- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi MerveeTunaa
- #5.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ne güzel spor yapmak istemen böyle istekli olman burda yapmayanlar var bebekli çalışanlı olanlar aslında imkansız değil ama sen bize bakma sen programını uygula ben takip etmeye çalışırım seni :))
günaydınnn kızlar
ben geldım tatılden sonra calısmak ne zormus![]()
Yok canım buraya uğramadığım zamanlar 58.3 ü görmüştüm almışım malesef300 fr mı almışsın canım ödem olabilir mi ?
Güzelmiş vallaaCanım Ben de çalışıyorum eve girmemiz 6 bucugu buluyor ama akşam eşimle bi film açıyoruz ya da dizi yan taraftan da ben leslie 4 mil.açıyorum film izlerken spor yapıyorum leslie yi susturup
İnşallah hep beraber vereriz bu kilolari:)
Tamam canım öyle yapayımCanım bi zararı olmaz pul biberi çok az koyabilirsin
Bende bugün spora başlıcam inş evde olacak mecburen hangisini yapıcam daha karar vermedim
Tamam canım yapalım eve gidince bakayım sporsuz olmayacakSupersin canım
Leslie yapalım. İstersen beraber
Google a leslie walk at home yazarsan 1 mil 2 mil 3 mil 4 mil 5 mil videoları var sanırım
Ya da torrent indirebilirsen de güzel olur benim.bilgisayarda var artık elimin altında güzel oluyor![]()
Tamam canım yapalım eve gidince bakayım sporsuz olmayacak
Günaydın canım bilirim zordur neyseki masa başıyız bu da bi şükür sebebi![]()
Eki Görüntüle 1839723
Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuçÜstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm
![]()
Evet canım banada daha iyi geliyo galiba pof bilemiyorum bi hafta başka bi hafta başka yapıyom işte :)Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim
Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek
Maşallah sana leslie çok etkili ama yapamıyorum ben maalesef bebişten işten güçten aslında yapabilirimde zor geliyor ayolCanım Ben de çalışıyorum eve girmemiz 6 bucugu buluyor ama akşam eşimle bi film açıyoruz ya da dizi yan taraftan da ben leslie 4 mil.açıyorum film izlerken spor yapıyorum leslie yi susturup
İnşallah hep beraber vereriz bu kilolari:)
Eki Görüntüle 1839723
Günaydın Kızçelerim buyrun sonucum benim gibi obur bir insanın regl döneminin ilk gününden çıkan sonuçÜstelik bikaç kere tartındım hep aynı rakam en son eşime çektirdim hastayken böyleysem normalde amaann Allaahımmm
![]()
Ben 2,500-3000 kalori alan bi insandım şimdi 1700 civarıyım size çok geliyor normalde ama benim bünyem daha çoğuna alışkındı onun için kilo veriyorum şuan. Ve akşamları dediğim gibi hiç oturamıyorum toplasan 1 saat. Muhtemelen spor yerine geçiyor.
Prinç pilavı hiç yemedim, Beyaz ekmek 1-2 dilim dışında hiç yemedim. Kızartmayı ve fast food da olmayınca gitti.. En önemliside emziriyorum sağıyorum o da iyi kalori yaktırıyor. 3 Mayıstan bu yana 3 Kilo gittiiHedef 1 Temmuz: 65 Kilo
Al benden bi tane daha.. Lokur ya bende Lise son sınıfta 57 ydim hiç 40 larda olamadım yahuu ah bu kemiklerim
Bence de canım yiyerek kilo veren kişiler örneğinde gör benii bana ara öğün iyi geliyor onu anladım zaten sık az yemek
günaydınnn kızlar
ben geldım tatılden sonra calısmak ne zormus![]()
Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaayemek aramam da ıvır zıvır hamur işi
40 ları oo ilkokul 5 yani
ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı
sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık
Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum
Tamam canım anlaştık sen kaç mil olanı yapıyorsuntamam canım haberleşelim yine 19:30 falan bana uyar gibi tabii bi aksilik çıkmazsa (mesai bitsin, markete uğra, eve git, yemek ye, çay iç anca :)
Tamam canım anlaştık sen kaç mil olanı yapıyorsuntamam canım haberleşelim yine 19:30 falan bana uyar gibi tabii bi aksilik çıkmazsa (mesai bitsin, markete uğra, eve git, yemek ye, çay iç anca :)