Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben de bugünkü menu yazayım çok iyi değildi ama

Sabah
peynir
Yeşillik
keten tohumu mavi yeşil bisküvi
ceviz
domates

Öğle
domates kebabı

Hiç ekmek yok

Ara
ince dilim pasta

Aksam
sadece yoğurt yiyeceğim

Sabah 1 kase nesfit ara 2 top dondurma öğle salatalık peynir 1 yumurta yedim ekmeksiz ara yarım elma 2 3 kiraz 3 ceviz akşam da makarna yoğurt iste

Sağol canım hosbulduk kusura bakmayın direk daldım 2 gundur :)

Umarim hiç bırakmam

Oncelikle kendim için ama sonra eşime inat için vereceğim bu kiloları :)
Canım bende aynı eşimden sebep başladım bu işe 7 kilo gitmiş durumda bakalım hyırlısı inşallah daha fazlası ümidimiz sen anlat kendini yaş boy kilo beslenme tarzı nasıl :)

saat 6 da kalkmıştım(18.00) menemen peynir zeytin yedim ekmek yedim ve saymadım
az önce salata yedim ekmek yedim yine ekmeği saymadım
yeşil çay içtim
yarın yeniden düzene oturtcam uyku yemek saatlerini

Selamlar efemm keyifler nasıl bakalım?
Biz günlük menümüzü akşamları paylaşsak nasıl olur kızlar? Parça parça olunca takip etmesi zor oluyone dersiniz daha iyi olmaz mı?

MerveeTunaa instagramda Paylaştığın Çerezleri biskuvileri yedinmibide sen niye liste paylasmiyon bizle merak ediyorum seni
Kız yok onları annmle babm hazırldım :))) kahvltımı yazmştm öğlen patates yemeği soğan yedm akşam 5 te kısır yedm canım :))

Evet canımm neler yedin bakim :)
Valla kuzucum tüm günün özetini yazayım ben sana.

Sabah 1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,peynir zeytin şekersiz çay

Aralarda birkaç kurabiye,yarım avuç çekirdek mini çikolatalardan birkaç tane ama fazla oldu bugün. Türk kahvesi de içtim.bir iki tane meyve yedim yenidünya diyorlar kayısı gibi hani

Akşam 1 dl ekmek,1 kepçeden fazla çorba,4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği ve yoğurt

Unuttuğum birşey var mı emin değilim şuan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…