- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.761
Canım tebrik ederim 400 gr 400 grdr :)))Kilo bildirimim gecen hafta 68.5 bu hsfta 68.1 giden 400 gr..
Güzel bi sabah senin için canım tebrik ederim :)Hayirli sabahlar kizlar :)
Geçen hafta= 69.200
Bugün=68.400
800gr vermisim.
Güzel bi sabah senin için canım tebrik ederim :)
Canım iyi bi başlngç :))
Canım benimde aynı maalesef kilo vermem durmuş durumda olsun inşallah bu hafta gidicek :)Selam canlar gecen hafta 61.4 bu haft61.4 giden hicbirsey yok cok Üzgünüm
Tabikide canim bak ben den hic bi gram oynamamis ustelik hedefime cok az kalmiskenCanım tebrik ederim 400 gr 400 grdr :)))
Insallah canim ben kendimi kotu hissediyorum nedense kilo almisim gibi geliyor hedefimede cok az kalmistiCanım benimde aynı maalesef kilo vermem durmuş durumda olsun inşallah bu hafta gidicek :)
Bende bu hafta adettim bugun bitti yinede tartildim :)Kızlar durabilir tabi üzülmeyin,daha farklı şeyler deneyin bakalım bi de. Ben tartılmadım malum sebepten :)
lokur seyrekyagmur asl1can sonuçlar ne bakalım merakla bekliyorum :)
Merve kuşum canını sıkma arada durabilir moral bozmak yok 1 hafta ne ki benim de veremediğim zamanlar oldu bak sen şu acı biberli yoğurdu bıraktıysan tekrar başla ayrıca normal yemekten kısıp kaçamak yapma normal sağlıklı öğünlerini ye az yiyince vücut kıtlık sinyali veriyo tutuyo boş bol su iç günde 3 lt ve öğünlerinde güzel beslen az yeme 1200 kalorilik bi diyet planla yani illa şu bu değil ama kalorisi 1200-1300 olsun lütfen az yeme başarıcaaazKızlar bende sonuç aynı hala 56.9 değişmemişim demiştim sizeaz yediğimden kaynaklı sanırım
Ah canımm bende istiyom 53 yaGünaydınn ben geldimm çünkü geç kalktım hemen durumu bildireyim geçen hafta 53.9 dum bu hafta 53.2 700 gr benim klasik zaten artık alıştım her hafta 600-800 arası olsun yavaş da olsa arada dursa da gidecek kızlar başarıcaz azimle hepberaber
Kuzucumm inşallah ya yoğurdu yapıyorum da düzenli değil düzenli yapayım ay valla vermem lazım başaralımm :)))Merve kuşum canını sıkma arada durabilir moral bozmak yok 1 hafta ne ki benim de veremediğim zamanlar oldu bak sen şu acı biberli yoğurdu bıraktıysan tekrar başla ayrıca normal yemekten kısıp kaçamak yapma normal sağlıklı öğünlerini ye az yiyince vücut kıtlık sinyali veriyo tutuyo boş bol su iç günde 3 lt ve öğünlerinde güzel beslen az yeme 1200 kalorilik bi diyet planla yani illa şu bu değil ama kalorisi 1200-1300 olsun lütfen az yeme başarıcaaaz
Yesa1 = güncel kilo = 56.2
Başlangic kilomdan tam emin değilim 58i bile gördüm geçen haftalarda ama yine de ne kadar verdim tam olarak emin değilim
Canım tebrik ederim 58 de sen en son gördüğün o sonuçta ilk haftalar daha fazla gidebiliyo su da gidiyo 1.800 falan vermişsin aynen devam kuzum gidecek tüm fazlalıklaaar hepberaber başarıcaz
Canım tebrik ederim 58 de sen en son gördüğün o sonuçta ilk haftalar daha fazla gidebiliyo su da gidiyo 1.800 falan vermişsin aynen devam kuzum gidecek tüm fazlalıklaaar hepberaber başarıcaz
E olucan kuzuum hatta 45 bile olucaksın ama sabırlı olmamız lazım bak benim 6 ay bitti sen 1,5 ayda 56 yı gördün azimle devamAh canımm bende istiyom 53 yahelal olsun sana maşallahh
Kuzucumm inşallah ya yoğurdu yapıyorum da düzenli değil düzenli yapayım ay valla vermem lazım başaralımm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?