Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Çeyrek simit yemişsin canım ve küçük kase çorba diğerleri zaten zararsız nolucak ki afiyet olsun

Ehh yağsız evet hem öğlen de karbonhidrat azdı sabah da ekmek yoktu mantıklı bence

aynen lokurum yalnız 2 gün geciktim regl görmem lazımdı dün hala tık yok normalde günü gününe giderdi ve karnım toplandı dur bakam inşaallah gelir

Kızlar ben çıkıcam şimdi yarın normal bir gün protein bugün bitiyor ama ekmek yemem sanırım sabah da yumurta yemiycem sabah elma yoğurt muz falan düşünüyorum öğlen taze fasulye salata yoğurt var akşama da bakıcaz artıkhepinizi öpüyorum akşam yemeklerinizde afiyet olsun esen kalın

Görüşürüz bebeeğiim iyi geceleer

Kızlar saat 5 te patates yemeği domates salatalık soğan yedim saat 7 de yulaf lapası pudingi yaptım onu yedim oyyyş çok tatlı istemiştim :)
Afiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum

Günaydınn kızçeler Yağmurlu cuma sabahı bugün istanbul Hayırlı Cumalar hepiciğinize

Dün akşam geç geldiler biraz 9 da yedim: Yumurtalı ıspanak, güveç tavuk, 1 dilim var ya da yok ekmek yedim prinç pilavıda koymuştum ama 2 ay yemeyince soğmuşum resmen kaldı :) inci 1 dilim tremisu yedim evde 2 dilim daha var eşime ben gelmeden bitir onları dedim :)

Sabah tartındım duramadım malum 3.gün gecikmedeyim karnım aşırı şiş dedim 73 çıkacak 70,9 çıktı giysilerle ve tok üstelik çok merak ettim gerçek sonucu :)

Sabah : Tambuğday ekmeği arası kaşar-beyaz peynir tost ( 3 dilim sayılır ekmek ) + yarım kete yedim bugün ekmek yeme hakkım bitmiştir

;Planlı programlı hatunsun vesselam ve gayette güzel Yumurta dan yumurtlicak duruma gelmişsindir bence de yeme

Ah bebişim şu dönemler bizi yedi bitirdi sende benim gibi akşam yapıyorssun işşi herhalde :)

Ah canım afiyet olsun napalım amaan bi süre yeniyo benimde adetime az kaldı ondan istiyor sanırım bende aynı dertten yakınıyom nasıl yapcam bilmiyom çocukla iki gecedir hiç uyumuyo dengem alt üst oldu

Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugramadim ysni iki uc gun ama bana cok uzun geldi haliyle kacamaklarda oldu...artik yedigim her lokmayi paylasacagim yoksa motive olamiuorum...sabah 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir 1 dilim kepek ekmgi..1 bardak limonlu su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…