Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım bende aynı eşimden sebep başladım bu işe 7 kilo gitmiş durumda bakalım hyırlısı inşallah daha fazlası ümidimiz sen anlat kendini yaş boy kilo beslenme tarzı nasıl :)

Canım benim boyum bayaa kısa 1.56 bile olabilir

58 kiloyu görünce dur dedim artık

Evleneli 2 yıl olacak düğünde tam 50 kiloydum 8 kilo aldım

Hedef öncelikle 50 ama 47 48 e kadar düşmek istiyorum bebek istiyoruz biraz daha zayıfken hamile kalsam iyi olur diyorum

İçin garibi diyetisyen de ideal kilon 48 demişti bana az gelse de esim 48 olsam sevinir sanırım :)

Beslenmeye gelince
tatlılar vazgeçilmezim her gün yesem yerdim ama ama pazartesi günü başladım bugün 6. Gunum dünkü ince pasta hariç kaçamak yapmadım

Aksam geç saatte ivir zivir yeme vardı onu da bıraktım

Spor da pazartesiden beri var inşallah bırakmam

Su hiç içmezdim zorla içiyorum artik

Canım şu aradaki kaçamaklar olmazsa menu kötü değil

Bugün 0 kaçamaksiz bi menu paylaşmak ister misin

Anladım canm

Bugun beraber yapalım istersen

Leslie 2 mile yaz mesela youtube 30 dk lik evde yürüyüş videosu var baslangic ixin gayet guzel beraber spor yapalım :)

Leslie ben de bir önceki diyetimde haftada 3-4 gün yapıyordum torent sitelerinden 5 mil ve 3 mil yağ yakımı için olanı indirmiştim dehşetti nasıl ter döktürüyodu ve hakikaten çok farketti şimdi haftada 5 gün 40 dk yürüyorum dışarda işten eve o da etkili ama leslie başkaydı ramazanda zor olabilir ama sonrasınd aben de tekrar başlamayı düşünüyorum 3 mile olanı da gayet yeterli ve güzeldi

Kızlar kahvaltımı yaptım ama tüm gün toplu yazacağım

akşam tüm menuyu görmek daha güzel oluyor :)

yorum da bekliyorum inşallah sizlerden

Hmm öyle yapıyoruz di mi ben de yazmıyım baari ama ben akşam giremiyorum pek işten 7 de çıkıyorum çıkarken yazarım artık

canım ben de çalışıyorum ama 6yı geçerek evde oluyoruz neyse ki...

bugün evdeysen beraber yapalım spor :) 11 de kalkacaktım yanıma arkadaş olmayınca kaldım :)

leslie güzel ama jillian (level 1-2-3) ya da debbie (slim in six- start it up) falan beni daha çok terletiyor ve yoruyor :)

bugünkü hedef leslie 3 mil weight loss- ve start it up inşallah :)

Canım hoşgeldin tekrar, 50kg olduğun zamanlardan çok uzaklaşmadığından çok daha çabuk dönersin oralara Ben en son ortaokulda falan 50 ydim ONA RAĞMEN 53 Ü GÖRDÜM EVET UZUN ZAMAN ALDI AMA SABIRLA HALLEDERSİN MERAK ETME hem 58 ne ki ben 67 - 68 dim

Canım işteyim maalesef 7 de çıkıyorum ben hergün pazar tatil bir cumartesi çalışıyorum bir cumartesi izinliyim bu hafta çalışma haftam leslie ye ben de başlıycam ama haftada 3 gün yaparım çünkü bir gazla başlayıp sonra bıkıp bırakmak istemiyorum jillian ı da denedim zumbayı da ama ne biliyim leslie ilk göz ağrım

İnşallah canım ya insallah

Boyun nasıl peki

Benim boy kısa olunca yuvarlak oluyorum hemen :) kilo alınca :)

Anladım canım yoğunmus senin

zaten haftada 3 gün spor gayet ideal ben ilk hafta diye bi gazla başladım bakalim:)

Akşam hafif olmuş iyi olmuş canım aralardaki kaçamakları saymazsak güzel geçirmişsin bakalım yarın kaç kilo gidicek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…