Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ooo ne diyosun bi de tatlıı ve kesinlikle mcten menü falan yemek olarak da

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben

Ya yanında yoğurt veriyolar o yüzden ayran almadım. Kolayı da içmicektm de eşim doldurdu kendi kolasından. Ama gerçekten çok azdı yanı yarım çay bardağı kadar filan :)

tamamdır o zaman canım

Canım boyuna göre 46 ideal kilon aslında balık etlimisin ince yapılı mı bilmem ama 48de güzel durur :)
Kilo bildirim pazar sabahi mi canım ?
Evet canım pazar günleri tartılıyoruz

Canımm harikasın :))) sabaha güzel bi sonuç seni bekliyor :)

Kızlaaaar Sabah yumurta yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağ 2 tane zeytin domates salatalık biber kırmızı biber çay eşliğinde mis gibi bi kahvaltı daha doğrusu öğlen yemeği demeliyim 12 de yaptım çok zor uyandım maalesef bebekten dolayı arada 3 tane kayısı bitane poğaça akşam semizotu salatası yoğurt yarım dilim ekmek kızlaar

Bak yineee kola içmiiiiiiş kız çılgınnn

Fena değil canım benim üzülme. Poğaçanın boyutu önemli burada şimdi. Ben de az önce azıcık tatlı yedimmm hıhı 110 kalori filanmış arkasında yazıyodu

Bence bişey yok poğaçayı da akşam telafi etmişsin kuzum

Çok çılgınımm bacım çok
Fena değil canım benim üzülme. Poğaçanın boyutu önemli burada şimdi. Ben de az önce azıcık tatlı yedimmm hıhı 110 kalori filanmış arkasında yazıyodu
Ne yediiin kız merak ettim canın istiyor ama anlıyorum seni benimde çok ister canım sen bu hafta biraz torpillisin :)))

İnşallah mervecimm hepimiz de hedeflerimize çok daha yaklaştığımız güzel sayılar görelim çok çok gitmiş olsun sağlıkla
Ah canım benden bu hafta hiç gitmedi hissediyorum hala aynıyım değişen bişey yok ama İnşallah ulaşıcaz kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…