Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben 2,500-3000 kalori alan bi insandım şimdi 1700 civarıyım size çok geliyor normalde ama benim bünyem daha çoğuna alışkındı onun için kilo veriyorum şuan. Ve akşamları dediğim gibi hiç oturamıyorum toplasan 1 saat. Muhtemelen spor yerine geçiyor.

Prinç pilavı hiç yemedim, Beyaz ekmek 1-2 dilim dışında hiç yemedim. Kızartmayı ve fast food da olmayınca gitti.. En önemliside emziriyorum sağıyorum o da iyi kalori yaktırıyor. 3 Mayıstan bu yana 3 Kilo gittii Hedef 1 Temmuz: 65 Kilo

günaydın kızlarrrrrrrrr

güzel günler diliyorum ben de:)

menülere yorum yapalım bi de spor için birbirimizi gaza getirelim mi :)
Canım ne güzel spor yapmak istemen böyle istekli olman burda yapmayanlar var bebekli çalışanlı olanlar aslında imkansız değil ama sen bize bakma sen programını uygula ben takip etmeye çalışırım seni :))

Canımmmm bravo seni gerçektem tebrik ediyorum aferin sana bak nasıl yapıyosun maşallah

MerveeTunaa Canım normalde isterdim ama kiradayız ev alıcaz yazın inşaallah bir de kızım yaşıtlarına göre üst düzey hızlı hareketli ve yaramaz mümkün değil dayanamam
anladım canım tabi o zaman zor neyse bi kaç sene sonra yaparsın inşallah :)

Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim

Canım bu hafta pek az yedim şuandan itibaren çeki düzene başlıyorum :)
Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…