Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ne bileyim kankeyto sanki fazla gibi geliyo bana ama sen bilirsin yine de :)

Lokur pilates için müthiş imkanın var evde ee löplöpüm diyorsun sana diyetten daha iyi gelir o yapsanaa hiç yatma gündüz de hareketsiziz zaten ben valla toplasan 1 saat anca oturuyorum 7:30 la 00:00 arasında düşün.

Ay eşimde egeli ya oda çok sever sağolsun bana da aşıladı has zeytinyağlı yemek meze kültürünü ama hala bi yanım karadeniz sarmalar keşkekler Antep te yemek yemek için bigün pegasustan ucuz bilet alıp gidicez 1 gün gezip akşamı gene binip dönecez kuzenim öyle yaptı bende istiyorum sırf yemek turizmi yapıcam

Ne bileyim kankeyto sanki fazla gibi geliyo bana ama sen bilirsin yine de :)
Bak ekmek azalt dedin azalttım hadi bunlardan da kısıyım biraz bari tamamçok pis söz dinlerim

Plates denedim ama çok sıkılıyorum yürüyüş yapıyorum onu neden görmüyosun kii 45 dk yürüyorum haftada 5 gün

İşte ben onu haftaya cuma itibariyle yapıcam inşallah 2 ay önce aldık bilet kızlarla.. götürücem onları antebe haftasonu bizim evdede kimse yok kalıcaz 2 gece gündüz de gezicez iyiycez bana haftaya cuma cumartesi pazar ne yedin demeyin

Sağ ol canım beniiim valla her fırsatta yapabilirim çok sevdim :))

Yürüyüş de sıkılaştırır lokurum ama pilates 1 ay da fark atar ben bekarken (64 kiloyken) karnımın çizgisini çıkartmayı becermiştim pilatesle evde derdin yok tasan yok nedn yatıyorsun

Git git banane sorucam mobing yapıcam sana instagram dan yazarak eski kilonu felan hatırlatacam Oh gez lokurum valla kızlarda şanslı he

aslında ne tembelim (dim) ben kiim spor kim ama allah bozmasın bi gayret var bari diyorum bıkmıycağım şeyler yapıyım doğru söylüyosun plates çok etkiliymiş dur bi deniyim ya önümüzdeki haftadan itibaren deniycem

ahahahasoor ben de gıcıklığına her yediğimin resmini atıcam katmerleeer baklavalaaar

sağol kuzum siz gideceğinizde söyle bana ben size program yaparım

Çok kötüsünnnn evet resminden anladığım kadarı ile bi tek o bide zumba iyi gelir sana lokur öyle güzel topluyor kii tartıda farketmiyor ama şekillendirmesi iyi emin ol kollarına da çok iyi gelcek.

Tabiki sen referansım olacaksın merkezde nerelere gidilir ne yenilir muhtemelen ekim gibi yapabiliriz onu

ama sadece sana atıcam diğer kızlar henüz bi gıcıklık planı yapmadı yaparlarsa hepinize atarım hmmm o zaman bi deniyim aslında en büyük sorunum kollar dambıl çalışıyorum baya bi toparlandı ama platesi de deniyim ben o zaman kuzum tamam leslie yapardım daha önceki diyette o da fenaydı aslında

ben sana hepsini yazarım kuşum biz bi gidelim test edelim aynı mantıkta size da çıkartırız bi plan

leslie yi çok duydum ama nasıl yapılır nedir bilmiyorum hee birazdfan bakarım. Bu arada yarın yoros a gidicez kahvaltıya herşeyi yicem istediğim kadar Amaa öğleni yemicem

leslie yi çok duydum ama nasıl yapılır nedir bilmiyorum hee birazdfan bakarım. Bu arada yarın yoros a gidicez kahvaltıya herşeyi yicem istediğim kadar Amaa öğleni yemicem

O da zumba gibi aslında ama zumba daha hareketli galiba yani mantıklı zaten sabah çok yersen öğlen acıkmazsın bence ben bu hafta çalışıyorum cumartesi yine böyle yerim sanırım daha da düşünmedim yarın ne yiycem

Lokur çok fenayım ya bilmiyorum ki ovulasyon tutuyorum tam da yumurtlamaya denk gelmiş doğal korunmalı zaten

Gitmm lazım test yapmam lazım hala bi bel ağrısı yok üstüne kaç gündür çok uykum geliyor

İnşallah yoktur canım yani istemiyosun sanırım hayırlısı olsun ama belki havalardandır yaa

Gun icinde yediklerim..2 bardak ayran,1 kase puding,1 tavuk baget firinda,2 kasik yogirtlu bibet kozu..aksamda meyve yicem..2 lt su 1 yesil cay 30 dk gobek attim...

kızlar bi kaç gündür sevgilim geldiğinden gezdik felan haliyle dışarda yedik alkol felan derken dikkat edemedim :/
ama bu gün tartıldım 62.8 kiloyum
bir de bıraktığım sigarayı 2-3 gündür onun yüzünden yeniden içmeye başladım diyet önemli ama sigarayı bırakmam gerek bu gün gezmicez ondan dikkat etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…