• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Birazdan çıkıcam mesaim bitiyo bütün gün yediklerim

Sabah: 2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 domates 2 yeşil biber

Öğle: 4 küçük boy ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
2 domates 2 yeşil biber
1 kk peynir

Ara: 1 elma 1 avuç karpuz çekirdeği (biz çerez olarak yerizantepte, kavrulmuş satılıyor:KK45:)

Akşam: Henüz belli değil ama 5-6 kaşık sebze yemeği ve yoğurt olucak ekmeksiz:KK52:

Birazdan çıkıcam mesaim bitiyo bütün gün yediklerim

Sabah: 2 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 domates 2 yeşil biber

Öğle: 4 küçük boy ızgara köfte
2 dilim tb ekmeği
2 domates 2 yeşil biber
1 kk peynir

Ara: 1 elma 1 avuç karpuz çekirdeği (biz çerez olarak yerizantepte, kavrulmuş satılıyor:KK45:)

Akşam: Henüz belli değil ama 5-6 kaşık sebze yemeği ve yoğurt olucak ekmeksiz:KK52:

Bence çok güzel geçmiş günün Kutlarım valla canı gönülden

Karpuz çekirdeği de hiç duymamistim supermis valla:)

Bugünkü menu

Sabah
1 yumurta
domates
yeşillik
Ceviz
peynir
8 adet zeytin

Ara
eti form yabanmersinli bisküvi

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Aksam
Et döner (sadece et yedim ekmek pilav ya da patates yok)

Ara
daha yapmadım ama süt içerim heralde

Spor
Leslie 4 mil ve
start it up videosu 25 dk

Hayirli aksamlar kizlar :) menü bildirimimi yapayim hemen
Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalık,yeşillik
1bardak süt
Ara
Rezene cayi,badem,ceviz,hurma
Öğle
Elmali,yulafli,tarcinli yogurt
Aksam
1bucuk kase corba
2 tane biber dolmasi(bir tanesi cok minikti)
Yesillik
Rezene cayimi iciyorum 1 saat sonra da tarcinli sütümü icecem
Simdilik 2.5lt su yatana kadar 3lt olur sporu birazdan yapacam:KK76:

Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalık,yeşillik
1bardak süt
Ara
Öğle
Aksam
1bucuk kase corba
Yesillik

Ayy menüler hep guzel yaaa

Badem ceviz hurma eğer abartmadiysan süper bence

Spor ne yapacaksın ;)

Iyi akşamlar herkese:KK68:yarın bol eksili bi gün olur inşaallah bizim icin:KK15::KK76:Menume geliyim:kk77:sabah 2 dilim t.b ekmegi ni peynirli tost yaptım biraz yoğurt yedim ve yesilcayimi ictim ara yok öğle bi 10 kaşık kabak kavurması ve sarımsaklı yoğurt ve iki dilim ekmek ara 1 dilim kek yedimo_Ove onun için akşam yemedim bişey kizlar:sopa:

Eveeet bugünkü menüm şöyle kızlar :

Sabah: yarım dilim kadar ekmek,peynir,zeytin,1 haşlanmış yumurta,birkaç halka dilim sucuk,şekersiz çay

Öğle: 1 kase çorba,yarım dilim kadar ekmek,yarım porsiyon pirinçli yeşil mercimek yemeği ve yoğurt

Ara: 1 nescafe 3 in 1 :) ve 2 kare bitter

Akşam: yarım porsiyon et döner,yoğurt,2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan,1 dl ekmek kadar pide,çeyrek bardak kola :) yok denecek kadar azdı (dışarıdaydık böyle yemek zorunda kaldım)

Sabah: yarım dilim kadar ekmek,peynir,zeytin,1 haşlanmış yumurta,birkaç halka dilim sucuk,şekersiz çay

Öğle: 1 kase çorba,yarım dilim kadar ekmek,yarım porsiyon pirinçli yeşil mercimek yemeği ve yoğurt

Akşam: yarım porsiyon et döner,yoğurt,2 kaşık kadar közlenmiş patlıcan,1 dl ekmek kadar pide,çeyrek bardak kola :) yok denecek kadar azdı (dışarıdaydık böyle yemek zorunda kaldım)

canım menü güzel de kola yerine ayran içseydin keşke :)

bu arada biz de bugün dışarıdaydık et döner menumuz aynı olmuş:) ama kola yerine ayran içtim ben:skandal:

Bence çok güzel geçmiş günün Kutlarım valla canı gönülden

Karpuz çekirdeği de hiç duymamistim supermis valla:)
Teşekürler canım ama akşam daha yeni geldim eve bişey yemedim zaten öğlen çok doymuşum acıkmadım da ama bi kupa süt içerim tarçınlı karpuz çekirdeği evet yaa bizim oralarda yenir çok da lezzetli olur kaçamak sayılabilir ama akşam yemedim hiç olmazsa

Bugünkü menu

Sabah
1 yumurta
domates
yeşillik
Ceviz
peynir
8 adet zeytin

Ara
eti form yabanmersinli bisküvi

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Aksam
Et döner (sadece et yedim ekmek pilav ya da patates yok)

Ara
daha yapmadım ama süt içerim heralde

Spor
Leslie 4 mil ve
start it up videosu 25 dk

Senin de çok güzel canım afiyet olsun ama o form bisküviler pek sağlıklı değil meyve yesen yoğurtla daha iyi olur ama sen bilirsin tabii:KK36:

Sabah
1dilim ekmek,1kk peynir
2has.yumurta,5zeytin
Salatalık,yeşillik
1bardak süt
Ara
Öğle
Aksam
1bucuk kase corba
Yesillik

Çok güzel canım bi de sen emziriyosun gayet normal bence menün:KK73:

Iyi akşamlar herkese:KK68:yarın bol eksili bi gün olur inşaallah bizim icin:KK15::KK76:Menume geliyim:kk77:sabah 2 dilim t.b ekmegi ni peynirli tost yaptım biraz yoğurt yedim ve yesilcayimi ictim ara yok öğle bi 10 kaşık kabak kavurması ve sarımsaklı yoğurt ve iki dilim ekmek ara 1 dilim kek yedimo_Ove onun için akşam yemedim bişey kizlar:sopa:

Kız yine araya atmışsın bi kek:-) ama akşam yok iyi bence:KK9:

Afiyet olsun kankam nerdesin yaa özledim valla bitterleri gömmüşsün:KK39: olue okadar reglde afiyet olsun genel olarak da gayet güzel bence:KK71:

Teşekürler canım ama akşam daha yeni geldim eve bişey yemedim zaten öğlen çok doymuşum acıkmadım da ama bi kupa süt içerim tarçınlı karpuz çekirdeği evet yaa bizim oralarda yenir çok da lezzetli olur kaçamak sayılabilir ama akşam yemedim hiç olmazsa

Senin de çok güzel canım afiyet olsun ama o form bisküviler pek sağlıklı değil meyve yesen yoğurtla daha iyi olur ama sen bilirsin tabii:KK36:

Afiyet olsun kankam nerdesin yaa özledim valla bitterleri gömmüşsün:KK39: olue okadar reglde afiyet olsun genel olarak da gayet güzel bence:KK71:

canım çok teşekkürler cevabın için

normalde aktivia yerdim bugün o denk geldi

yarın meyve ya da akvitia yiyeyim :KK36:

bu arada süt içerim demiştim ama canım istemedi onun yerine tek bir dilim nektarin yedim :KK73:

canım çok teşekkürler cevabın için

normalde aktivia yerdim bugün o denk geldi

yarın meyve ya da akvitia yiyeyim :KK36:

bu arada süt içerim demiştim ama canım istemedi onun yerine tek bir dilim nektarin yedim :KK73:
Afiyet olsun canım :kk77:

Bu arada eve yürüdüm yine 45 dk sporum da var :KK49: bir de az sonra dambıl kol çalışıcam haftada 3 gün de onu yapıyorum 6 hareketim var internetten araştırdığım 15 erli 2 şer set onları yapıyorum yarım saat falan sürüyo benim kollar fena da biraz:eek:

canım menü güzel de kola yerine ayran içseydin keşke :)

bu arada biz de bugün dışarıdaydık et döner menumuz aynı olmuş:) ama kola yerine ayran içtim ben:skandal:
Ya yanında yoğurt veriyolar o yüzden ayran almadım. Kolayı da içmicektm de eşim doldurdu kendi kolasından. Ama gerçekten çok azdı yanı yarım çay bardağı kadar filan :)

Kanka sorma bugünkü halimi görseydin,delircektim yani ev dağınık toplayayım dedim ama kız varken nerdeee. Eşim evdeydi ama Erva huysuzlanınca bırakıp işime bakamıyorum ki :( yemekti bulaşıktı ev temizliğiydi derken dışarıya çıktık bi de hiç yazamadım yani aklımdaydınız amaaa :)

Back