• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım ne güzel spor yapmak istemen böyle istekli olman burda yapmayanlar var bebekli çalışanlı olanlar aslında imkansız değil ama sen bize bakma sen programını uygula ben takip etmeye çalışırım seni :))

Canım Ben de çalışıyorum eve girmemiz 6 bucugu buluyor ama akşam eşimle bi film açıyoruz ya da dizi yan taraftan da ben leslie 4 mil.açıyorum film izlerken spor yapıyorum leslie yi susturup;)

İnşallah hep beraber vereriz bu kilolari:)

kızlar bi sorunum var
kaşlarım dökülmeye başladı ve bacaklarımda kendiliğinden morluklar var şu an adetliyim
1-2 hafta daha devam ederse doktora gitcem
sadece 2 kilo verdiğim için diyetten dolayı olduğunu sanmıyorum açıkcası

Bende bugün spora başlıcam inş evde olacak mecburen hangisini yapıcam daha karar vermedim

Supersin canım

Leslie yapalım. İstersen beraber

Google a leslie walk at home yazarsan 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil videoları var sanırım

Ya da torrent indirebilirsen de güzel olur benim.bilgisayarda var artık elimin altında güzel oluyor ;)

Supersin canım

Leslie yapalım. İstersen beraber

Google a leslie walk at home yazarsan 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil videoları var sanırım

Ya da torrent indirebilirsen de güzel olur benim.bilgisayarda var artık elimin altında güzel oluyor :KK66:
Tamam canım yapalım eve gidince bakayım sporsuz olmayacak

:KK70::KK70: Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim :KK48:

Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek
Evet canım banada daha iyi geliyo galiba pof bilemiyorum bi hafta başka bi hafta başka yapıyom işte :)

Canım Ben de çalışıyorum eve girmemiz 6 bucugu buluyor ama akşam eşimle bi film açıyoruz ya da dizi yan taraftan da ben leslie 4 mil.açıyorum film izlerken spor yapıyorum leslie yi susturup:KK66:

İnşallah hep beraber vereriz bu kilolari:)
Maşallah sana leslie çok etkili ama yapamıyorum ben maalesef bebişten işten güçten aslında yapabilirimde zor geliyor ayol :(

Eki Görüntüle 1839723

Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuç :KK73::KK68::halay: Üstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm :KK76::KK76::rolleyes::rolleyes:

Harikasın kuşum tebrik ediyorum süpersin maşallaahh işte gidecek hepsi de böyle:KK37::KK36::KK36::KK75::KK75::KK31::KK31::KK31::eğlence::eğlence::KK5::KK5::KK50::KK50::nazar::nazar:

Ben 2,500-3000 kalori alan bi insandım şimdi 1700 civarıyım size çok geliyor normalde ama benim bünyem daha çoğuna alışkındı onun için kilo veriyorum şuan. Ve akşamları dediğim gibi hiç oturamıyorum toplasan 1 saat. Muhtemelen spor yerine geçiyor.

Prinç pilavı hiç yemedim, Beyaz ekmek 1-2 dilim dışında hiç yemedim. Kızartmayı ve fast food da olmayınca gitti.. En önemliside emziriyorum sağıyorum o da iyi kalori yaktırıyor. 3 Mayıstan bu yana 3 Kilo gittii :halay::halay: Hedef 1 Temmuz: 65 Kilo

Aynen öyle önemli olan diyetten önce günlük aldığın kalori miktarını bilip ondan belirli bi miktar azaltmak abartmaya da gerek yok yani bak 1700 le mis gibi kilo veriyosun :nazar:çünkü gerçekten diyet öncesi ben de felaket yiyodum şuan 1300 alıyorum ama az da yemiyorum yani ve emzirme de yok bende o yüzden bana da 1300 normal

Hepsi de gidecek kuzum :KK55::KK55::nazar::nazar::dua::dua:bu işin çözümü az yemek değil kendini tanımak önemli olan önceden az yemek ve hareket

:KK70::KK70: Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim :KK48:

Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek

Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaa :KK70::KK70: yemek aramam da ıvır zıvır hamur işi :cool: 40 ları oo ilkokul 5 yani :KK70:ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı :cool:sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık:ıslık::ıslık:

günaydınnn kızlar

ben geldım tatılden sonra calısmak ne zormus :-)

Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum

Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaa :KK70::KK70: yemek aramam da ıvır zıvır hamur işi :cool: 40 ları oo ilkokul 5 yani :KK70:ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı :cool:sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık:ıslık::ıslık:

Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum

Aynen kuzu her turlu zor yanı evde yatmak varken (:

ee neler yaptınız ben yokken bakım

Back