• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben bugün 2 kupa içtim canım yeşil çay, belki de bağırsaklarımı çalıştırdığı için ağrı yapmış olabilir diye düşündüö
Olabilir canım ya ondandır yoksa iyi geliyor bi zararı yok sen yinede bitki çaylarını abartma fazla aman zayıflıcam diye sağlığımızdan olmayalım :)

İçinde sinameki yok tatlım ama bi de kiraz saplı aldım onun içinde var belki o iyi gelebilir. Sen yine de sinameki fln içme bağırsak tembelliği yapıyomuş çok kullanınca. Günkurusu ye sabahları kalkınca ılık su iç bi de 2 bardak o iyi gelir
Yok tatlim oyle caylar icmiyorum gunkurusu bizde bilemedim ne,ama sabahlari 2 bardak ilik su iciyorumda pek ise yaramiyo

Bitanem benimde boyum 160 ama yuzum zayif 55 olsam bana yeter annem soyluyo ki 55 de yuzun kotu gorunur,benim gozlerim batiyor kilo veren kimi yuzumden cok kilo veriyorum
Ay ne güzeel benimde tam tersi istersem 40 olayım yüzden hiç gitmiyor canım yaa ondan böyle diyorum tabi istsemde 40 olamam o çok zayıf olur 45 46 falan istiyorum :) 14 kilo demek ya :(

Ay ne güzeel benimde tam tersi istersem 40 olayım yüzden hiç gitmiyor canım yaa ondan böyle diyorum tabi istsemde 40 olamam o çok zayıf olur 45 46 falan istiyorum :) 14 kilo demek ya :KK43:
Evet sanslisin bitamen keske bendede oyle olsaydi .E napiyim bende 55 razi olucam bi dusuyimde 55 e bakalim kismet

Sağol canımm .. kızlar herkes kiloo verebilir yeter ki kendinize inanın guvenin ve asla pes etmeyin . Kısa suredir diyete başlamış bulunmaktayım ama yaklaşık 2 aydır araştırmalar yapıyorum ulaştığım sonuç inanılmaz... bir haftada 3 kilo vermeme rağmen acayip bir incelmeyle karşı karşıyayım gece yatmadan once yoğurt limon ve pul biber uçlusu benim vazgeçilmezim oldu
merhaba..benm vermem gereken 30 kilom var 104.6 yla başladm 25 gn önse şuan 99.3 kiloyum.gezinirke. topiğini gördüm.gerçekten işe yarıyormu bahsettiğin kür.yatmadan hemen öncemi yiyiliyor.bide ölçüleri varmı bunların canım.tşkr ederim

merhaba..benm vermem gereken 30 kilom var 104.6 yla başladm 25 gn önse şuan 99.3 kiloyum.gezinirke. topiğini gördüm.gerçekten işe yarıyormu bahsettiğin kür.yatmadan hemen öncemi yiyiliyor.bide ölçüleri varmı bunların canım.tşkr ederim
Canım hoş geldin inşallah verirsin sende bizimle :) yatmadan önce yarım kase yoğurt 1 çay kaşığı pul biber ve yarım limon çok işe yarıyor ancak 2 hafta düzenli kullanmak bununla beraber diyet ve spor yapmak şart canım :)

Yatmadan yarım saat önce yemelisin :) gece çok su içmek isticeksin :)

Canım yarım limon bir bardak su :) kız yap yoğurt kürünü anaa bana güvenmiyor musun aşk olsun :))
Yok kız güvenmemekle me ilgisi var aaaa :) en az 2 hafta yapmak gerekiyomuş etkisini görmek için.. Bi de limonlu su için şöyle bir tarif buldum.
1-1,5 litre suya 1 limonu kabuğunu soymadan dilimleyerek atıyoruz o kadar. Akşamdan yapın ama iyice özleşsin :)

Back