- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Aynen canım valla şaşırdım bende aynı şeyleri yiyoruz tek farkımız limonlu su benden 200 gram gitmiş eltimden 2 kilo yani baya fark var :))Ya anladim sabah bir bardak suya yarim limon sikib icicez aksam yogurt limon pulbiber kuru
ay canım bende onu o kadar çok içemem ya anca bi bardak gidiyor:)))Yok kız güvenmemekle me ilgisi var aaaa :) en az 2 hafta yapmak gerekiyomuş etkisini görmek için.. Bi de limonlu su için şöyle bir tarif buldum.
1-1,5 litre suya 1 limonu kabuğunu soymadan dilimleyerek atıyoruz o kadar. Akşamdan yapın ama iyice özleşsin :)
Tmm o zaman sabahları yaparız :) ama yarım limon çok değil mi yahuay canım bende onu o kadar çok içemem ya anca bi bardak gidiyor:)))
Hemen yarin basliyorum bitanem kendimden guzel sonuclar bekliyorum,sizlerdendeAynen canım valla şaşırdım bende aynı şeyleri yiyoruz tek farkımız limonlu su benden 200 gram gitmiş eltimden 2 kilo yani baya fark var :))
Değil canım yani eltimin yaptığı öyle bilmiyorum ki nasıl olur bugün yaptı bana fena drğildi ama anca bir bardak içilir ekşi oluyorTmm o zaman sabahları yaparız :) ama yarım limon çok değil mi yahu
Bende hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum kızlar ya çok iyi olduk maşallah böyle eşim bile şaşırıyor anlatıyorum oh ne güzel arkadaş buldun kendine diyor seviniyorum vallahi tek başıma motive olmak zor :)Hemen yarin basliyorum bitanem kendimden guzel sonuclar bekliyorum,sizlerdende
Aynen tatlım yaptım yoğurdu yiyorum şuan. Anam zayıflıcaz diye limon çıkıcak içimizdeBende hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum kızlar ya çok iyi olduk maşallah böyle eşim bile şaşırıyor anlatıyorum oh ne güzel arkadaş buldun kendine diyor seviniyorum vallahi tek başıma motive olmak zor :)
Bende sizleri tanidigima cok seviniyorum bitanem kisa sure oldu ama sizleri cooooook sevdimBende hepimizden çok güzel sonuçlar bekliyorum kızlar ya çok iyi olduk maşallah böyle eşim bile şaşırıyor anlatıyorum oh ne güzel arkadaş buldun kendine diyor seviniyorum vallahi tek başıma motive olmak zor :)
Ben çeyrek limon sıkarım ya limonlar büyük bendeki :)Değil canım yani eltimin yaptığı öyle bilmiyorum ki nasıl olur bugün yaptı bana fena drğildi ama anca bir bardak içilir ekşi oluyor
Keşke aynı şehirde olsak görüşürdükk ne güzelBende sizleri tanidigima cok seviniyorum bitanem kisa sure oldu ama sizleri cooooook sevdim
Limon kızlar gibiyizBende sizleri tanidigima cok seviniyorum bitanem kisa sure oldu ama sizleri cooooook sevdim
Ay ne guzel olurdu cok sevinirdimKeşke aynı şehirde olsak görüşürdükk ne güzel
Ah evet canım ya güzel grup olduk böyle :))Keşke aynı şehirde olsak görüşürdükk ne güzel
Aynen şekerimAh evet canım ya güzel grup olduk böyle :))
Evet guzelim hep boyle olalim kilo verdikden sonrada hep beraber koruyalim canlarimAh evet canım ya güzel grup olduk böyle :))
Sanada bitanem ben kure yarin baslicam tatli uykularİyi geceler tatlışlarım öpüyorum sizi ben yoğurt kürünü yapıp bulaşıklarımı yıkayıp yatıcam sabah görüşürüz tatlı uykular
İyi geceler şekerim. Facebook kullanıyosan özelden msj at bana seni ekliyim ordan da konuşuruz. Her zaman giremiyoruz forumaİyi geceler tatlışlarım öpüyorum sizi ben yoğurt kürünü yapıp bulaşıklarımı yıkayıp yatıcam sabah görüşürüz tatlı uykular
Cnm facebook kullanıyosan özelden msj at bana ekliyelm birbirimizi ordan da destek oluruz güzel olmaz mı? Her zmn forumda denk gelemiyoruzSanada bitanem ben kure yarin baslicam tatli uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?