- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.721
Ben yarın tartılsam da burda yazmam şekerim ya. Adetli olduğum için gerçek sonuç olmucak çünküAkşam hafif olmuş iyi olmuş canım aralardaki kaçamakları saymazsak güzel geçirmişsin bakalım yarın kaç kilo gidicek :))
Ara yarim dilim borek..aksam 1 kase kiraz 5 yeni dunya..aradada tarcinli sut icmryi dusunuyorum..
Birazdan çıkıcam mesaim bitiyo bütün gün yediklerim
Sabah: 2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 domates 2 yeşil biber
Öğle: 4 küçük boy ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
2 domates 2 yeşil biber
1 kk peynir
Ara: 1 elma 1 avuç karpuz çekirdeği (biz çerez olarak yerizantepte, kavrulmuş satılıyor)
Akşam: Henüz belli değil ama 5-6 kaşık sebze yemeği ve yoğurt olucak ekmeksiz
Hayirli aksamlar kizlar :) menü bildirimimi yapayim hemen
Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalık,yeşillik
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,badem,ceviz,hurma
Öğle
Elmali,yulafli,tarcinli yogurt
Aksam
1bucuk kase corba
2 tane biber dolmasi(bir tanesi cok minikti)
Yesillik
Rezene cayimi iciyorum 1 saat sonra da tarcinli sütümü icecem
Simdilik 2.5lt su yatana kadar 3lt olur sporu birazdan yapacam
Eveeet bugünkü menüm şöyle kızlar :
Sabah: yarım dilim kadar ekmek,peynir,zeytin,1 haşlanmış yumurta,birkaç halka dilim sucuk,şekersiz çay
Öğle: 1 kase çorba,yarım dilim kadar ekmek,yarım porsiyon pirinçli yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
Ara: 1 nescafe 3 in 1 :) ve 2 kare bitter
Akşam: yarım porsiyon et döner,yoğurt,2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan,1 dl ekmek kadar pide,çeyrek bardak kola :) yok denecek kadar azdı (dışarıdaydık böyle yemek zorunda kaldım)
Teşekürler canım ama akşam daha yeni geldim eve bişey yemedim zaten öğlen çok doymuşum acıkmadım da ama bi kupa süt içerim tarçınlı karpuz çekirdeği evet yaa bizim oralarda yenir çok da lezzetli olur kaçamak sayılabilir ama akşam yemedim hiç olmazsaBence çok güzel geçmiş günün Kutlarım valla canı gönülden
Karpuz çekirdeği de hiç duymamistim supermis valla:)
Bugünkü menu
Sabah
1 yumurta
domates
yeşillik
Ceviz
peynir
8 adet zeytin
Ara
eti form yabanmersinli bisküvi
Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Aksam
Et döner (sadece et yedim ekmek pilav ya da patates yok)
Ara
daha yapmadım ama süt içerim heralde
Spor
Leslie 4 mil ve
start it up videosu 25 dk
Hayirli aksamlar kizlar :) menü bildirimimi yapayim hemen
Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalık,yeşillik
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,badem,ceviz,hurma
Öğle
Elmali,yulafli,tarcinli yogurt
Aksam
1bucuk kase corba
2 tane biber dolmasi(bir tanesi cok minikti)
Yesillik
Rezene cayimi iciyorum 1 saat sonra da tarcinli sütümü icecem
Simdilik 2.5lt su yatana kadar 3lt olur sporu birazdan yapacam
Iyi akşamlar herkeseyarın bol eksili bi gün olur inşaallah bizim icin Menume geliyim sabah 2 dilim t.b ekmegi ni peynirli tost yaptım biraz yoğurt yedim ve yesilcayimi ictim ara yok öğle bi 10 kaşık kabak kavurması ve sarımsaklı yoğurt ve iki dilim ekmek ara 1 dilim kek yedim ve onun için akşam yemedim bişey kizlar
Eveeet bugünkü menüm şöyle kızlar :
Sabah: yarım dilim kadar ekmek,peynir,zeytin,1 haşlanmış yumurta,birkaç halka dilim sucuk,şekersiz çay
Öğle: 1 kase çorba,yarım dilim kadar ekmek,yarım porsiyon pirinçli yeşil mercimek yemeği ve yoğurt
Ara: 1 nescafe 3 in 1 :) ve 2 kare bitter
Akşam: yarım porsiyon et döner,yoğurt,2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan,1 dl ekmek kadar pide,çeyrek bardak kola :) yok denecek kadar azdı (dışarıdaydık böyle yemek zorunda kaldım)
Teşekürler canım ama akşam daha yeni geldim eve bişey yemedim zaten öğlen çok doymuşum acıkmadım da ama bi kupa süt içerim tarçınlı karpuz çekirdeği evet yaa bizim oralarda yenir çok da lezzetli olur kaçamak sayılabilir ama akşam yemedim hiç olmazsa
Senin de çok güzel canım afiyet olsun ama o form bisküviler pek sağlıklı değil meyve yesen yoğurtla daha iyi olur ama sen bilirsin tabii
Çok güzel canım bi de sen emziriyosun gayet normal bence menün
Kız yine araya atmışsın bi kekama akşam yok iyi bence
Afiyet olsun kankam nerdesin yaa özledim valla bitterleri gömmüşsünolue okadar reglde afiyet olsun genel olarak da gayet güzel bence
Benim de dışarı menüm dönerdir ya da köfte olabilir en iyisi onlar oluyocanım menü güzel de kola yerine ayran içseydin keşke :)
bu arada biz de bugün dışarıdaydık et döner menumuz aynı olmuş:) ama kola yerine ayran içtim ben
Benim de dışarı menüm dönerdir ya da köfte olabilir en iyisi onlar oluyo
Afiyet olsun canımcanım çok teşekkürler cevabın için
normalde aktivia yerdim bugün o denk geldi
yarın meyve ya da akvitia yiyeyim
bu arada süt içerim demiştim ama canım istemedi onun yerine tek bir dilim nektarin yedim
Ooo ne diyosun bi de tatlıı ve kesinlikle mcten menü falan yemek olarak daeski ben olsaydı hamburger beyti falan yerdi
ama bugünkü ben ağzıma sürmedim ekmeği :)
Ya yanında yoğurt veriyolar o yüzden ayran almadım. Kolayı da içmicektm de eşim doldurdu kendi kolasından. Ama gerçekten çok azdı yanı yarım çay bardağı kadar filan :)canım menü güzel de kola yerine ayran içseydin keşke :)
bu arada biz de bugün dışarıdaydık et döner menumuz aynı olmuş:) ama kola yerine ayran içtim ben
Kanka sorma bugünkü halimi görseydin,delircektim yani ev dağınık toplayayım dedim ama kız varken nerdeee. Eşim evdeydi ama Erva huysuzlanınca bırakıp işime bakamıyorum kiTeşekürler canım ama akşam daha yeni geldim eve bişey yemedim zaten öğlen çok doymuşum acıkmadım da ama bi kupa süt içerim tarçınlı karpuz çekirdeği evet yaa bizim oralarda yenir çok da lezzetli olur kaçamak sayılabilir ama akşam yemedim hiç olmazsa
Senin de çok güzel canım afiyet olsun ama o form bisküviler pek sağlıklı değil meyve yesen yoğurtla daha iyi olur ama sen bilirsin tabii
Çok güzel canım bi de sen emziriyosun gayet normal bence menün
Kız yine araya atmışsın bi kekama akşam yok iyi bence
Afiyet olsun kankam nerdesin yaa özledim valla bitterleri gömmüşsünolue okadar reglde afiyet olsun genel olarak da gayet güzel bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?