankı bosa o kdr kılo verdm almaya duruyorum dedm ama smdı yesıl cayımı ıcıyorum ıyıyım :)

Aynen öyle işte ben bi çatal falan bırakamam yani oturup yiycem o yüzden tadına bakmıyorum ama şimdi haftasonu yerim yani ödül niyetine iki gün serbests valla hem belki şaşırtmış olurum vücudu zaten pazartesi ramazan aynen devam

yok direk kesmek değil benim deidigim mesela çorba bir kase veya salata , veya müsli yoğurt gibi
çünkü ben mesela öğlen 1 de yiyorum çok acıkırım felaket olurum bişiyler yemezsem

Evet tabii öyle mantıklı ben mesela 3 te falan yiyorum öğle yemeğimi akşamda 8,5 9 ama beni akşam yemek etkilemiyo çünkü hem geç yatıyorum 1de falan hem de işte sebze yoğurt falan yiyorum bu akşam mesela haşlanmış tavuk yoğurt salata yiycem dün haşladım hm buraya getirdim hem akşama yiycem ama bence yemeğin saatiyle falan ilgisi yok kilo vermenin önemli olan aldığındna fazlasını yakmak gün içinde 1200-1300 kalori alıp az da spor yapsak veririz zaten ben hep o saatlerde yedim akşamı çünkü eve gitmem hazırlamam mecbur öyle oluyo ne yediğimiz de önemli ama dediğin mantıklı canım en iyisi az yağlı bir sebze yemei 5-6 kaşık 1 kase yoğurt ve 1 dilim tb ekmeği akşam için ideal bence

ben sendende erken oluyorum cnm en geç 7 de evdeyimm

aynen kuzu ödülü hakettın sen artık 2 gunden de bısey olmaz

lokurum oruc tutabılcen mı sen tek de zor olmuyor mu gel yemek hazırla falan

canım hiç ekmek yok ama

Ben de bir zamanlar araştırma yapmıştım bu akşam yemek saatleriyle kahvaltıyla ilgili filan. Şaşırtıcı şeyler okumuştum.
Mesela, Osmanlı döneminde kahvaltı öğle yemeği filan bilmezlermiş bunlar sonradan çıkmış. Sabahları hafif bişeyler atıştırıyolarmış mide kendine gelsin diye. Sabah dediğim de kuşluk vakti. Sonra bi daha akşam yiyolarmış,akşam yemekleri onlar için ziyafetmiş.
Bir diğeri de,insan sadece akşamları yemek yemeye dayanacak bir vücuda sahipmiş. Eskiden de insanlar zaten avlanıp öyle yerlermiş ne bilcekler kahvaltıyı öğle yemeğini. Bütün gün koşturup avlanıp öyle yiyolarmış.
Peygamber efendimizin hayatını da araştırmıştm bu yemek şekli bakımından filan. İnsana belini doğrultacak birkaç lokma yeter şeklinde hadisler var. Az yemek sağlıktır demişler hep o dönemin insanları. Keşke bizde uyabilsek bu hadislere

aynen kuzu ödülü hakettın sen artık 2 gunden de bısey olmaz

lokurum oruc tutabılcen mı sen tek de zor olmuyor mu gel yemek hazırla falan

Geçen sene tuttum kuzum gerçi diyet yapmıyodum ama bir gün önceden yaptım bişeyler tam da iftarda evde oluyorum bi 10-15dk oluyo ezana ama hemen çıkar ısıt tamam yani zaten ben sigara ve sucuyum inan yemek gözüme gelmiyo eskiden bi de sahursuz tutardım kışa geldiğinde gece uyumak varken kalkıp yemek hiç tercihim olmazdıama şimdi yaz su içmek lazım yemek lazım süre de uzun ama çokgüzel bir yazıokudum dün şimdi bulabilirsem paylaşıcam sizinle ramazanda nasıl beslenmek lazım diye bir yazı çok faydalı oldu bana kafam karışıktı çünkü dyet anlamında nasıl beslenmeliyiz yazısı

zaten sofradan ac kalkcaksın dıyorlar bzım goz doymuyorkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…