• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Gunaydin kizlar

Ben tartilmadim izinde bildgnz uzere diyette yapamadm en sn 500 gram almisdim. Kosturmacayla gecdi diyet pek olmadi pazartesi kaldigim yerden devam ins.
Aslıcanım hoşgeldin tatiller biraz öyle oluyo ben de gelecek hafta sonu antepte neler yerim kimbilir olsun kaldığımız yerden devam balımm haftaya telafi edersin:KK36::KK37:

E olucan kuzuum hatta 45 bile olucaksın ama sabırlı olmamız lazım bak benim 6 ay bitti sen 1,5 ayda 56 yı gördün azimle devam

Düzenli yap kuzum ve bak netten 1200-1300 kalorilik diyetlere fikir al ona göre beslen 1200 altı olunca vücut kıtlık sinyali veriyo
Evet canım benimde 6 ayı bulcak gibi ama anca veriliyormuş kuşum ya yapcak bişi yok sabır artıkın :)) hemen kendime ona göre bi diyet hazırlayıp yapıyorum :)) bu hafta tatlı yememeliyim :))

Evet canım benimde 6 ayı bulcak gibi ama anca veriliyormuş kuşum ya yapcak bişi yok sabır artıkın :)) hemen kendime ona göre bi diyet hazırlayıp yapıyorum :)) bu hafta tatlı yememeliyim :))

Kuzum 1200 ideal daha azıyla verilmiyo gerçekten tatlı biraz sabret yeme güzel öğünlerini ye vericeksin bak ayda 3-4 versen 3-4 ayda tamam 6ya kalmaz bile

Aslıcanım hoşgeldin tatiller biraz öyle oluyo ben de gelecek hafta sonu antepte neler yerim kimbilir olsun kaldığımız yerden devam balımm haftaya telafi edersin:KK36::KK37:
Aynen tatlim yemekdrn cok dengesiz yemeden oldu disaru cikinca su icemedim ara atladm olsun saglik olsun.sen dikkat edersn sen ne zman gidiordun.

Aynen tatlim yemekdrn cok dengesiz yemeden oldu disaru cikinca su icemedim ara atladm olsun saglik olsun.sen dikkat edersn sen ne zman gidiordun.

Canım ben cuma akşam gidicem pazar akşam dönücem aylık ödül günümü orda yaparım yapmıycam bu hafta orda cumartesi pazar yemek yemeye gezmeye gidiyoruz yani kızları gezmeye götürüyorum dikkat etmem orda 2 gün ara:KK45:

Bugünkü menu yazayım pazar olduğu için biraz tuhaf ti

Sabah (kahvaltıya davetliydik)
Zeytin
peynir
domates
yarım simit
1 küçük haşhaşlı ekmek gibi bir şey
Sucuklu yumurta çok az ve yumurtali kısmından

Aralarda yediklerim
Nektarin
2 form bisküvi
ananas li aktivia
Ceviz çok az
2 kuru kayisi

Hepsini ayni anda yemedim tabii :KK66:

Aksam
ton balıklı salata

Spor
Leslie 4 mil

Alınan kalori 1282 gösteriyor :)

Son düzenleme:
Kuzum 1200 ideal daha azıyla verilmiyo gerçekten tatlı biraz sabret yeme güzel öğünlerini ye vericeksin bak ayda 3-4 versen 3-4 ayda tamam 6ya kalmaz bile
Ah bebeim ağzından Bal damlıyor pazar günleri ödül yapıcam diğer günler az az yemicem tam yicem :))

Bugün yediklerimi yazıyım ben de

Kahvaltı öğle bir oldu geç kalktığımdan

Sabah 1 domates 2 çarli biber

6 siyah zeytin 1 haşlanmış yumurta 3yk lor 1yk z.yağı ve çarli biberle lor biber kavurması (ekmek evde kalmamış) sonra bir bardak sütlü neskafe

Arada 3 yk yoğurt 1 elma 10 yer fıstığı karıştırıp yedim

Akşam da kahvaltı oldu

6 zeytin

2 yk yulaf kepeği ile ekmek

3 yk lor 1 domates 2 çarli biber 1

haşlanmış yumurta

Bittiii bukadar:KK50:

Benim bugün yediklerim karbonhidrat ağırlıklı oldu,haftasonu olduğu için hem de ödül günü olsun dedim :)

Sabah 11 gibi poğaçayla yaptım kahvaltımı. Peynir zeytin salatalık şekersiz çay filan.

Arada Türk kahvesi

Akşam 8 gibi 5-6 kaşık mantı,biraz patates kızartması,biraz sarma ve 1 bardak uludağ gazoz :) bomba gibi menü yani hahhha.

Şu hastalığım bitse de kilomu öğrensem yahu :D

Ben hic kilo verwmeyince kendimi spora verdim sabah 600 aksam 600 toplam 1200 ip atladim sabah yulafli baharatli yogurt ogle elma biraz dut yesilcay la gecti saat 4 gibi kavun karpuz peynir domates salatalik biber yedim o saatten sonrada bisey yemedim kizlar.

Benim bugün yediklerim karbonhidrat ağırlıklı oldu,haftasonu olduğu için hem de ödül günü olsun dedim :)

Sabah 11 gibi poğaçayla yaptım kahvaltımı. Peynir zeytin salatalık şekersiz çay filan.

Arada Türk kahvesi

Akşam 8 gibi 5-6 kaşık mantı,biraz patates kızartması,biraz sarma ve 1 bardak uludağ gazoz :) bomba gibi menü yani hahhha.

Şu hastalığım bitse de kilomu öğrensem yahu :KK70:
Bende adet gunumde oyle yaptim bi gram verememisim canim moralim bozuldu :)

kızlar ne güzel hepiniz çok güzel kilolaar vermişsiniz. hepinizi tebrik ederim :) ben 62yle başlamıştım 60 ım hala. regl olum zaten bol bol abur cubur yiyorum :)

Back