Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

haftaya tabiki kuzum :) Seni çok iyi anlıyorum birtane de bende var hemde en azmanından :)

Afiyet olsun bitter hee neyse ki bişeycik olmaz afiyet olsun

Ben de şimcik Türk kahvesi içiyom yanına 2 bitter koydum lokur dan özendimm bnmkiler isveç çikolatası amaaaa acayip bitter hee

Ohh afiyet olsun o kadarck çikolata ne kiii hiçççç yaniiii
Di mi yani
Öğle : 1 Tabak içinde hepsi
- 5 Izgara Köfte
- 3 yk Börülce
- 2 yk marul havuç salata (yağsız)
- yarım domates biber ızgara
-1 dl kepekli ekmek lokur çok direndim ama doyamicak gibiydim

Olsun ama tabağın güzelmiş 1 dilimden bişey olmaz o tabağın yanındaafiyet olsun kuzuu

haftaya tabiki kuzum :) Seni çok iyi anlıyorum birtane de bende var hemde en azmanından :)

Afiyet olsun bitter hee neyse ki bişeycik olmaz afiyet olsun

hem ben ekmek yemedim bugün öğlen de yemiycem

Ben de şimcik Türk kahvesi içiyom yanına 2 bitter koydum lokur dan özendimm bnmkiler isveç çikolatası amaaaa acayip bitter hee

Bak yaa hemen özen hiç yaptığım sağlıklı şeylere özenmezsin off o fenadır hee benimkiler dandikti kafede ne koyucaklar ki zaten afiyet olsun tatlım

Oyy sevindim o halde Lokur olmadı sadece sıvıyla beslen sen huuu napıyorsun valla bigün bi yerde çökeceksin yahu bence az da olsa bişeyler ye. Varya senin kilonda olsam o fast food benim bu wafflecı senin dolaşırdım o yüzden Allah nasip etmiyo bana

Ogleye ne vermiş yazım size 1 köfte kadar et tavuk veya balık 4 yemek kaşığı z.y sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 kepçe corba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 porsiyon salata 2 ince dilim ekmek akşam ki menüde bunun aynisisizcede bu liste çok deilmi

Evet biraz fazla sanki liste. Pilav yersen ekmek yeme. Çorba da ekmek yerine geçiyo unlu filansa. Dengele cnm sen

İşte ben de aynen öyle yaptım ve oldum 68 ama sonra dank etti bir cips çılgınlığından sonra

ama ben miktar olarak çok yiyorum bak şimdi öğle yemeği yiyorum mesela 10 kaşık taze fasulye ama tepeleme doldu tabak ve büyük bir kase salata bir kase yourtla karıştırdım 8-10 acı biber yani inan miktar öyle 2 kaşık 3 kaşık değil senin öğlen yediğin inan çok daha azdır yani ekmek pek yemiyorum ama sebze yoğurt çok yiyorum e zaten protein günü yaptım 2 gün ve tavuk yumurta çok yedim yani ben de dediğin gibi çok beslendim ama işte şimdi yeter desem yine öyle yapsam yine alırım

10 kaşık çok be kanka. Senin artık o kadar kaloriye ihtiyacın yok. Çünkü eski kilonda değilsin artık. 6-7 kaşığa düşür bencee

Canım sen nasıl mutluysan öyle yap bence veriyosan sorun yok ...bence çorba ve ekmek hariç kalan kısmı normal et sebze yemeği yoğurt salata iyi bence çok çok 1 dilim de ekmek yersin ama veremem diyosan nasıl istiyosan öyle yap insan kendini bilir ama bence yediklerin de sağlıksız o nesfit bitemedi hakketen üstüne dondurma yani besleyici bişey yok

10 kaşık çok be kanka. Senin artık o kadar kaloriye ihtiyacın yok. Çünkü eski kilonda değilsin artık. 6-7 kaşığa düşür bencee

Ama esracım kankacım ekmek hiç yemiyorum ki bak bu hafta hiç yemedim sabah elma muz yoğurt yedim ki fasulye de 1yk yağ var yani ekmek yerine sebze yedim aslında çok mu olur ki bi demesela akşam da yemiyorum bazen o yüzden öğlen en çok yediğim öğün

Çok fazla ki ben emziren olmama rağmen beim listem böyle değil bu devlette mi diyetisyen

Slm kizlarsabah 1 kase nesfit ara iki top dondurmaöğle ekmeksiz salatalık biraz peynir 1 yumurta yedim nasıl

Kuzum aslında öğlen az yememiz gerekiyormuş çünkü biz masabaşı elemanıyız genelde yani en azından ben öyleyim benim diyetisyen baya iyidir referansları o öğlenimi tek çeşit+salata+1 dl ekmek yazmış ama akşama 2 çeşit yeme özgürlüğü vermiş çünkü evde illaki atraksiyon var mantık buymuş :)

Yok Ben cips felan değil de direk pankek, krep, hamurişi, makarna, fastfood pizza hamburger gibi şeyler komaya sokar yani kendimi tuttuğum halde böyle oldum tutmasam hak getire

Aslında doğru olanı yapıyorsun 2 tabak yesende zararı yok ekmeksiz ve az yağlı olduktan sonra normalde güney doğu pek sebze sevmez yaparsa etle karıştırır bol salça yağ ile yapar diye biliyorum ama sen maşaallah egeli olmuşun artık

Ben hepsiciyim cip çikolataaa fastfood hamur işiii

ama işte benim öyle değil ben eve gidiyorum direk uzan tv izle sıfır hareket ama işten çıkınca eve yürüyorum ya 40-45dk aslında öğleni yakıyorum ama akşamı çok yesem yakamam aslında yaşam tarzıyla da alakalı kuzum ya sen mesela akşam hareketlisin senin için öyle mantıklı ben akşamüstü yürü bittiii akşam yan gel yat

Benim ruhum akdeniz ege evet zeytinyağlılar mezeler yemeğin içinde et hiç sevmem et yiyceksem ayrı olucak antepte ooo salçalar yağlar havada uçuşur

bi de inan ekmekten kalori almaya acıyorum yani o da lazım diye yiyorum ama eksikliğini pek hissetmiyorum aslında bi de evet az yağlı ve sebze yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…