- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.801
Bende bugün spora başlıcam inş evde olacak mecburen hangisini yapıcam daha karar vermedimgünaydın kızlarrrrrrrrr
güzel günler diliyorum ben de:)
menülere yorum yapalım bi de spor için birbirimizi gaza getirelim mi :)
Harikasın canım tebrik ederimEki Görüntüle 1839723
Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuçÜstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm
Canım yok daha 56.9 ama düz olucam 56 bu hafta inşallah Allah nasip ederse :))canım maşallah :) 56 olmuşsun
Canım bi zararı olmaz pul biberi çok az koyabilirsinKızlar bu yoğurt kürünün bebeğimize bi zararı var mı bazı yerlerden sütün tadını değiştirebilir gibi şeyler duydum siz ne diyorsunuz?
Canım ne güzel spor yapmak istemen böyle istekli olman burda yapmayanlar var bebekli çalışanlı olanlar aslında imkansız değil ama sen bize bakma sen programını uygula ben takip etmeye çalışırım seni :))günaydın kızlarrrrrrrrr
güzel günler diliyorum ben de:)
menülere yorum yapalım bi de spor için birbirimizi gaza getirelim mi :)
Canımmmm bravo seni gerçektem tebrik ediyorum aferin sana bak nasıl yapıyosun maşallahEki Görüntüle 1839723
Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuçÜstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm
Canım bu hafta pek az yedim şuandan itibaren çeki düzene başlıyorum :)Veren hatunlarımızı tebrik ederim süperiz hep beraber. Merve, kızgınım üzülmeyin verilir siz hızlı verdinz durma dönemindesiniz sanırım.
anladım canım tabi o zaman zor neyse bi kaç sene sonra yaparsın inşallah :)MerveeTunaa Canım normalde isterdim ama kiradayız ev alıcaz yazın inşaallah bir de kızım yaşıtlarına göre üst düzey hızlı hareketli ve yaramaz mümkün değil dayanamam
Canım hoşgeldin tekrar, 50kg olduğun zamanlardan çok uzaklaşmadığından çok daha çabuk dönersin oralaraBen en son ortaokulda falan 50 ydim ONA RAĞMEN 53 Ü GÖRDÜM EVET UZUN ZAMAN ALDI AMA SABIRLA HALLEDERSİN MERAK ETME hem 58 ne ki ben 67 - 68 dim
Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemekCanım bu hafta pek az yedim şuandan itibaren çeki düzene başlıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?