Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım Ben de çalışıyorum eve girmemiz 6 bucugu buluyor ama akşam eşimle bi film açıyoruz ya da dizi yan taraftan da ben leslie 4 mil.açıyorum film izlerken spor yapıyorum leslie yi susturup

İnşallah hep beraber vereriz bu kilolari:)

kızlar bi sorunum var
kaşlarım dökülmeye başladı ve bacaklarımda kendiliğinden morluklar var şu an adetliyim
1-2 hafta daha devam ederse doktora gitcem
sadece 2 kilo verdiğim için diyetten dolayı olduğunu sanmıyorum açıkcası

Bende bugün spora başlıcam inş evde olacak mecburen hangisini yapıcam daha karar vermedim

Supersin canım

Leslie yapalım. İstersen beraber

Google a leslie walk at home yazarsan 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil videoları var sanırım

Ya da torrent indirebilirsen de güzel olur benim.bilgisayarda var artık elimin altında güzel oluyor

Tamam canım yapalım eve gidince bakayım sporsuz olmayacak

Evet canım banada daha iyi geliyo galiba pof bilemiyorum bi hafta başka bi hafta başka yapıyom işte :)

Maşallah sana leslie çok etkili ama yapamıyorum ben maalesef bebişten işten güçten aslında yapabilirimde zor geliyor ayol

Harikasın kuşum tebrik ediyorum süpersin maşallaahh işte gidecek hepsi de böyle

Aynen öyle önemli olan diyetten önce günlük aldığın kalori miktarını bilip ondan belirli bi miktar azaltmak abartmaya da gerek yok yani bak 1700 le mis gibi kilo veriyosun çünkü gerçekten diyet öncesi ben de felaket yiyodum şuan 1300 alıyorum ama az da yemiyorum yani ve emzirme de yok bende o yüzden bana da 1300 normal

Hepsi de gidecek kuzum bu işin çözümü az yemek değil kendini tanımak önemli olan önceden az yemek ve hareket

Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaa yemek aramam da ıvır zıvır hamur işi 40 ları oo ilkokul 5 yani ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık

günaydınnn kızlar

ben geldım tatılden sonra calısmak ne zormus

Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum

Aynen kuzu her turlu zor yanı evde yatmak varken

ee neler yaptınız ben yokken bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…