- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.681
Kız olsun niye istemiyosun senin ki büyümüş zaten fazla olmasın araları :)))Umarımm
Iyi akşamlar kizlarakşam 3 kaşık makarna 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata yedim ekmeksiz nasil
Canımmm hoş geldin fena değil menün :)Tüm gün toplu menu var mı canım
Öyle yorumlamak daha kolay olur :)
Canımmm hoş geldin fena değil menün :)
Sabah 1 kase nesfit ara 2 top dondurma öğle salatalık peynir 1 yumurta yedim ekmeksiz ara yarım elma 2 3 kiraz 3 ceviz akşam da makarna yoğurt iste
Canım bende aynı eşimden sebep başladım bu işe 7 kilo gitmiş durumda bakalım hyırlısı inşallah daha fazlası ümidimiz sen anlat kendini yaş boy kilo beslenme tarzı nasıl :)Sağol canım hosbulduk kusura bakmayın direk daldım 2 gundur :)
Umarim hiç bırakmam
Oncelikle kendim için ama sonra eşime inat için vereceğim bu kiloları :)
Kız makarna niye yiyosuuuun bulgur yapsana :)))))Iyi akşamlar kizlarakşam 3 kaşık makarna 1 kase yoğurt 1 porsiyon salata yedim ekmeksiz nasil
Listede 3 kaşık pilav veya 3 kaşık makarna var bende makarna yapmıştım yedim artık 3 kasikKız makarna niye yiyosuuuun bulgur yapsana :)))))
Su içiyorum spor yok malesefGüzel canım menu belki öğle ile akşam yer değiştirse mi tam emin olamadım ama:)
Su içiyor musun bi de spor var mı?
Kız yok onları annmle babm hazırldım :))) kahvltımı yazmştm öğlen patates yemeği soğan yedm akşam 5 te kısır yedm canım :))MerveeTunaa instagramda Paylaştığın Çerezleri biskuvileri yedinmi bide sen niye liste paylasmiyon bizle merak ediyorum seni
Evet canımm neler yedin bakim :)Selamlar efemmkeyifler nasıl bakalım?
Biz günlük menümüzü akşamları paylaşsak nasıl olur kızlar? Parça parça olunca takip etmesi zor oluyone dersiniz daha iyi olmaz mı?
Kız o nasıl diyetisyenListede 3 kaşık pilav veya 3 kaşık makarna var bende makarna yapmıştım yedim artık 3 kasik
Valla kuzucum tüm günün özetini yazayım ben sana.Evet canımm neler yedin bakim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?