- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Canım kullanmıyorum ya eşim izin vermiyor ama instagram var tu.merve hesabım ordan takip edebiliriz birbirimizi :)))İyi geceler şekerim. Facebook kullanıyosan özelden msj at bana seni ekliyim ordan da konuşuruz. Her zaman giremiyoruz foruma
Tmm tatlımmm :)Canım kullanmıyorum ya eşim izin vermiyor ama instagram var tu.merve hesabım ordan takip edebiliriz birbirimizi :)))
İyi geceler cnım :)Fistiklar bende kaciyorum tatli ruyalar sizleri seviyorum
Gunaydinn kizlar malesef aksam bzm orda cekmiyo tel fitik ediyor beni aaa nerelere eklesdiniz bensiz ☺asl1can cnm sen yoksun bu akşam.
Günaydın canımm instagrama gel sende :)) limonlu suyu unutma :))Gunaydinn kizlar malesef aksam bzm orda cekmiyo tel fitik ediyor beni aaa nerelere eklesdiniz bensiz ☺
lımonlu suyu canm aksam yaptım sabah lımonum yoktu sıcak su ıcdım bugun markete gıtcem almaya :) gelıyorum orda da bı grup yapalım :)Günaydın canımm instagrama gel sende :)) limonlu suyu unutma :))
Tamam canım afiyet olsun bende limonlu su ve yarım muz kivili bi yulaf yiycem şimdi erken kalkmışken geç kalmasın :)lımonlu suyu canm aksam yaptım sabah lımonum yoktu sıcak su ıcdım bugun markete gıtcem almaya :) gelıyorum orda da bı grup yapalım :)
Tamam canım afiyet olsun bende limonlu su ve yarım muz kivili bi yulaf yiycem şimdi erken kalkmışken geç kalmasın :)
Resim paylaşabilirim isterseniz fikir olsun derseniz canım :))aynen tatlım ye kı oglende bıseler atstırırsın resmlerıne bakdım menuler harıka :)
Resim paylaşabilirim isterseniz fikir olsun derseniz canım :))
Canım çok az değil mi :))paylas tabı canım guzel bıse benım kahvaltı cok kuru dıe cekmedım dılım ekmeklerın buyugu var 1 tane kızartıyorum lor peynır bıde 3 cevız
Canım çok az değil mi :))
Kızlaaaar dayanamadım tartıldım yine 60.2 olmuşum çok mutlu oldum ya yavaş yavaş iniyor şişlik sanırım
Günaydın kızlaarr :) ay ben de düne göre -700ü gördüm yahuuuı çok sevindimmmmm. Aslıcım insta.da beni de ekleyebilirsin esra.hisim olarak ara :)
Şekerler kalkınca 2 bardak ılık su içtim biri limonlu :) 45dl fln oldu galiba içeli :) kahvaltı yapmadm daha, tıkadı sanki
Günaydın kızlaarr :) ay ben de düne göre -700ü gördüm yahuuuı çok sevindimmmmm. Aslıcım insta.da beni de ekleyebilirsin esra.hisim olarak ara :)
Şekerler kalkınca 2 bardak ılık su içtim biri limonlu :) 45dl fln oldu galiba içeli :) kahvaltı yapmadm daha, tıkadı sanki
İyi gidiyoruz kızlaar ya hedeflerimize ulaşıcaaaz :)oy cnm ne gzl ıste ıncek tabı acele etme kotu dusunme bende cumartesnden bugune 600 gram vermıs gozukuyıom
İyi gidiyoruz kızlaar ya hedeflerimize ulaşıcaaaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?