- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.601
Aslıcıım nice nice yıllara sağlıklı, mutlu ,huzurlu, sevdiklerinle hep birlikte olduğunMerhabalar ben geldim
Bgun benim dogum gunum bu arada ☺☺
Bu izinde djyet pek bana yaramadi suda icemiom artik pazartrsi devam
Çeyrek simit yemişsin canım ve küçük kase çorba diğerleri zaten zararsız nolucak ki afiyet olsun
Ehh yağsız evet hem öğlen de karbonhidrat azdı sabah da ekmek yoktu mantıklı bence
Iyiki dogdun aslican iyiki dogdun aslican iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdun aslican :) nice mutlu senelere tatlimDoğum günün kutlu olsun canım benimm yeni yaşında o minnak çekirdek ailenle musmutlu günler dolu olsun hep
Pul biberi sen yinede fazla koyma canim bebegin poposunda pisik yapabilirSlm kizlar bnm 4 aylık bebegim var emziriyorum sadece anne sütü ile besleniyor yoğurt pul biber limon 3lusununbana zarari olur mu?
Tamam tatlim yogurt yrim yesil elmaylaCanım biraz fazla olmuş ama akşam dengelersin çorba bir dilim ekmek demek çünkü akşama hafif yee :)
İyi ki doğduuun canımmm benim kısa sürede moral kaynağım oldun iyi ki varsınMerhabalar ben geldim
Bgun benim dogum gunum bu arada ☺☺
Bu izinde djyet pek bana yaramadi suda icemiom artik pazartrsi devam
Sütünü acı yapabilir canım senin için biraz erkenSlm kizlar bnm 4 aylık bebegim var emziriyorum sadece anne sütü ile besleniyor yoğurt pul biber limon 3lusununbana zarari olur mu?
Aferim sana kuzucum :)))))Tamam tatlim yogurt yrim yesil elmayla
Canim benim cok tesekkur ederim iyiki sizlerde varsiniz.İyi ki doğduuun canımmm benim kısa sürede moral kaynağım oldun iyi ki varsın
Canim benim cok tesekkur ederimIyiki dogdun aslican iyiki dogdun aslican iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdun aslican :) nice mutlu senelere tatlim
Lokurum canim cok tesekkur ederim.Aslıcıım nice nice yıllara sağlıklı, mutlu ,huzurlu, sevdiklerinle hep birlikte olduğundoğum günün kutlu olsunn
Esram canim benim cok tesekkur ederim.
Oo doğum günün kutlu olsun Aslıcım,nice güzel yaşların olsun inşallah
Aysunum cok saol cnm amin insallah.Doğum günün kutlu olsun canım benimm yeni yaşında o minnak çekirdek ailenle musmutlu günler dolu olsun hep
Görüşürüz bebeeğiim iyi geceleerKızlar ben çıkıcam şimdi yarın normal bir gün protein bugün bitiyor ama ekmek yemem sanırım sabah da yumurta yemiycemsabah elma yoğurt muz falan düşünüyorum öğlen taze fasulye salata yoğurt var akşama da bakıcaz artık hepinizi öpüyorum akşam yemeklerinizde afiyet olsun esen kalın
Afiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorumKızlar saat 5 te patates yemeği domates salatalık soğan yedim saat 7 de yulaf lapası pudingi yaptım onu yedim oyyyş çok tatlı istemiştim :)
Kızlar ben çıkıcam şimdi yarın normal bir gün protein bugün bitiyor ama ekmek yemem sanırım sabah da yumurta yemiycemsabah elma yoğurt muz falan düşünüyorum öğlen taze fasulye salata yoğurt var akşama da bakıcaz artık hepinizi öpüyorum akşam yemeklerinizde afiyet olsun esen kalın
Afiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum
Ah canım afiyet olsun napalım amaan bi süre yeniyo benimde adetime az kaldı ondan istiyor sanırım bende aynı dertten yakınıyom nasıl yapcam bilmiyom çocukla iki gecedir hiç uyumuyo dengem alt üst olduAfiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?