- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.641
Cumartesi derken yarın için mi yoksa önümüzdeki hafta için mi dedin şekerim?anlayamadım
Valla yapmam gereken işler oluyo ama yapamıyorum kızım kolay kolay uyumuyo gündüzleri. Çok zor bi durum yani bazen yemek bile yapamıyorum m
Öğle arasında şekersiz Türk Kahvesi içtim yanında da 2 adet toplam 12,5 gr bitter yedim yani ikramlık hani yaprak çikolatalar var ya onlardan paketliydi bir tanesi 6,25 gr yazıyodu 2 tane gömdüm amaan nolucak di mi o ne ki
Di mi yaniOhh afiyet olsun o kadarck çikolata ne kiii hiçççç yaniiii
Öğle : 1 Tabak içinde hepsi
- 5 Izgara Köfte
- 3 yk Börülce
- 2 yk marul havuç salata (yağsız)
- yarım domates biber ızgara
-1 dl kepekli ekmeklokur çok direndim ama doyamicak gibiydim
haftaya tabiki kuzum :) Seni çok iyi anlıyorum birtane de bende var hemde en azmanından :)
Afiyet olsun bitter hee neyse ki bişeycik olmaz afiyet olsun
Ben de şimcik Türk kahvesi içiyom yanına 2 bitter koydum lokur dan özendimmbnmkiler isveç çikolatası amaaaa acayip bitter hee
Di mi yani
Olsun ama tabağın güzelmiş 1 dilimden bişey olmaz o tabağın yanındaafiyet olsun kuzuu
hem ben ekmek yemedim bugün öğlen de yemiycem
Bak yaa hemen özen hiç yaptığım sağlıklı şeylere özenmezsinoff o fenadır hee benimkiler dandikti kafede ne koyucaklar ki zaten afiyet olsun tatlım
Nesfit bitmedi gitti senin yaaSlm kizlarsabah 1 kase nesfit ara iki top dondurma öğle ekmeksiz salatalık biraz peynir 1 yumurta yedim nasıl
Evet biraz fazla sanki liste. Pilav yersen ekmek yeme. Çorba da ekmek yerine geçiyo unlu filansa. Dengele cnm senOgleye ne vermiş yazım size1 köfte kadar et tavuk veya balık 4 yemek kaşığı z.y sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 kepçe corba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 porsiyon salata 2 ince dilim ekmek akşam ki menüde bunun aynisi sizcede bu liste çok deilmi
Oyy sevindim o haldeLokur olmadı sadece sıvıyla beslen sen huuu napıyorsun valla bigün bi yerde çökeceksin yahu bence az da olsa bişeyler ye. Varya senin kilonda olsam o fast food benim bu wafflecı senin dolaşırdım o yüzden Allah nasip etmiyo bana
10 kaşık çok be kanka. Senin artık o kadar kaloriye ihtiyacın yok. Çünkü eski kilonda değilsin artık. 6-7 kaşığa düşür benceeİşte ben de aynen öyle yaptım ve oldum 68ama sonra dank etti bir cips çılgınlığından sonra
ama ben miktar olarak çok yiyorum bak şimdi öğle yemeği yiyorum mesela 10 kaşık taze fasulye ama tepeleme doldu tabak ve büyük bir kase salata bir kase yourtla karıştırdım 8-10 acı biber yani inan miktar öyle 2 kaşık 3 kaşık değil senin öğlen yediğin inan çok daha azdır yani ekmek pek yemiyorum ama sebze yoğurt çok yiyorum e zaten protein günü yaptım 2 gün ve tavuk yumurta çok yedim yani ben de dediğin gibi çok beslendim ama işte şimdi yeter desem yine öyle yapsam yine alırım
Ogleye ne vermiş yazım size1 köfte kadar et tavuk veya balık 4 yemek kaşığı z.y sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 kepçe corba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 porsiyon salata 2 ince dilim ekmek akşam ki menüde bunun aynisi sizcede bu liste çok deilmi
10 kaşık çok be kanka. Senin artık o kadar kaloriye ihtiyacın yok. Çünkü eski kilonda değilsin artık. 6-7 kaşığa düşür bencee
Ogleye ne vermiş yazım size1 köfte kadar et tavuk veya balık 4 yemek kaşığı z.y sebze yemeği 1 çay bardağı yoğurt 1 kepçe corba veya 3 yemek kaşığı pilav veya makarna 1 porsiyon salata 2 ince dilim ekmek akşam ki menüde bunun aynisi sizcede bu liste çok deilmi
Evet canım sağlık ocağında vardiÇok fazla ki ben emziren olmama rağmen beim listem böyle değil bu devlette mi diyetisyen
Slm kizlarsabah 1 kase nesfit ara iki top dondurma öğle ekmeksiz salatalık biraz peynir 1 yumurta yedim nasıl
İşte ben de aynen öyle yaptım ve oldum 68ama sonra dank etti bir cips çılgınlığından sonra
ama ben miktar olarak çok yiyorum bak şimdi öğle yemeği yiyorum mesela 10 kaşık taze fasulye ama tepeleme doldu tabak ve büyük bir kase salata bir kase yourtla karıştırdım 8-10 acı biber yani inan miktar öyle 2 kaşık 3 kaşık değil senin öğlen yediğin inan çok daha azdır yani ekmek pek yemiyorum ama sebze yoğurt çok yiyorum e zaten protein günü yaptım 2 gün ve tavuk yumurta çok yedim yani ben de dediğin gibi çok beslendim ama işte şimdi yeter desem yine öyle yapsam yine alırım
Evet canım sağlık ocağında vardi
Kuzum aslında öğlen az yememiz gerekiyormuş çünkü biz masabaşı elemanıyız genelde yani en azından ben öyleyim benim diyetisyen baya iyidir referansları o öğlenimi tek çeşit+salata+1 dl ekmek yazmış ama akşama 2 çeşit yeme özgürlüğü vermiş çünkü evde illaki atraksiyon var mantık buymuş :)
Yok Ben cips felan değil de direk pankek, krep, hamurişi, makarna, fastfood pizza hamburger gibi şeyler komaya sokar yani kendimi tuttuğum halde böyle oldum tutmasam hak getire
Aslında doğru olanı yapıyorsun 2 tabak yesende zararı yok ekmeksiz ve az yağlı olduktan sonra normalde güney doğu pek sebze sevmez yaparsa etle karıştırır bol salça yağ ile yapar diye biliyorum ama sen maşaallah egeli olmuşun artık
Kızlar şuan üç buçuğum hala hasta olmadım 3.günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?