Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ay nasıl almıyım ya iki bebe birde yemeyi seven koca hiç bişiy bulmasam ekmek zeytin yiyorum (o limonlu pul biber yoğurt cidden etkilimi ya yapan varmı aranızdaaa
Yaa sürekli yapan var mı bilmiyorum ben peynir zeytin at ağzına biraz bi zararı olmaz geceleri

Yaa sürekli yapan var mı bilmiyorum ben peynir zeytin at ağzına biraz bi zararı olmaz geceleri
Bu arada benim eşim de çok iştahlıdır maşallah. Bizim evde de her zaman vardır abur cubur yani çok nadirdir olmaması. Ama ben alıştım artık,çok canım isterse azıcık yiyorum tabiki. Sonuçta koca paketi yemiyoruz cnm olsun o kadar Nare83

ben birde tatile gidicemm temmuz ilk haftası tam bri ayım var
bu halde nasıl gitcem bilmiyorum
Bak işte bunun motive etmesi lazım seni. Bol su iç yeşil çay iç yoğurt ye. İştahını bastırır bunlar. Ama akşmları yememek için kendini tut lütfen canım.

Cnm güzel menün ya keki de boşver gün içinde dengelersin cnm :) aranızda en çok kaçamak yapan benim galiba seyrekyagmur ile beraber:) ne dersin aysuncann

senden daha çok benim bebeğim

Sen en iyisi bayat ekmek ye kuzum. Aslında mide için bayat ekmek daha iyiymiş ben taze yememeye çalışıyorum ama evde ekmek olmayınca taze alıp yiyoruz mecburen :)

ya hiç yiyorum canım bayat ekmeği ance yumurtalı yaparsam severim yumuşakçıyım ben

Fethiyede oteller dolumuymuş daha şimdiden ooo.. olsun voyage güzel bebeğim kalitesi iyi. Başlayınca haftasında tecrübeleri alırım kuzum.

Oooohh götür götür ekmeği

ah kararsız aslı :) su cenem durmadıkca yan etkı yapıyor ramazandan snra teyzemn duıyetsyenıne baslamaya karar verdm ramazan lıstesnı verms bırlıkde onu yapalım dıoruz zaten bısey yıyemıcez.
ne guzel esın destek oluyorsa ıyı erkekler bazen kıyamıyor benımkıde yeme dıyor sonra domdurma yoyelm mı zatn dayanamıyrum sımdı dedm moralm bozuk daha yemıcez dıyor bakalım ne kdr dayancak :) aynen ya yaklasdıkca veremıcem dıye strese gırdım canım ya ben bıde agır verıyorum ya gec basladm dıorum bazen :)

Kız biz balayına bile gitmemiştik hee kış mevsiminde evlenmiştik sonra hamilelik filan derken kaldı öylece. Zaten yüzmeyi bilmeyiz biz çift olarakanca yan gelip yatarız tatile gidince de bebekle zor olur. Anca bırakıp gidebiliriz yani

canım benım saol ya evet evde olmak benı bozdu pek uyamadm bıde ya moral bozdum dun tamamıyla uymaya basladım kacamaksız bugunde ole aksamda arkadasma gıtcez evde yemek yıyp ole gtcem tatlıyı ben getrcem ama yemıcem artık.
sana zaten bayılıyorm dıyet konusunda cok bılgılısın ne guzel yapıorsun masallah

Teyzenin listesi Nasıl aslıcım? Onun diyetisyen daha mı iyi ya bana öyle geldi sanki

Evde olup yememek için direnmek nedir en iyi ben bilirim

yok bı hılsıde beach var bu doluymus yada ayrtalım dıor fıyat demıyor he dedm ıstemez musterı ayrıyorlar ıste kafalarınca. tabıkı yorumlarımı yaparım yemklerı gzl dıorlar tam benlık :)

bende yuzme bılmıyorum bogulma tehlıkesı yasadımda korku kaldı cnm ole dusunme ama suda durmaya bayılırım nısanlımda ogretcek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…