- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.841
Evet canım banada daha iyi geliyo galiba pof bilemiyorum bi hafta başka bi hafta başka yapıyom işte :)
Harikasın kuşum tebrik ediyorum süpersin maşallaahh işte gidecek hepsi de böyle
Aynen öyle önemli olan diyetten önce günlük aldığın kalori miktarını bilip ondan belirli bi miktar azaltmak abartmaya da gerek yok yani bak 1700 le mis gibi kilo veriyosunçünkü gerçekten diyet öncesi ben de felaket yiyodum şuan 1300 alıyorum ama az da yemiyorum yani ve emzirme de yok bende o yüzden bana da 1300 normal
Hepsi de gidecek kuzumbu işin çözümü az yemek değil kendini tanımak önemli olan önceden az yemek ve hareket
Benim kemikler ince ama ben çok pisboğazım yaayemek aramam da ıvır zıvır hamur işi 40 ları oo ilkokul 5 yani ama ben aslında çok zayıftım ilkokul 3 e kadar 17-18 kg idim anemi vardı bende baya ciddi durumdaydı ilaç tedavisine başladık, sonra ilaçlardan da çok aldım ama iştahım açıldı ve durmadı yani artık iyiyim çokşükür ama riskli tabii o demir ilaçları da çok iştah açıyo ama tabii bende de pisboğazlık vardı sonra da zaten bi kere metabolizmanın dengesi bozulunca gidiyo ama inşallah düzene soktum artık
Ttail olmasa bile zor aslıcanım bi d etatilden sonra haklısın kolay gelsin kuzum
Canım eğer az yiyerek olmuyorsa senin vücudun sık yemek istiyor demek ki istikrarla devam et faydası olucak özellikle yeşil elma ve yoğurt benim iki yardımcım.
evet lokur eski yediklerimi hesapladıkça aman Allah ım bu rakam çıkıyor hiç farketmemişim.hepinizin dili damağı kurudu az ye demekten valla azalttım sayenizde bu kadarı bile yaradı bana çok şükür 6'lı rakamlara geldim bundan sonrası kolay inşaallah hedefim 60 zaten 58 de zorlayacağim tabiki :)
Ben sık yemeği benimsiyorum bu şekidle iştahm kapanıyor ve az yiyorum ana öğünleri
hamurişi aşktır yaaSanırım bi ruh eşimi daha buldum
Lokurr benim ilkokuldaki formamın önü yelek gibiydi ipleri kapanmazdıBu arada ben böbrek hastalığı geçirdim 4.sınıfta aşırı zayıftım babam iflas etmişti sıkı stres hastaneye yatmam lazım yatacak durum yok. dr bi reçete yazdı habire yedirdiler günde 3 iğne 5 ilaç yoksa ölcekmişim düşün. Hadi öyle topladık biraz üniversite de anemi vurdu senin gibi. Hiç zayıf olmadım ama ben bu yemeyle kilo almaz bi insandım 58-59 dum hep. O ferro sanol varya ömrümü bitirdi 9 kilo aldım evet sana katılıyroum hiç gitmiyor onun kilosu iştahım hiç kapanmadı ondan sonra
Tamam canım anlaştık sen kaç mil olanı yapıyorsun
Ben ilk defa yapıcam hangisinden başlamamı tavsiye edersinBen 4 mil yapacağım canim inşallah
Bazen de 3 yapıyorum 5 başlasam bile bitmiyor :)
Ben ilk defa yapıcam hangisinden başlamamı tavsiye edersin
Aynen kuzum işte yani tamam ben de pisboğazdım ama almazdım yesem de ve iştahım da çok değildi zaten ama işte o bilumum demir şişecikleri birüsü kullandım ve bir iştah yeme ve sonra vermememe, bir yerde okumuştum 5 sene sonra falan vücut kendi metabolik düzenine dönüyormuş onlardan sonra belki normale döndüm döndük
Tam o ergenlik dönelerinde geçirilen rahatsızlıklar da metabolizmayı çok etkiliyo
Kuzum olursun 60 ne kaldı ki böyle devam etsen ki aç da kalmıyosun hayat boyu da böyle yenir yani 3 aya 60 sın zatenben d einşallah ramazan sonu artık hedefime ulaşmış olucam 53,2 oldum çünkü 3 kg de ramazan da versem tamadır ama spora ağırlık vericem ramazandan sonra ve çok alıştım yani hedefime ulaşınca ne yiycem ki ben böyle yerim napıcam
Grcmis olsun..ben bu bas agrilatinda hep alnima patates sararim ilacla gecmezse yuvarlsk dilimleyip..Kızlar tünaydın :)
Yazdıklarınızı okudum geldikçe ama bi türlü yazamadım. Dün öğlen saatlerinden beri baş ağrısı çekiyorum ya ilaç 1 tane içmiştim geçmedi. Bi daha içmek istemedim. Ama resmen işlerimden alıkoyuyo beni,gözüm yaşarıyo filan değişik haldeyim. Daha birşey yiyemedim malesef 1-2 saat önce cicibebeyle muz yedim birer küçük dilim o kadar. Kızıma kahvaltı hazırlıyodum yoksa kendim için değil yani :)
Ya sadece sol tarafı ağrıyo ilginçtir ki her ağrıda hep sol taraf. İşe yarar mı patates?Grcmis olsun..ben bu bas agrilatinda hep alnima patates sararim ilacla gecmezse yuvarlsk dilimleyip..
Canım hedeften sonrada koruma aşamasında devam edersin zaten 2 gün ödül verirsin kendine miiis olur valla bende 53 olsam ah 53 olsam eskiden de kilo alır 53 olurdum biraz dikkat ettiğimde 50 olurdum eşim 52 halimi seviyor ama ben 45 diyorum bu sefer o zamanda çok ince değildim o yüzden 45 istiyorum :))Aynen kuzum işte yani tamam ben de pisboğazdım ama almazdım yesem de ve iştahım da çok değildi zaten ama işte o bilumum demir şişecikleri birüsü kullandım ve bir iştah yeme ve sonra vermememe, bir yerde okumuştum 5 sene sonra falan vücut kendi metabolik düzenine dönüyormuş onlardan sonra belki normale döndüm döndük
Tam o ergenlik dönelerinde geçirilen rahatsızlıklar da metabolizmayı çok etkiliyo
Kuzum olursun 60 ne kaldı ki böyle devam etsen ki aç da kalmıyosun hayat boyu da böyle yenir yani 3 aya 60 sın zatenben d einşallah ramazan sonu artık hedefime ulaşmış olucam 53,2 oldum çünkü 3 kg de ramazan da versem tamadır ama spora ağırlık vericem ramazandan sonra ve çok alıştım yani hedefime ulaşınca ne yiycem ki ben böyle yerim napıcam
Canımm migren mi var ?? Geçmiş olsun kıyamamKızlar tünaydın :)
Yazdıklarınızı okudum geldikçe ama bi türlü yazamadım. Dün öğlen saatlerinden beri baş ağrısı çekiyorum ya ilaç 1 tane içmiştim geçmedi. Bi daha içmek istemedim. Ama resmen işlerimden alıkoyuyo beni,gözüm yaşarıyo filan değişik haldeyim. Daha birşey yiyemedim malesef 1-2 saat önce cicibebeyle muz yedim birer küçük dilim o kadar. Kızıma kahvaltı hazırlıyodum yoksa kendim için değil yani :)
Kızlar tünaydın :)
İnsan böyle yermi ya ömür boyu senin yerinde olmak vardı ah lokuray inşaallah ya ama duraklama dönemim olurmu ki acep ? Muhtemelen anca attık o ilacı vücudumuzdan ben kullandığım gibi puf olmaya başlamıştım. Hala kullanmam gerek kullanmıyorum. amaaan neyseki artık zayıflıyoruz moralimiz iyi olsun yeter
Canım hedeften sonrada koruma aşamasında devam edersin zaten 2 gün ödül verirsin kendine miiis olur valla bende 53 olsam ah 53 olsam eskiden de kilo alır 53 olurdum biraz dikkat ettiğimde 50 olurdum eşim 52 halimi seviyor ama ben 45 diyorum bu sefer o zamanda çok ince değildim o yüzden 45 istiyorum :))
Bugün bi yaramazlık yaptım beeeen
Doğru söylüyorsun canım hızlı gidiyor aslında :))) ah kuzum çok sevindim yaa bayadır düşmüyodum :)))Canım migrendir o beniim de regl öncesi ve sonrası tutuyo çok fenadır bilirim dicloflam çok iyi geliyo içmediysen dicloflam içeblirsin
Ya böyle değil hergün ama en azından haftada 1-2 gün canımın istediklerini yesem diğer günler de böyle yesem iyi olur heraldeduraklama daha olmaz canım bence 2 . aydan sonra falan biraz değişiklik yapman gerekebilir azaltmak ya da öğün değişiklikleri ama haziranda d averirsin bi bukadar hatta 3 ay bile verirsin zaten o zamana epey toparlanmış olursun benim yerimde de olursun ama boyuna göre 58 de normal sana ve benim 6. ayım bitti umarım daha çabuk gider seninkiler
mervecim daha 1,5 ay oldu ne kaldı 53 e kisen gelecek aya 52 yi bile görürsün balım şimdi siz benim neticeyi beğeniyosunuz ama bak sen 1,5 ayda 56,5 oldun ben 6 ayda geldim buralara
ohh maşallahh bak işte gidecek böyle böyle
Canım migrendir o beniim de regl öncesi ve sonrası tutuyo çok fenadır bilirim dicloflam çok iyi geliyo içmediysen dicloflam içeblirsin
Ya böyle değil hergün ama en azından haftada 1-2 gün canımın istediklerini yesem diğer günler de böyle yesem iyi olur heraldeduraklama daha olmaz canım bence 2 . aydan sonra falan biraz değişiklik yapman gerekebilir azaltmak ya da öğün değişiklikleri ama haziranda d averirsin bi bukadar hatta 3 ay bile verirsin zaten o zamana epey toparlanmış olursun benim yerimde de olursun ama boyuna göre 58 de normal sana ve benim 6. ayım bitti umarım daha çabuk gider seninkiler
mervecim daha 1,5 ay oldu ne kaldı 53 e kisen gelecek aya 52 yi bile görürsün balım şimdi siz benim neticeyi beğeniyosunuz ama bak sen 1,5 ayda 56,5 oldun ben 6 ayda geldim buralara
ohh maşallahh bak işte gidecek böyle böyle
Cnm benim sinüzit çıktı doktora götürdü eşim. Zaten şüpheleniyodumBöyle de yediklerimizi toplu yazınca gün içinde kimse yazmıyoesracığım nasıl oldu acaba
Böyle de yediklerimizi toplu yazınca gün içinde kimse yazmıyoesracığım nasıl oldu acaba
Ben de bugün poğaça filan yedim azıcık da minik tatlı yedim şerbetlibenn yazmayayım dünden beri yediklerime dikkat edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?