Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bizde muğlaya gitmiştik 10 günlüğüne, küçük ama çevresi güzel bir şehir.yüzmeyle alakamız olmadığı için gezdik bol bol, bodrum, marmaris,fethiye köyceğiz i görmek gerek çok güzel yerler

Teyzenin listesi Nasıl aslıcım? Onun diyetisyen daha mı iyi ya bana öyle geldi sanki
onun lıstesı cok degısıyor canım bazen benle aynı bazen cok farklı sekıller yapıyor 1 ayda onu denıcem ramazan snrası baslıyorum onada napım olmuyor dugun arıfesı vermem lazm

bende fethıye merk edıyorum smdı koylu fılımlerınde ne gzl yerlere gıdıorlar oraları dolasmak lazım ya

Aslıı bi ramazan listesi paylaşsana yahu nasıl yapcam gece vakti ne yicem ne yemicem kestiremiyorum hiç, kızkardeşimde gidiyo diyetisyene, 2 ayda 11 kilo verdi boyuda uzun kilosu 70 lerde ama 90 küsürlerden inince çok düzeldi fiziği, onun listesini beğenmedim çok sebze var hergün karnıbahar brokoli ıspanak pazı pişiremem valla evde kalabalık bana uymaz onlar iki kişi eşide diyette aynı yemekleri yiyebiliyorlar oyüzden.

bende fethıye merk edıyorum smdı koylu fılımlerınde ne gzl yerlere gıdıorlar oraları dolasmak lazım ya
Bizim gittiğimizde baba ocağı diye bir dizi vardı onun çekimlerini görmüştük çok harika yerler valla bayıldım bu yıl tekrar gitmeyi düşünüyoruz ama çocuklarla nasıl olur bilemiyorum.

papatya bende tam bir ay sonra gideceğim kaç kilo gider acaba ?

her akşam akşam yemeği yerine tarçınlı ygurt yesek
Valla bende kilo zor gidiyo ramazanda genelde kilo alıyorum bu yıl kepek ekmegi yicem ve kola icmeyecem bakalım kilo gidecekmi azim et kaçamak yapma ve 7 den sonra bişey yeme yoğurt süt disinda

Zaten vazgeçtim dün kür gibi yaptım bugün normal devam ediyorum haftasonu da antebe gidicem tam bir hafta yapamamış olucam, dönüşte bir hafta yapıyım diyorum

Ben 3 yaz üst üste gittim Fethiyeye çok güzel ama artık bu sene başka bir yer istiyorum antalya ya da marmariz falan da olabilir antalyada da alternatif çok o yüzden antalya diye düşünüyorum bakalım

İşte yılların deneyimi benimki denemediğim şey kaladı ama en mantıklısı herşeyden dengeli yemek bu defa öyle yaptım işte 6 aydır arada protein falan yapıyorum ama genel olarak en mantıklısı herşeyden her öğünde biraz biraz yemek aslıcım sen de artık düzene girdin bence bu akşamı da atlat inşallah tok git gelinliği düşün

Fethiye çok güzel ölüdeniz saklıkent falan harika denizi de güzel ben çok seviyorum

Akşamı tamamen kesmemek gerek biraz yesen de olur.

Bence de kesmemek lazım akşamı, her öğün kararında yemek lazım günlük 1200-1300 kalori normal almamız gereken yani bu şekilde verilir ama tabii herkesin bünyesi farklı akşam yemeyince kan şekeri düşüp geç saat bişeylere saldırmıyosa insan sorun yok aslında bir de seninki gibi 1 lokma 1-2 çatal kaçamaklardan birşey olmaz ama yemeyip yemeyip büyük bişey yiyince kalorili o zaten sağlıklı bir öğünden daha çok kalori almamıza sebep oluyo

bende ıpın ucu yok cnm kendımı durduramıyorum sen dedn ya bnen yersem yerm devamnı duramam demek bende oelym hergun az da olsa tatlı yedm ne gerek dmı yeme yuttun gıttı cok onemlı gıbı bakalım bu aksamı atlatcam ınanıyorm kendıme

evet fethıye ya o yerlerı gormek ısterm bıde alacatı en cok merk ettıgım yer bı kac gunlugune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…