Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydınn ben geldimm çünkü geç kalktım hemen durumu bildireyim geçen hafta 53.9 dum bu hafta 53.2 700 gr benim klasik zaten artık alıştım her hafta 600-800 arası olsun yavaş da olsa arada dursa da gidecek kızlar başarıcaz azimle hepberaber

Kızlar bende sonuç aynı hala 56.9 değişmemişim demiştim size az yediğimden kaynaklı sanırım
Merve kuşum canını sıkma arada durabilir moral bozmak yok 1 hafta ne ki benim de veremediğim zamanlar oldu bak sen şu acı biberli yoğurdu bıraktıysan tekrar başla ayrıca normal yemekten kısıp kaçamak yapma normal sağlıklı öğünlerini ye az yiyince vücut kıtlık sinyali veriyo tutuyo boş bol su iç günde 3 lt ve öğünlerinde güzel beslen az yeme 1200 kalorilik bi diyet planla yani illa şu bu değil ama kalorisi 1200-1300 olsun lütfen az yeme başarıcaaaz

Ah canımm bende istiyom 53 ya helal olsun sana maşallahh

Kuzucumm inşallah ya yoğurdu yapıyorum da düzenli değil düzenli yapayım ay valla vermem lazım başaralımm :)))

Yesa1 = güncel kilo = 56.2

Başlangic kilomdan tam emin değilim 58i bile gördüm geçen haftalarda ama yine de ne kadar verdim tam olarak emin değilim

Canım tebrik ederim 58 de sen en son gördüğün o sonuçta ilk haftalar daha fazla gidebiliyo su da gidiyo 1.800 falan vermişsin aynen devam kuzum gidecek tüm fazlalıklaaar hepberaber başarıcaz

Ah canımm bende istiyom 53 ya helal olsun sana maşallahh
E olucan kuzuum hatta 45 bile olucaksın ama sabırlı olmamız lazım bak benim 6 ay bitti sen 1,5 ayda 56 yı gördün azimle devam

Kuzucumm inşallah ya yoğurdu yapıyorum da düzenli değil düzenli yapayım ay valla vermem lazım başaralımm :)))

Düzenli yap kuzum ve bak netten 1200-1300 kalorilik diyetlere fikir al ona göre beslen 1200 altı olunca vücut kıtlık sinyali veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…