Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Lokurum ya işte anlatmak istediğim bu şerefe kankaa ben de bunu uygulamaya çalışıyorum işte. Kan şekeri dediğin gibi çok çok uzun süre sonra düşüyomuş bizimki saati gelince psikolojik açlık yani. Gerçek açlık 12-24 saat aralıklarla geliyomuş. Yine yemek yenmezse bu sefer açlık da gidiyomuş. Ne kadar uzun süre aç kalırsak depo yağlar o kadar çabuk gidiyo yani

Hani öğlen ceza vardı patates mi ceza verdin kendine

he yaa biraz öyle oldu ama ben seçmedim bunu tabakla geldiler ama kısa kısaydı yaa vallaa

benımde fırın kofte patateslıydı ama 3 tane vardı ıcınde bırde ekmek cacık yedım
Afiyet olsun canımmm

Hay masallah ya ben yanlış topiğe gelmişim

Kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı mi burasi

beybisii durumlar eşit değil minik bi bebiğim var benim yediklerim biraz abartı ama ne edelim bu şekilde de kilo veriyorum

Ama o emziriyo ki bence patatesler yine de fazla ama emziriyo bşzden biraz daha fazla yeme hakkı var gerçi kendisi bu hakkını fazlasıyla kullanır

ya güldürdün beni varyaa Allahta seni güldürsünn deli hatunn kullanmak ne kelime canına okur deseydiin

Yaaaaaaaaaa ben de dedim kimse Hatırlamaz :)

vay vayy vayy dondurmacımızda varmış buradaa

o yazıyı da bulabilrisem paylaşıcam, kilo vermek için 100 öneri diye bir yazıydı ordaki maddelerde geçiyordu ama bilgili biri paylaşmıştı, açlık hasta hücrelerin beslenmesini engelliyor bana en çok bu kısmı mantıklı geliyo yedikçe kanserli hücre besleniyo mesela allah korusun tabii ama şeker özellikle besliyo kanseri ve oruç da bu mantıkta çok doğru aç kalıyoruz 2 öğün yemiş oluyoruz o öğünlerde doğru beslenirsek hem vücudumuza faydalı hem kilo veririz ve kaçamak da yapmıyoruz oruçken ama oruç değilken nedense tatlı krizleri havada uçuşuyo kendimizi kandırıyoruz bence de

aminn hepberaber gülelim kuzum inşallah kısa kısaydı di mi 1/2 10 patates diyelim o zaman

kızlar bu zayıflama çayları var piyasada instagramda da sürekli karşımıza çıkıyor. kullananınız oldu mu ya kullanan tanıdığınız?

Heytt kankam benim canım..yalnız değilim bu konudaevet açlık tedavisi diye birşey var. Su orucunu da biliyorum birçok kişi hastalıklarından kurtulmuş şekerden tansiyona ve birçok hastalığa kadar. Ee şişmanlık da hastalık zaten ondan da kurtuluyo vucut kendini yeniliyo resmen. Her insanın yapması gerek aslında birkaç gün de olsa.. Ah ahh neler var ne bilgiler var ama bizim gözümüz doymazcasına yiyoruz.

kızlar bu zayıflama çayları var piyasada instagramda da sürekli karşımıza çıkıyor. kullananınız oldu mu ya kullanan tanıdığınız?
Yok kuzum yaa inanma onlara. Hepsi bir değil gerçi. Benim eşimin kuzeni dezpack kullanmış işe yarıyo demişti günde iki öğün onu içiyosun protein tozu galiba sütle yapıyosun tadı çok güzelmiş. Bir öğün de normal yemek yiyosun

72 saat ne kadar da çokk :)
başta ki formülün ne bebeğim ?

ben bırını aldm bı kac gun ıcdm bırakdım bos seyler pek ınanmıyorum dogrusu canım.

protein tozu kullanmam ya o ne öyle kimyasal kimyasal :) biz yine diyete devam.. benim o liste yalan oldu. hedef skalamı kaybettim yolu da kaybettim :) 10-15 gün sonra yeniden başlıyorum belki diyetisyene de giderim.

protein tozu kullanmam ya o ne öyle kimyasal kimyasal :) biz yine diyete devam.. benim o liste yalan oldu. hedef skalamı kaybettim yolu da kaybettim :) 10-15 gün sonra yeniden başlıyorum belki diyetisyene de giderim.
Yani birinin kontrolünde olunca kilo vereceğine inanıyosan git tabi ama bence hiç gerek yok. Hepimiz hatalarımızı biliyoruz sonuçta. Onları düzeltirsek kilo veririz zaten kuzucum

Yani birinin kontrolünde olunca kilo vereceğine inanıyosan git tabi ama bence hiç gerek yok. Hepimiz hatalarımızı biliyoruz sonuçta. Onları düzeltirsek kilo veririz zaten kuzucum
yani en azından ilk sistemi o kursun gerisini ben getiririm. ama şimdi yapmıyorum hiç kalori hesabı falan tatlılar pastalar. kilo almasam o bile yeter şimdilik :)

yani en azından ilk sistemi o kursun gerisini ben getiririm. ama şimdi yapmıyorum hiç kalori hesabı falan tatlılar pastalar. kilo almasam o bile yeter şimdilik :)
Ama sen yine de dikkat et canımm. Ye ama ölçülü ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…