- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Sabah maydanozlu omlet yaptim ,oglen karabasak yemegi biraz yedim,aksamda salata yogurtaralardada ceviz sut gibi seyler isteAmin canım sen neler yedin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah maydanozlu omlet yaptim ,oglen karabasak yemegi biraz yedim,aksamda salata yogurtaralardada ceviz sut gibi seyler isteAmin canım sen neler yedin :))
Ay canım yok aman teyzesiniz zaten bitane bebişim var yeter şimdilik oda biraz üşüttü onunla uğraşıyorum çok üzgünüm yaFark ediliyo canim ,bende 4 kiloya karar zayifladim arkadaslar hemen sormusdu diyet yapiyomusun diye .Testi yoxladinmi canim,teyze oluyomuyuz
Mükemmel gidiyoruz çok şükür ya amacımıza ulaşıcaz zaman alsa da :))Sabah maydanozlu omlet yaptim ,oglen karabasak yemegi biraz yedim,aksamda salata yogurtaralardada ceviz sut gibi seyler iste
Biliyorum teyze oldugumu masallah teyzesinin bitanesi cok guzel .Nouldu canim neden usuttuki doktora goturdunuzmu?Ay canım yok aman teyzesiniz zaten bitane bebişim var yeter şimdilik oda biraz üşüttü onunla uğraşıyorum çok üzgünüm ya
Bende oyle umud ediyorum,ama bu gun dayanamayib tartildim 66 dan inmemisim cok moralim bozuldu yaMükemmel gidiyoruz çok şükür ya amacımıza ulaşıcaz zaman alsa da :))
Ah canım sorma ya piknikte çok terledi onun gecesinede çok terketti mahvoldu çocuk bu gündüz iyidi şuanda gerçi pek bişeyi yok ama burnu akmaya başladı hafiften uyurkende inliyoe kıyamam çok üzgünüm aslında ondanda akşam pek yiyesim gelmedi bende tartıldım tartılmaz olaydım canım sadece 200 gr gitmiş çok üzüldüm bende yaBiliyorum teyze oldugumu masallah teyzesinin bitanesi cok guzel .Nouldu canim neden usuttuki doktora goturdunuzmu?
Sağol canım buarada :)))Biliyorum teyze oldugumu masallah teyzesinin bitanesi cok guzel .Nouldu canim neden usuttuki doktora goturdunuzmu?
Evet canim soyug almis bebisi,ins yarina daha iyi olur.Bitanem bu kilo isi sabr isi gram-gram gidiyo malesef bendede o sabr yokAh canım sorma ya piknikte çok terledi onun gecesinede çok terketti mahvoldu çocuk bu gündüz iyidi şuanda gerçi pek bişeyi yok ama burnu akmaya başladı hafiften uyurkende inliyoe kıyamam çok üzgünüm aslında ondanda akşam pek yiyesim gelmedi bende tartıldım tartılmaz olaydım canım sadece 200 gr gitmiş çok üzüldüm bende ya
Olsun hayatım ya eşimle iddiya girdik bizde o kilo veremiceksin diyor bende 45 olucam diyorum 45 olursam bana hediye alıcak istediğini alıcam söz dedi zamanda vermiyorum diyor o kadar inanmıyor yani onun için başarmalıyım kendime olan güvenim ve size olan güvenim tam :))Evet canim soyug almis bebisi,ins yarina daha iyi olur.Bitanem bu kilo isi sabr isi gram-gram gidiyo malesef bendede o sabr yok
Tabiki basaricaz tatlim ama 45 cok zayif dimi senin boyun kacdi bitanem?Olsun hayatım ya eşimle iddiya girdik bizde o kilo veremiceksin diyor bende 45 olucam diyorum 45 olursam bana hediye alıcak istediğini alıcam söz dedi zamanda vermiyorum diyor o kadar inanmıyor yani onun için başarmalıyım kendime olan güvenim ve size olan güvenim tam :))
1.60 canım ben çok balık etliyim o kadar zayıflasamda kalcam bacağım kalıyor ondan pek belli olmuyor hayatım yaTabiki basaricaz tatlim ama 45 cok zayif dimi senin boyun kacdi bitanem?
Cok guzel tatlim yesil cayda bitgi cayida iyi karninin agrimasini bitgi cayi yapa bilir.Tatlim ben sana bisey sorucam galiba sen burda yazmisdin 7 li cay iciyorum diye adini yazma lutfen burda yasak o cay formuydumu yoksa bitgi cayi?Kızlar ben de yemekten sonra 1 kupa yeşil çay içtim. Az önce de az şekerli Türk kahvesi içtim kaçamak yapmadm bugün ne güzel :) ama karnım ağrıyo gibi oldu yaa bitki çayından mı oluyo acaba arada oluyorum böyle
Canım yeşil çay günde 1 yada 2 fincan iç bişey olmaz tam tersine yararlıdır yeşil çay :)Kızlar ben de yemekten sonra 1 kupa yeşil çay içtim. Az önce de az şekerli Türk kahvesi içtim kaçamak yapmadm bugün ne güzel :) ama karnım ağrıyo gibi oldu yaa bitki çayından mı oluyo acaba arada oluyorum böyle
Bitanem benimde boyum 160 ama yuzum zayif 55 olsam bana yeter annem soyluyo ki 55 de yuzun kotu gorunur,benim gozlerim batiyor kilo veren kimi yuzumden cok kilo veriyorum1.60 canım ben çok balık etliyim o kadar zayıflasamda kalcam bacağım kalıyor ondan pek belli olmuyor hayatım ya
Cok guzel tatlim yesil cayda bitgi cayida iyi karninin agrimasini bitgi cayi yapa bilir.Tatlim ben sana bisey sorucam galiba sen burda yazmisdin 7 li cay iciyorum diye adini yazma lutfen burda yasak o cay formuydumu yoksa bitgi cayi?
Ben bugün 2 kupa içtim canım yeşil çay, belki de bağırsaklarımı çalıştırdığı için ağrı yapmış olabilir diye düşündüöCanım yeşil çay günde 1 yada 2 fincan iç bişey olmaz tam tersine yararlıdır yeşil çay :)
Bitamen o kabizliga iyi geliyomu? benim kabzlik sorunum vardaHazır paket halinde form çayı cnm aktardan değil marketten almıştım
Bitamen o kabizliga iyi geliyomu? benim kabzlik sorunum varda
Canım kabızlığa çözüm kayısı bugün üç kere tuvalete çıkarttı ayıptır söylemesi çok iyi geliyor özellikle türk kahvesi yanındaBitamen o kabizliga iyi geliyomu? benim kabzlik sorunum varda