- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #6.201
Lokurum ya işte anlatmak istediğim buBuna kesinlikle katılıyorum, yani uzun açlıkta metabolizma yavaşlar falan yok öyle bişey bence ve ne yediğin önemli işte eski çağlarda protein ağırlıklı besleniyolar avcılık v.s... dolayısıyla acıkmazlar dave hastalıkların bile açlıkla tedavi edildiği yöntemler var kanser şeker gibi rahatsızlıklarda su orucu dediğimiz 72 saat sadece su içilip hiçbirşey yenmeden kanser hücrelerinin beslenmesini engelleyerek vücudu arındırıyolar böyle tedaviler var ben de yeni okudum bak şimdi yeri geldi yani açlık aslında vücuda faydalı bunu artık kabul eden pekçok tıp bilimci var biz mesela kan şekerimiz düşerdiyoruz halbu ki kan şekeri 76-80 saat açlıkta falan düşüyomuş öyle 4-5 saatte düşmüyomuş o sırada vücut yağları yakarak enerji sağlıyomuş kendine kesinlikle yazdıklarını destekleyen çok açıklama var kuzum yani ben de mesela baştan beri hiç ara yapmıyodum 10 da kahvaltı 3 te öğle yemeği 9 akşam yemeği hep 4-5 saat aralarla yedim daha bu hafta değişiklik olsun diye ara yapıyorum ama baştaki formülü savunuyorum hala
ovvv tebrik koyuyorum bir de nazar boncuğu iliştireyim şuraya
Kesinlikle veriyor hiç susuzluk falan olmadı bende de geçen sene çokşükür
Hani öğlen ceza vardı patates mi ceza verdin kendine
Afiyet olsun canımmmbenımde fırın kofte patateslıydı ama 3 tane vardı ıcınde bırde ekmek cacık yedım
Hay masallah ya ben yanlış topiğe gelmişim
Kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı mi burasi
Ama o emziriyo ki bence patatesler yine de fazla ama emziriyo bşzden biraz daha fazla yeme hakkı vargerçi kendisi bu hakkını fazlasıyla kullanır
Yaaaaaaaaaa ben de dedim kimse Hatırlamaz :)
ben ajan gıbıyım bak hıc unuturmıyum hemen solerım
aslım sağol yaa ajanım benim
Lokurum ya işte anlatmak istediğim buşerefe kankaa ben de bunu uygulamaya çalışıyorum işte. Kan şekeri dediğin gibi çok çok uzun süre sonra düşüyomuş bizimki saati gelince psikolojik açlık yani. Gerçek açlık 12-24 saat aralıklarla geliyomuş. Yine yemek yenmezse bu sefer açlık da gidiyomuş. Ne kadar uzun süre aç kalırsak depo yağlar o kadar çabuk gidiyo yani
he yaa biraz öyle oldu ama ben seçmedim bunu tabakla geldiler ama kısa kısaydı yaa vallaa
Afiyet olsun canımmm
beybisii durumlar eşit değil minik bi bebiğim var benim yediklerim biraz abartı ama ne edelim bu şekilde de kilo veriyorum
ya güldürdün beni varyaa Allahta seni güldürsünn deli hatunn kullanmak ne kelime canına okur deseydiin
vay vayy vayy dondurmacımızda varmış buradaa
Heytt kankam benim canım..yalnız değilim bu konudao yazıyı da bulabilrisem paylaşıcam, kilo vermek için 100 öneri diye bir yazıydı ordaki maddelerde geçiyordu ama bilgili biri paylaşmıştı, açlık hasta hücrelerin beslenmesini engelliyor bana en çok bu kısmı mantıklı geliyo yedikçe kanserli hücre besleniyo mesela allah korusun tabii ama şeker özellikle besliyo kanseri ve oruç da bu mantıkta çok doğru aç kalıyoruz 2 öğün yemiş oluyoruz o öğünlerde doğru beslenirsek hem vücudumuza faydalı hem kilo veririz ve kaçamak da yapmıyoruz oruçken ama oruç değilken nedense tatlı krizleri havada uçuşuyo kendimizi kandırıyoruz bence de
Yok kuzum yaa inanma onlara. Hepsi bir değil gerçi. Benim eşimin kuzeni dezpack kullanmış işe yarıyo demişti günde iki öğün onu içiyosun protein tozu galiba sütle yapıyosun tadı çok güzelmiş. Bir öğün de normal yemek yiyosunkızlar bu zayıflama çayları var piyasada instagramda da sürekli karşımıza çıkıyor. kullananınız oldu mu ya kullanan tanıdığınız?
72 saat ne kadar da çokk :)Buna kesinlikle katılıyorum, yani uzun açlıkta metabolizma yavaşlar falan yok öyle bişey bence ve ne yediğin önemli işte eski çağlarda protein ağırlıklı besleniyolar avcılık v.s... dolayısıyla acıkmazlar dave hastalıkların bile açlıkla tedavi edildiği yöntemler var kanser şeker gibi rahatsızlıklarda su orucu dediğimiz 72 saat sadece su içilip hiçbirşey yenmeden kanser hücrelerinin beslenmesini engelleyerek vücudu arındırıyolar böyle tedaviler var ben de yeni okudum bak şimdi yeri geldi yani açlık aslında vücuda faydalı bunu artık kabul eden pekçok tıp bilimci var biz mesela kan şekerimiz düşerdiyoruz halbu ki kan şekeri 76-80 saat açlıkta falan düşüyomuş öyle 4-5 saatte düşmüyomuş o sırada vücut yağları yakarak enerji sağlıyomuş kendine kesinlikle yazdıklarını destekleyen çok açıklama var kuzum yani ben de mesela baştan beri hiç ara yapmıyodum 10 da kahvaltı 3 te öğle yemeği 9 akşam yemeği hep 4-5 saat aralarla yedim daha bu hafta değişiklik olsun diye ara yapıyorum ama baştaki formülü savunuyorum hala
ovvv tebrik koyuyorum bir de nazar boncuğu iliştireyim şuraya
Kesinlikle veriyor hiç susuzluk falan olmadı bende de geçen sene çokşükür
kızlar bu zayıflama çayları var piyasada instagramda da sürekli karşımıza çıkıyor. kullananınız oldu mu ya kullanan tanıdığınız?
protein tozu kullanmam ya o ne öyle kimyasal kimyasal :) biz yine diyete devam.. benim o liste yalan oldu. hedef skalamı kaybettim yolu da kaybettim :) 10-15 gün sonra yeniden başlıyorum belki diyetisyene de giderim.Yok kuzum yaa inanma onlara. Hepsi bir değil gerçi. Benim eşimin kuzeni dezpack kullanmış işe yarıyo demişti günde iki öğün onu içiyosun protein tozu galiba sütle yapıyosun tadı çok güzelmiş. Bir öğün de normal yemek yiyosun
Yani birinin kontrolünde olunca kilo vereceğine inanıyosan git tabi ama bence hiç gerek yok. Hepimiz hatalarımızı biliyoruz sonuçta. Onları düzeltirsek kilo veririz zaten kuzucumprotein tozu kullanmam ya o ne öyle kimyasal kimyasal :) biz yine diyete devam.. benim o liste yalan oldu. hedef skalamı kaybettim yolu da kaybettim :) 10-15 gün sonra yeniden başlıyorum belki diyetisyene de giderim.
yani en azından ilk sistemi o kursun gerisini ben getiririm. ama şimdi yapmıyorum hiç kalori hesabı falan tatlılar pastalar. kilo almasam o bile yeter şimdilik :)Yani birinin kontrolünde olunca kilo vereceğine inanıyosan git tabi ama bence hiç gerek yok. Hepimiz hatalarımızı biliyoruz sonuçta. Onları düzeltirsek kilo veririz zaten kuzucum
Ama sen yine de dikkat et canımm. Ye ama ölçülü yeyani en azından ilk sistemi o kursun gerisini ben getiririm. ama şimdi yapmıyorum hiç kalori hesabı falan tatlılar pastalar. kilo almasam o bile yeter şimdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?