• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ooo ne diyosun bi de tatlıı ve kesinlikle mcten menü falan yemek olarak da :KK70:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben o_O

Ya yanında yoğurt veriyolar o yüzden ayran almadım. Kolayı da içmicektm de eşim doldurdu kendi kolasından. Ama gerçekten çok azdı yanı yarım çay bardağı kadar filan :)

tamamdır o zaman canım :KK68:

Canım benim boyum bayaa kısa 1.56 bile olabilir

58 kiloyu görünce dur dedim artık

Evleneli 2 yıl olacak düğünde tam 50 kiloydum 8 kilo aldım

Hedef öncelikle 50 ama 47 48 e kadar düşmek istiyorum bebek istiyoruz biraz daha zayıfken hamile kalsam iyi olur diyorum

İçin garibi diyetisyen de ideal kilon 48 demişti bana az gelse de esim 48 olsam sevinir sanırım :)

Beslenmeye gelince
tatlılar vazgeçilmezim her gün yesem yerdim ama ama pazartesi günü başladım bugün 6. Gunum dünkü ince pasta hariç kaçamak yapmadım

Aksam geç saatte ivir zivir yeme vardı onu da bıraktım

Spor da pazartesiden beri var inşallah bırakmam

Su hiç içmezdim zorla içiyorum artik :KK66:
Canım boyuna göre 46 ideal kilon aslında balık etlimisin ince yapılı mı bilmem ama 48de güzel durur :)
Kilo bildirim pazar sabahi mi canım ?
Evet canım pazar günleri tartılıyoruz

Birazdan çıkıcam mesaim bitiyo bütün gün yediklerim

Sabah: 2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 domates 2 yeşil biber

Öğle: 4 küçük boy ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
2 domates 2 yeşil biber
1 kk peynir

Ara: 1 elma 1 avuç karpuz çekirdeği (biz çerez olarak yerizantepte, kavrulmuş satılıyor:KK45:)

Akşam: Henüz belli değil ama 5-6 kaşık sebze yemeği ve yoğurt olucak ekmeksiz:KK52:
Canımm harikasın :))) sabaha güzel bi sonuç seni bekliyor :)

Kızlaaaar Sabah yumurta yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağ 2 tane zeytin domates salatalık biber kırmızı biber çay eşliğinde mis gibi bi kahvaltı daha doğrusu öğlen yemeği demeliyim 12 de yaptım çok zor uyandım maalesef bebekten dolayı arada 3 tane kayısı bitane poğaça :( akşam semizotu salatası yoğurt yarım dilim ekmek kızlaar

Eveeet bugünkü menüm şöyle kızlar :

Sabah: yarım dilim kadar ekmek,peynir,zeytin,1 haşlanmış yumurta,birkaç halka dilim sucuk,şekersiz çay

Öğle: 1 kase çorba,yarım dilim kadar ekmek,yarım porsiyon pirinçli yeşil mercimek yemeği ve yoğurt

Ara: 1 nescafe 3 in 1 :) ve 2 kare bitter

Akşam: yarım porsiyon et döner,yoğurt,2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan,1 dl ekmek kadar pide,çeyrek bardak kola :) yok denecek kadar azdı (dışarıdaydık böyle yemek zorunda kaldım)
Bak yineee kola içmiiiiiiş :sinirli: kız çılgınnn :rapci:

Kızlaaaar Sabah yumurta yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağ 2 tane zeytin domates salatalık biber kırmızı biber çay eşliğinde mis gibi bi kahvaltı daha doğrusu öğlen yemeği demeliyim 12 de yaptım çok zor uyandım maalesef bebekten dolayı arada 3 tane kayısı bitane poğaça :KK43: akşam semizotu salatası yoğurt yarım dilim ekmek kızlaar
Fena değil canım benim üzülme. Poğaçanın boyutu önemli burada şimdi. Ben de az önce azıcık tatlı yedimmm hıhı 110 kalori filanmış arkasında yazıyodu :KK23:

Kızlaaaar Sabah yumurta yarım dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tereyağ 2 tane zeytin domates salatalık biber kırmızı biber çay eşliğinde mis gibi bi kahvaltı daha doğrusu öğlen yemeği demeliyim 12 de yaptım çok zor uyandım maalesef bebekten dolayı arada 3 tane kayısı bitane poğaça :KK43: akşam semizotu salatası yoğurt yarım dilim ekmek kızlaar
Bence bişey yok poğaçayı da akşam telafi etmişsin kuzum

Çok çılgınımm bacım çok:rapci:
Fena değil canım benim üzülme. Poğaçanın boyutu önemli burada şimdi. Ben de az önce azıcık tatlı yedimmm hıhı 110 kalori filanmış arkasında yazıyodu :KK23:
Ne yediiin kız merak ettim canın istiyor ama anlıyorum seni benimde çok ister canım sen bu hafta biraz torpillisin :)))

İnşallah mervecimm hepimiz de hedeflerimize çok daha yaklaştığımız güzel sayılar görelim çok çok gitmiş olsun sağlıkla:nazar::dua:
Ah canım benden bu hafta hiç gitmedi hissediyorum hala aynıyım değişen bişey yok :( ama İnşallah ulaşıcaz kuzumm:KK200:

Back