• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kızlar saat 5 te patates yemeği domates salatalık soğan yedim saat 7 de yulaf lapası pudingi yaptım onu yedim oyyyş çok tatlı istemiştim :)

Afiyet olsunc anım yine de en sağlıklısını yapmışsın:KK68:

Afiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum :KK43:

Afiyet olsun kuzum iyi bence yemek hepsi azar azar:super:

Günaydınn kızçeler Yağmurlu cuma sabahı bugün istanbul Hayırlı Cumalar hepiciğinize :KK36:

Dün akşam geç geldiler biraz 9 da yedim: Yumurtalı ıspanak, güveç tavuk, 1 dilim var ya da yok ekmek yedim prinç pilavıda koymuştum ama 2 ay yemeyince soğmuşum resmen kaldı :) inci 1 dilim tremisu yedim evde 2 dilim daha var eşime ben gelmeden bitir onları dedim :)

Sabah tartındım duramadım malum 3.gün gecikmedeyim karnım aşırı şiş dedim 73 çıkacak 70,9 çıktı giysilerle ve tok üstelik çok merak ettim gerçek sonucu :)

Sabah : Tambuğday ekmeği arası kaşar-beyaz peynir tost ( 3 dilim sayılır ekmek ) + yarım kete yedim bugün ekmek yeme hakkım bitmiştir :KK28:

Evet burada da (Maslak) bir güneş açıyor bir yağmur yaıyor kadıköy tarafı baya yağmurluydu ama :cool:

Afiyet olsun kuzum akşam bence gayet güzel zaten dün öğlen az yemiştin bence tramisu da inceyse bişeyck olmaz zaten kilon da şişlik ve giyinik olmana rağmen iyi çıkmış demek baya bi gitti:nazar::dua: bence de ekmek hakkın bitmiş bugün birileri protein mi yiycekti:dondurma:

Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugramadim ysni iki uc gun ama bana cok uzun geldi haliyle kacamaklarda oldu...artik yedigim her lokmayi paylasacagim yoksa motive olamiuorum...sabah 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir 1 dilim kepek ekmgi..1 bardak limonlu su...

Afiyet olsun canım gün içinde aç kalmazsan zararlı şeyler yemezsin bence:KK22:

Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugramadim ysni iki uc gun ama bana cok uzun geldi haliyle kacamaklarda oldu...artik yedigim her lokmayi paylasacagim yoksa motive olamiuorum...sabah 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir 1 dilim kepek ekmgi..1 bardak limonlu su...

Yazın bece de yoksa gidiyor ucu..

Günaydın kızlarcımmm:KK75::KK75::KK75:

Sabah kahvaltım 1 orta boy muz 1 elma ve 1 kase yoğurt karışımı ay nasıl özlemişim:KK45::KK45:

Evet burada da (Maslak) bir güneş açıyor bir yağmur yaıyor kadıköy tarafı baya yağmurluydu ama :cool:

Afiyet olsun kuzum akşam bence gayet güzel zaten dün öğlen az yemiştin bence tramisu da inceyse bişeyck olmaz zaten kilon da şişlik ve giyinik olmana rağmen iyi çıkmış demek baya bi gitti:nazar::dua: bence de ekmek hakkın bitmiş bugün birileri protein mi yiycekti:dondurma:

evet o bendim :KK48: ama yapamadım bugün lokur gene de öğlende köfte yemeyi planlıyorum bakalım. birazda bulgur (3 yk) yerim birazda marul tırtıklarsam tamam ekmek yok :)

Yazın bece de yoksa gidiyor ucu..

evet o bendim :KK48: ama yapamadım bugün lokur gene de öğlende köfte yemeyi planlıyorum bakalım. birazda bulgur (3 yk) yerim birazda marul tırtıklarsam tamam ekmek yok :)

e bulgur neee o da ekmek sayılır bak hazır kilon da güzel çıkmışken yeme bence bulgur :KK47::stop: onun yerine köfte fazla ye marul tırtıklama güzelce ye ve ayran iç yoğurt ye sabah 4 falan dilim nerdeyse ekmek yemişsin kuzum zaten

hee o sendin ama canın istemiyosa tabii ki zorlama:KK68:

lokur lokur o nasıl kahvaltı hatun bulandırmıyor mu seni ben ara öğünlerimi bu şekil yapıyorum ama tatlı gibi gweliyor bana :)

Ya iki gün protein yedim ya hiç canım istemedi tuzlu bişey klasik kahvaltı yapasın gelmedi böyle ferah ferah geldi bi de baya yedim yani yoğurt bol mktarda hem muz hem elma işte:KK23::KK23:

e bulgur neee o da ekmek sayılır bak hazır kilon da güzel çıkmışken yeme bence bulgur :KK47::stop: onun yerine köfte fazla ye marul tırtıklama güzelce ye ve ayran iç yoğurt ye sabah 4 falan dilim nerdeyse ekmek yemişsin kuzum zaten

hee o sendin ama canın istemiyosa tabii ki zorlama:KK68:

Ya iki gün protein yedim ya hiç canım istemedi tuzlu bişey klasik kahvaltı yapasın gelmedi böyle ferah ferah geldi bi de baya yedim yani yoğurt bol mktarda hem muz hem elma işte:KK23::KK23:

Afiyet olsun evet ferah bencede valla ben ara öğünden bile yoğurtu çıkarttım o kadar çok yedikçe :) bulguru yememeye çalışıcam belki onun yerine zeytinyağlı fasulye bulurum o da sütte iyi idame olabilir. Evet ya sanırım kilo verdim bir sürü pant. olmuyor bol geliyor pens atılacak hepsine kemersiz kullanamıyorum valla.

Afiyet olsun evet ferah bencede valla ben ara öğünden bile yoğurtu çıkarttım o kadar çok yedikçe :) bulguru yememeye çalışıcam belki onun yerine zeytinyağlı fasulye bulurum o da sütte iyi idame olabilir. Evet ya sanırım kilo verdim bir sürü pant. olmuyor bol geliyor pens atılacak hepsine kemersiz kullanamıyorum valla.

Vermişsinidr tok karnına giyinik 70.9 sa ve şişlik de var yani 69 falan olmuşsundur çünkü bu hafta kaçamak da pek yapmadın bi dün tramisu onu da da ince bi dilim yemişsin ve hafif bi tatlı emziriyosun da

bence de taze fasulye bulursan ye ve yoğurt yağ yakımına çok faydalı ihmal etme bence tok tutuyor ve karın yağlarını yakıyor olmadı ayran iç inan bulgurdan daha tok tutar biz psikolojik olarak ekmek bulgur doyurucu diye düşünüyoruz yani köfteyi artır mesela süt için et de iyi:anneadayı:

Pantolon benim çok komik :KK45: 5 sene önce de bi 55 olmuştum o zaman 50 olucam diye aldığım ve asla sığmadığım pantolonlarım vardı 4 tane :KK70: o zaman olamadım ama bu kez az kaldı olucam ve o pantolonlara giricem onun haricinde 42-34 her bedene var o arada.. 68 kenkiler zaten pens kuratırır mı yapılır mı bilmem o kadar ama 38 lerim de artık bol bir iki 36 var onları giyiyorum ama işte beden olarak 36 oluyo fakat baksan etli etliyim yani sıkı değilim çapım küçük minyonum ama işte çok ince kemikliyim o yüzden etli duruyorum ama bu ara yeni de almam daha ve öncelik o hala dar olan yepyeni hiç giyemediğim pantolonları giymek:dua::dua::nazar:

Kesinlikle daha dikkatli olucsm..

Tünaydııııınnnnn ben geldimmmm :KK54::ıslık::KK22::cool:
Kızlar anca gelebildim valla ya. Bursada da hava kapalı ve yağmurlu:KK69::KK34: insan sıkılıyo bu havada
Kahvaltımı 12 gibi yaptım kızlar. 1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin az reçel ve şekersiz çayla

seyrekyagmur seyrekyagmur kız şekoş kilon iyi çıkmış hee valla benim senden daha fazla çıkıyo iki gündür :KK48::KK48: Ama hastayım ben yaa bananeee:KK53::spor:
Bu pazara kadar bitmez benim hastalık,kaç aydır olmadığım için uzun sürecek gibi hınzırrr:oops::KK64:haftaya pazarki sonuç önemli benim için :confused::KK6:

Kızlar anca gelebildim valla ya. Bursada da hava kapalı ve yağmurlu:KK69::KK34: insan sıkılıyo bu havada
Kahvaltımı 12 gibi yaptım kızlar. 1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin az reçel ve şekersiz çayla

seyrekyagmur seyrekyagmur kız şekoş kilon iyi çıkmış hee valla benim senden daha fazla çıkıyo iki gündür :KK48::KK48: Ama hastayım ben yaa bananeee:KK53::spor:
Bu pazara kadar bitmez benim hastalık,kaç aydır olmadığım için uzun sürecek gibi hınzırrr:oops::KK64:haftaya pazarki sonuç önemli benim için :confused::KK6:

Tünaydınn bebiğimmm boşver sürsün ki boşalsın iyice pazar günü net kilon çıkacak hatta cumartesi 6 dan sonra bişey yeme daha iyi olur kuzum. Bende şaşırdım ya sanırım işten çıkışta yarım saat yürüyorum birde evde yatana kadar oturmuyorum spor niyetine iyi geliyor sanırım ondan. çünkü burda benden çok yiyen yok kanımca :KK53:

İstanbulda kapalı demek bile yetmiyor bardaktan boşaltıyorlar sanki yemekten zor geldim geri. Afiyet olsun çokta güzel yemişsin :rapci:

Afiyet olsun kuzuuu çok güzelmiş kahvaltın :KK37:

tabii ki hastasın 1-2 kg farkeder bence bende 1 kg farkediyor ki ne zamandır olmadın epey şişlik vardır haftaya pazar daha sağlıklı bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyo vücut hiç tartılıp bozma bence moralini:KK37:

Tünaydınn bebiğimmm boşver sürsün ki boşalsın iyice pazar günü net kilon çıkacak hatta cumartesi 6 dan sonra bişey yeme daha iyi olur kuzum. Bende şaşırdım ya sanırım işten çıkışta yarım saat yürüyorum birde evde yatana kadar oturmuyorum spor niyetine iyi geliyor sanırım ondan. çünkü burda benden çok yiyen yok kanımca :KK53:

İstanbulda kapalı demek bile yetmiyor bardaktan boşaltıyorlar sanki yemekten zor geldim geri. Afiyet olsun çokta güzel yemişsin :rapci:
Cumartesi derken yarın için mi yoksa önümüzdeki hafta için mi dedin şekerim?anlayamadım:KK37:
Valla yapmam gereken işler oluyo ama yapamıyorum kızım kolay kolay uyumuyo gündüzleri. Çok zor bi durum yani bazen yemek bile yapamıyorum m:mad:

Afiyet olsun kuzuuu çok güzelmiş kahvaltın :KK37:

tabii ki hastasın 1-2 kg farkeder bence bende 1 kg farkediyor ki ne zamandır olmadın epey şişlik vardır haftaya pazar daha sağlıklı bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyo vücut hiç tartılıp bozma bence moralini:KK37:
Sağ ol kankaa canım istemiyodu aslında ama sonradan deli gibi saldırmak istemedim o yüzden yiyim dedim biraz :)
Ben de haftaya net sonuç olur diyorum,şimdi kaç çıkarsa çıksın moralimi bozmuyorum. :KK71:

Öğle arasında şekersiz Türk Kahvesi içtim yanında da 2 adet toplam 12,5 gr bitter yedim yani ikramlık hani yaprak çikolatalar var ya onlardan paketliydi bir tanesi 6,25 gr yazıyodu 2 tane gömdüm amaan nolucak di mi o ne ki :-)

Sağ ol kankaa canım istemiyodu aslında ama sonradan deli gibi saldırmak istemedim o yüzden yiyim dedim biraz :)
Ben de haftaya net sonuç olur diyorum,şimdi kaç çıkarsa çıksın moralimi bozmuyorum. :KK71:

Bence de kankacım haftaya pazar tartıl sen bitsin 2-3 gün de geçsin anca

Öğle arasında şekersiz Türk Kahvesi içtim yanında da 2 adet toplam 12,5 gr bitter yedim yani ikramlık hani yaprak çikolatalar var ya onlardan paketliydi bir tanesi 6,25 gr yazıyodu 2 tane gömdüm amaan nolucak di mi o ne ki :-)
Ohh afiyet olsun o kadarck çikolata ne kiii hiçççç yaniiii:KK48::KK19::KK5:

Öğle : 1 Tabak içinde hepsi
- 5 Izgara Köfte
- 3 yk Börülce
- 2 yk marul havuç salata (yağsız)
- yarım domates biber ızgara
-1 dl kepekli ekmek:KK35: :oops: lokur lokur çok direndim ama doyamicak gibiydim :KK1:

Back