- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #6.141
Yüzme bilmeye ne gerek var denizin kenarinda yuvarlanip dururuz iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde muğlaya gitmiştik 10 günlüğüne, küçük ama çevresi güzel bir şehir.yüzmeyle alakamız olmadığı için gezdik bol bol, bodrum, marmaris,fethiye köyceğiz i görmek gerek çok güzel yerlerlokur Marmarisi hiç aklımdan çıkarırmıyımm hep aklımda tatailim geldiği için
Fethiyee çok çok güzel ya oradan sıkılınılır mı bilmiyorum daha 1 kere gittim. Ama sanırım muğla Antalya dan genel olarak daha güzel olsa gerek.
onun lıstesı cok degısıyor canım bazen benle aynı bazen cok farklı sekıller yapıyor 1 ayda onu denıcem ramazan snrası baslıyorum onada napım olmuyor dugun arıfesı vermem lazmTeyzenin listesi Nasıl aslıcım? Onun diyetisyen daha mı iyi ya bana öyle geldi sanki![]()
Bizde muğlaya gitmiştik 10 günlüğüne, küçük ama çevresi güzel bir şehir.yüzmeyle alakamız olmadığı için gezdik bol bol, bodrum, marmaris,fethiye köyceğiz i görmek gerek çok güzel yerler
Hayır canım o çok yanlış olur akşam yemeğine ihtiyacı var vücudunpapatya bende tam bir ay sonra gideceğim kaç kilo gider acaba ?
her akşam akşam yemeği yerine tarçınlı ygurt yesek
Aslıı bi ramazan listesi paylaşsana yahu nasıl yapcam gece vakti ne yicem ne yemicem kestiremiyorum hiç, kızkardeşimde gidiyo diyetisyene, 2 ayda 11 kilo verdi boyuda uzun kilosu 70 lerde ama 90 küsürlerden inince çok düzeldi fiziği, onun listesini beğenmedim çok sebze var hergün karnıbahar brokoli ıspanak pazı pişiremem valla evde kalabalık bana uymaz onlar iki kişi eşide diyette aynı yemekleri yiyebiliyorlar oyüzden.ah kararsız aslı :) su cenem durmadıkca yan etkı yapıyor ramazandan snra teyzemn duıyetsyenıne baslamaya karar verdm ramazan lıstesnı verms bırlıkde onu yapalım dıoruz zaten bısey yıyemıcez.
ne guzel esın destek oluyorsa ıyı erkekler bazen kıyamıyor benımkıde yeme dıyor sonra domdurma yoyelm mı zatn dayanamıyrum sımdı dedm moralm bozuk daha yemıcez dıyor bakalım ne kdr dayancak :) aynen ya yaklasdıkca veremıcem dıye strese gırdım canım ya ben bıde agır verıyorum ya gec basladm dıorum bazen :)
Bizim gittiğimizde baba ocağı diye bir dizi vardı onun çekimlerini görmüştük çok harika yerler valla bayıldım bu yıl tekrar gitmeyi düşünüyoruz ama çocuklarla nasıl olur bilemiyorum.bende fethıye merk edıyorum smdı koylu fılımlerınde ne gzl yerlere gıdıorlar oraları dolasmak lazım ya
Hayır canım o çok yanlış olur akşam yemeğine ihtiyacı var vücudun
Valla bende kilo zor gidiyo ramazanda genelde kilo alıyorum bu yıl kepek ekmegi yicem ve kola icmeyecem bakalım kilo gidecekmi azim et kaçamak yapma ve 7 den sonra bişey yeme yoğurt süt disindapapatya bende tam bir ay sonra gideceğim kaç kilo gider acaba ?
her akşam akşam yemeği yerine tarçınlı ygurt yesek
bende öyleyim bir ara yediğimde veremedimmBende akşam yemedigim zaman iyi kiloveriyorum
Akşamı tamamen kesmemek gerek biraz yesen de olur.bende öyleyim bir ara yediğimde veremedimm
şimi yine tarçınlı yourt ile geçiştircem akşam keisnce ciddi kilo veriliyor
100 gr eksik gösterdi bugün benim tartı :) pazara kadar artıcak inşallah. Su içmeye çalışıyorm kuşum gelip geçtikçe. Birden yüklenmek de iyi değil tabi saat başı 1 bardak içsek yatana kadar ooooooo :)
Olsun ya sadece kahvaltıda ekmek yemenin fazla etkisi olmaz bence. Ama süt ürünleri tüketmeden nasıl durcaksın ya. Bi deneyin bakalm Nasıl sonuç vericek
lokur Marmarisi hiç aklımdan çıkarırmıyımm hep aklımda tatailim geldiği için
Fethiyee çok çok güzel ya oradan sıkılınılır mı bilmiyorum daha 1 kere gittim. Ama sanırım muğla Antalya dan genel olarak daha güzel olsa gerek.
canım benım saol ya evet evde olmak benı bozdu pek uyamadm bıde ya moral bozdum dun tamamıyla uymaya basladım kacamaksız bugunde ole aksamda arkadasma gıtcez evde yemek yıyp ole gtcem tatlıyı ben getrcem ama yemıcem artık.
sana zaten bayılıyorm dıyet konusunda cok bılgılısın ne guzel yapıorsun masallah
bende fethıye merk edıyorum smdı koylu fılımlerınde ne gzl yerlere gıdıorlar oraları dolasmak lazım ya
Akşamı tamamen kesmemek gerek biraz yesen de olur.
Zaten vazgeçtim dün kür gibi yaptım bugün normal devam ediyorum haftasonu da antebe gidicem tam bir hafta yapamamış olucam, dönüşte bir hafta yapıyım diyorum
Ben 3 yaz üst üste gittim Fethiyeye çok güzel ama artık bu sene başka bir yer istiyorum antalya ya da marmariz falan da olabilir antalyada da alternatif çok o yüzden antalya diye düşünüyorum bakalım
İşte yılların deneyimi benimki denemediğim şey kaladı ama en mantıklısı herşeyden dengeli yemek bu defa öyle yaptım işte 6 aydır arada protein falan yapıyorum ama genel olarak en mantıklısı herşeyden her öğünde biraz biraz yemek aslıcım sen de artık düzene girdin bence bu akşamı da atlat inşallah tok git gelinliği düşün
Fethiye çok güzel ölüdeniz saklıkent falan harika denizi de güzel ben çok seviyorum