• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Fark ediliyo canim ,bende 4 kiloya karar zayifladim arkadaslar hemen sormusdu diyet yapiyomusun diye .Testi yoxladinmi canim,:anneadayı:teyze oluyomuyuz:KK70:
Ay canım yok aman teyzesiniz zaten bitane bebişim var yeter şimdilik oda biraz üşüttü onunla uğraşıyorum çok üzgünüm ya :KK61::KK61:

Biliyorum teyze oldugumu masallah teyzesinin bitanesi cok guzel .Nouldu canim neden usuttuki doktora goturdunuzmu?
Ah canım sorma ya piknikte çok terledi onun gecesinede çok terketti mahvoldu çocuk bu gündüz iyidi şuanda gerçi pek bişeyi yok ama burnu akmaya başladı hafiften uyurkende inliyoe kıyamam çok üzgünüm aslında ondanda akşam pek yiyesim gelmedi :( bende tartıldım tartılmaz olaydım canım sadece 200 gr gitmiş çok üzüldüm bende ya

Ah canım sorma ya piknikte çok terledi onun gecesinede çok terketti mahvoldu çocuk bu gündüz iyidi şuanda gerçi pek bişeyi yok ama burnu akmaya başladı hafiften uyurkende inliyoe kıyamam çok üzgünüm aslında ondanda akşam pek yiyesim gelmedi :KK43: bende tartıldım tartılmaz olaydım canım sadece 200 gr gitmiş çok üzüldüm bende ya
Evet canim soyug almis bebisi,ins yarina daha iyi olur.Bitanem bu kilo isi sabr isi gram-gram gidiyo malesef bendede o sabr yok:KK43:

Evet canim soyug almis bebisi,ins yarina daha iyi olur.Bitanem bu kilo isi sabr isi gram-gram gidiyo malesef bendede o sabr yok:KK43:
Olsun hayatım ya eşimle iddiya girdik bizde o kilo veremiceksin diyor bende 45 olucam diyorum 45 olursam bana hediye alıcak istediğini alıcam söz dedi zamanda vermiyorum diyor o kadar inanmıyor yani onun için başarmalıyım kendime olan güvenim ve size olan güvenim tam :))

Olsun hayatım ya eşimle iddiya girdik bizde o kilo veremiceksin diyor bende 45 olucam diyorum 45 olursam bana hediye alıcak istediğini alıcam söz dedi zamanda vermiyorum diyor o kadar inanmıyor yani onun için başarmalıyım kendime olan güvenim ve size olan güvenim tam :))
Tabiki basaricaz tatlim ama 45 cok zayif dimi senin boyun kacdi bitanem?

Kızlar ben de yemekten sonra 1 kupa yeşil çay içtim. Az önce de az şekerli Türk kahvesi içtim kaçamak yapmadm bugün ne güzel :) ama karnım ağrıyo gibi oldu yaa bitki çayından mı oluyo acaba arada oluyorum böyle

Kızlar ben de yemekten sonra 1 kupa yeşil çay içtim. Az önce de az şekerli Türk kahvesi içtim kaçamak yapmadm bugün ne güzel :) ama karnım ağrıyo gibi oldu yaa bitki çayından mı oluyo acaba arada oluyorum böyle
Cok guzel tatlim yesil cayda bitgi cayida iyi karninin agrimasini bitgi cayi yapa bilir.Tatlim ben sana bisey sorucam galiba sen burda yazmisdin 7 li cay iciyorum diye adini yazma lutfen burda yasak o cay formuydumu yoksa bitgi cayi?

Canım yeşil çay günde 1 yada 2 fincan iç bişey olmaz tam tersine yararlıdır yeşil çay :)

Cok guzel tatlim yesil cayda bitgi cayida iyi karninin agrimasini bitgi cayi yapa bilir.Tatlim ben sana bisey sorucam galiba sen burda yazmisdin 7 li cay iciyorum diye adini yazma lutfen burda yasak o cay formuydumu yoksa bitgi cayi?

Hazır paket halinde form çayı cnm aktardan değil marketten almıştım

Bitamen o kabizliga iyi geliyomu? benim kabzlik sorunum varda

İçinde sinameki yok tatlım ama bi de kiraz saplı aldım onun içinde var belki o iyi gelebilir. Sen yine de sinameki fln içme bağırsak tembelliği yapıyomuş çok kullanınca. Günkurusu ye sabahları kalkınca ılık su iç bi de 2 bardak o iyi gelir

Back