• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yok kız güvenmemekle me ilgisi var aaaa :) en az 2 hafta yapmak gerekiyomuş etkisini görmek için.. Bi de limonlu su için şöyle bir tarif buldum.
1-1,5 litre suya 1 limonu kabuğunu soymadan dilimleyerek atıyoruz o kadar. Akşamdan yapın ama iyice özleşsin :)
ay canım bende onu o kadar çok içemem ya anca bi bardak gidiyor:)))

Hemen yarin basliyorum bitanem kendimden guzel sonuclar bekliyorum,sizlerdende:cool:
Bende hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum kızlar ya çok iyi olduk maşallah böyle eşim bile şaşırıyor anlatıyorum oh ne güzel arkadaş buldun kendine diyor seviniyorum vallahi tek başıma motive olmak zor :)

Bende hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum kızlar ya çok iyi olduk maşallah böyle eşim bile şaşırıyor anlatıyorum oh ne güzel arkadaş buldun kendine diyor seviniyorum vallahi tek başıma motive olmak zor :)
Aynen tatlım yaptım yoğurdu yiyorum şuan. Anam zayıflıcaz diye limon çıkıcak içimizde :D

Bende sizleri tanidigima cok seviniyorum bitanem kisa sure oldu ama sizleri cooooook sevdim:KK200:

İyi geceler tatlışlarım öpüyorum sizi ben yoğurt kürünü yapıp bulaşıklarımı yıkayıp yatıcam sabah görüşürüz tatlı uykular :KK200:

İyi geceler tatlışlarım öpüyorum sizi ben yoğurt kürünü yapıp bulaşıklarımı yıkayıp yatıcam sabah görüşürüz tatlı uykular :KK200:
İyi geceler şekerim. Facebook kullanıyosan özelden msj at bana seni ekliyim ordan da konuşuruz. Her zaman giremiyoruz foruma

Back