- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.661
Olur arada ya gecikmeler. Hemen korkutma kendiniKızlar şuan üç buçuğum hala hasta olmadım 3.günüm
Ne bileyim kankeyto sanki fazla gibi geliyo bana ama sen bilirsin yine de :)Ama esracım kankacım ekmek hiç yemiyorum ki bak bu hafta hiç yemedim sabah elma muz yoğurt yedim ki fasulye de 1yk yağ varyani ekmek yerine sebze yedim aslında çok mu olur ki bi demesela akşam da yemiyorum bazen o yüzden öğlen en çok yediğim öğün
Ben hepsiciyim cip çikolataaa fastfood hamur işiii
ama işte benim öyle değil ben eve gidiyorum direk uzan tv izle sıfır hareketama işten çıkınca eve yürüyorum ya 40-45dk aslında öğleni yakıyorum ama akşamı çok yesem yakamam aslında yaşam tarzıyla da alakalı kuzum ya sen mesela akşam hareketlisin senin için öyle mantıklı ben akşamüstü yürü bittiii akşam yan gel yat
Benim ruhum akdeniz ege evetzeytinyağlılar mezeler yemeğin içinde et hiç sevmem et yiyceksem ayrı olucak antepte ooo salçalar yağlar havada uçuşur
bi de inan ekmekten kalori almaya acıyorum yani o da lazım diye yiyorum ama eksikliğini pek hissetmiyorum aslında bi de evet az yağlı ve sebze yaa
Olur arada ya gecikmeler. Hemen korkutma kendini
Bak ekmek azalt dedin azalttım hadi bunlardan da kısıyım biraz bari tamamNe bileyim kankeyto sanki fazla gibi geliyo bana ama sen bilirsin yine de :)
Lokur pilates için müthiş imkanın var evde ee löplöpüm diyorsun sana diyetten daha iyi gelir o yapsanaa hiç yatma gündüz de hareketsiziz zaten ben valla toplasan 1 saat anca oturuyorum 7:30 la 00:00 arasında düşün.
Ay eşimde egeli ya oda çok sever sağolsun bana da aşıladı has zeytinyağlı yemek meze kültürünü ama hala bi yanım karadeniz sarmalar keşkeklerAntep te yemek yemek için bigün pegasustan ucuz bilet alıp gidicez 1 gün gezip akşamı gene binip dönecez kuzenim öyle yaptı bende istiyorum sırf yemek turizmi yapıcam
Sağ ol canım beniiim valla her fırsatta yapabilirim çok sevdim :))Afiyet olsunc anım yine de en sağlıklısını yapmışsın
Afiyet olsun kuzum iyi bence yemek hepsi azar azar
Evet burada da (Maslak) bir güneş açıyor bir yağmur yaıyor kadıköy tarafı baya yağmurluydu ama
Afiyet olsun kuzum akşam bence gayet güzel zaten dün öğlen az yemiştin bence tramisu da inceyse bişeyck olmaz zaten kilon da şişlik ve giyinik olmana rağmen iyi çıkmış demek baya bi gittibence de ekmek hakkın bitmiş bugün birileri protein mi yiycekti
Afiyet olsun canım gün içinde aç kalmazsan zararlı şeyler yemezsin bence
Evet canım bencede aynı fikirdeyim akşama yoğurt form salatalık yapcam bende :)Evet Mervecim bi de ben iki gündür protein yaptm bugün yumurta tavuk falan yemem yani meyve sebze yoğurt sabah da meyve yoğurt güzel oluyo
Bak ekmek azalt dedin azalttım hadi bunlardan da kısıyım biraz bari tamamçok pis söz dinlerim
Plates denedim ama çok sıkılıyorumyürüyüş yapıyorum onu neden görmüyosun kii 45 dk yürüyorum haftada 5 gün
İşte ben onu haftaya cuma itibariyle yapıcam inşallah2 ay önce aldık bilet kızlarla.. götürücem onları antebe haftasonu bizim evdede kimse yok kalıcaz 2 gece gündüz de gezicez iyiycez bana haftaya cuma cumartesi pazar ne yedin demeyin
Yürüyüş de sıkılaştırır lokurum ama pilates 1 ay da fark atar ben bekarken (64 kiloyken) karnımın çizgisini çıkartmayı becermiştim pilatesle evde derdin yok tasan yok nedn yatıyorsun
Git git banane sorucam mobing yapıcam sana instagram dan yazarak eski kilonu felan hatırlatacamOh gez lokurum valla kızlarda şanslı he
aslında ne tembelim (dim) ben kiim spor kim ama allah bozmasın bi gayret var bari diyorum bıkmıycağım şeyler yapıyım doğru söylüyosun plates çok etkiliymiş dur bi deniyim ya önümüzdeki haftadan itibaren deniycem
ahahahasoor ben de gıcıklığına her yediğimin resmini atıcam katmerleeer baklavalaaar
sağol kuzum siz gideceğinizde söyle bana ben size program yaparım
Çok kötüsünnnnevet resminden anladığım kadarı ile bi tek o bide zumba iyi gelir sana lokur öyle güzel topluyor kii tartıda farketmiyor ama şekillendirmesi iyi emin ol kollarına da çok iyi gelcek.
Tabiki sen referansım olacaksın merkezde nerelere gidilir ne yenilir muhtemelen ekim gibi yapabiliriz onu
ama sadece sana atıcam diğer kızlar henüz bi gıcıklık planı yapmadı yaparlarsa hepinize atarım hmmm o zaman bi deniyim aslında en büyük sorunum kollar dambıl çalışıyorum baya bi toparlandı ama platesi de deniyim ben o zaman kuzum tamam leslie yapardım daha önceki diyette o da fenaydı aslında
ben sana hepsini yazarım kuşum biz bi gidelim test edelim aynı mantıkta size da çıkartırız bi plan
leslie yi çok duydum ama nasıl yapılır nedir bilmiyorum hee birazdfan bakarım. Bu arada yarın yoros a gidicez kahvaltıya herşeyi yicem istediğim kadarAmaa öğleni yemicem
neden olabilir şey olabilir mi
Lokur çok fenayım ya bilmiyorum ki ovulasyon tutuyorum tam da yumurtlamaya denk gelmiş doğal korunmalı zaten
Gitmm lazım test yapmam lazım hala bi bel ağrısı yok üstüne kaç gündür çok uykum geliyor
İnşallah yoktur canım yani istemiyosun sanırım hayırlısı olsun ama belki havalardandır yaa
Gun icinde yediklerim..2 bardak ayran,1 kase puding,1 tavuk baget firinda,2 kasik yogirtlu bibet kozu..aksamda meyve yicem..2 lt su 1 yesil cay 30 dk gobek attim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?