- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.621
Ay canım çok şükür bende istiyom bende öyle yicen yumurta yumurta bıktık ayol :)))Günaydın kızlarcımmm
Sabah kahvaltım 1 orta boy muz 1 elma ve 1 kase yoğurt karışımı ay nasıl özlemişim
Kızlar saat 5 te patates yemeği domates salatalık soğan yedim saat 7 de yulaf lapası pudingi yaptım onu yedim oyyyş çok tatlı istemiştim :)
Afiyet olsun cnm,ben de yedim birazcık tatlı bişeyler malum adet dönemi olunca :) akşam yemeğinde de yarım tabak filan taze fasulye,1 dl ekmek,2-3 ciğer ve azıcık kızarmış patates ayran ve salata vardı. Banyoyla tuvaleti yıkadım az önce benim kız uyumuşken :) yaz temizliği yapmam lazım ama nasıl olcak bilmiyorum
Günaydınn kızçeler Yağmurlu cuma sabahı bugün istanbul Hayırlı Cumalar hepiciğinize
Dün akşam geç geldiler biraz 9 da yedim: Yumurtalı ıspanak, güveç tavuk, 1 dilim var ya da yok ekmek yedim prinç pilavıda koymuştum ama 2 ay yemeyince soğmuşum resmen kaldı :) inci 1 dilim tremisu yedim evde 2 dilim daha var eşime ben gelmeden bitir onları dedim :)
Sabah tartındım duramadım malum 3.gün gecikmedeyim karnım aşırı şiş dedim 73 çıkacak 70,9 çıktı giysilerle ve tok üstelik çok merak ettim gerçek sonucu :)
Sabah : Tambuğday ekmeği arası kaşar-beyaz peynir tost ( 3 dilim sayılır ekmek ) + yarım kete yedim bugün ekmek yeme hakkım bitmiştir
Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugramadim ysni iki uc gun ama bana cok uzun geldi haliyle kacamaklarda oldu...artik yedigim her lokmayi paylasacagim yoksa motive olamiuorum...sabah 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir 1 dilim kepek ekmgi..1 bardak limonlu su...
Ay canım çok şükür bende istiyom bende öyle yicen yumurta yumurta bıktık ayol :)))
Merhaba arkadaslar uzun zamandir ugramadim ysni iki uc gun ama bana cok uzun geldi haliyle kacamaklarda oldu...artik yedigim her lokmayi paylasacagim yoksa motive olamiuorum...sabah 1 haslanmis yumurta,1 kk peynir 1 dilim kepek ekmgi..1 bardak limonlu su...
Günaydın kızlarcımmm
Sabah kahvaltım 1 orta boy muz 1 elma ve 1 kase yoğurt karışımı ay nasıl özlemişim
Afiyet olsunc anım yine de en sağlıklısını yapmışsın
Afiyet olsun kuzum iyi bence yemek hepsi azar azar
Evet burada da (Maslak) bir güneş açıyor bir yağmur yaıyor kadıköy tarafı baya yağmurluydu ama
Afiyet olsun kuzum akşam bence gayet güzel zaten dün öğlen az yemiştin bence tramisu da inceyse bişeyck olmaz zaten kilon da şişlik ve giyinik olmana rağmen iyi çıkmış demek baya bi gittibence de ekmek hakkın bitmiş bugün birileri protein mi yiycekti
Afiyet olsun canım gün içinde aç kalmazsan zararlı şeyler yemezsin bence
Yazın bece de yoksa gidiyor ucu..
evet o bendimama yapamadım bugün lokur gene de öğlende köfte yemeyi planlıyorum bakalım. birazda bulgur (3 yk) yerim birazda marul tırtıklarsam tamam ekmek yok :)
lokur o nasıl kahvaltı hatun bulandırmıyor mu seni ben ara öğünlerimi bu şekil yapıyorum ama tatlı gibi gweliyor bana :)
e bulgur neee o da ekmek sayılır bak hazır kilon da güzel çıkmışken yeme bence bulguronun yerine köfte fazla ye marul tırtıklama güzelce ye ve ayran iç yoğurt ye sabah 4 falan dilim nerdeyse ekmek yemişsin kuzum zaten
hee o sendin ama canın istemiyosa tabii ki zorlama
Ya iki gün protein yedim ya hiç canım istemedi tuzlu bişey klasik kahvaltı yapasın gelmedi böyle ferah ferah geldi bi de baya yedim yani yoğurt bol mktarda hem muz hem elma işte
Afiyet olsun evet ferah bencede valla ben ara öğünden bile yoğurtu çıkarttım o kadar çok yedikçe :) bulguru yememeye çalışıcam belki onun yerine zeytinyağlı fasulye bulurum o da sütte iyi idame olabilir. Evet ya sanırım kilo verdim bir sürü pant. olmuyor bol geliyor pens atılacak hepsine kemersiz kullanamıyorum valla.
Afiyet olsun evet ferah bencede valla ben ara öğünden bile yoğurtu çıkarttım o kadar çok yedikçe :) bulguru yememeye çalışıcam belki onun yerine zeytinyağlı fasulye bulurum o da sütte iyi idame olabilir. Evet ya sanırım kilo verdim bir sürü pant. olmuyor bol geliyor pens atılacak hepsine kemersiz kullanamıyorum valla.
Kesinlikle daha dikkatli olucsm..Afiyet olsunc anım yine de en sağlıklısını yapmışsın
Afiyet olsun kuzum iyi bence yemek hepsi azar azar
Evet burada da (Maslak) bir güneş açıyor bir yağmur yaıyor kadıköy tarafı baya yağmurluydu ama
Afiyet olsun kuzum akşam bence gayet güzel zaten dün öğlen az yemiştin bence tramisu da inceyse bişeyck olmaz zaten kilon da şişlik ve giyinik olmana rağmen iyi çıkmış demek baya bi gittibence de ekmek hakkın bitmiş bugün birileri protein mi yiycekti
Afiyet olsun canım gün içinde aç kalmazsan zararlı şeyler yemezsin bence
Tünaydııııınnnnn ben geldimmmm
Kızlar anca gelebildim valla ya. Bursada da hava kapalı ve yağmurluinsan sıkılıyo bu havada
Kahvaltımı 12 gibi yaptım kızlar. 1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin az reçel ve şekersiz çayla
seyrekyagmur kız şekoş kilon iyi çıkmış hee valla benim senden daha fazla çıkıyo iki gündür Ama hastayım ben yaa bananeee
Bu pazara kadar bitmez benim hastalık,kaç aydır olmadığım için uzun sürecek gibi hınzırrrhaftaya pazarki sonuç önemli benim için
Tünaydııııınnnnn ben geldimmmm
Kızlar anca gelebildim valla ya. Bursada da hava kapalı ve yağmurluinsan sıkılıyo bu havada
Kahvaltımı 12 gibi yaptım kızlar. 1 dl ekmek,1 yumurtadan omlet,peynir,zeytin az reçel ve şekersiz çayla
seyrekyagmur kız şekoş kilon iyi çıkmış hee valla benim senden daha fazla çıkıyo iki gündür Ama hastayım ben yaa bananeee
Bu pazara kadar bitmez benim hastalık,kaç aydır olmadığım için uzun sürecek gibi hınzırrrhaftaya pazarki sonuç önemli benim için
Cumartesi derken yarın için mi yoksa önümüzdeki hafta için mi dedin şekerim?anlayamadımTünaydınn bebiğimmm boşver sürsün ki boşalsın iyice pazar günü net kilon çıkacak hatta cumartesi 6 dan sonra bişey yeme daha iyi olur kuzum. Bende şaşırdım ya sanırım işten çıkışta yarım saat yürüyorum birde evde yatana kadar oturmuyorum spor niyetine iyi geliyor sanırım ondan. çünkü burda benden çok yiyen yok kanımca
İstanbulda kapalı demek bile yetmiyor bardaktan boşaltıyorlar sanki yemekten zor geldim geri. Afiyet olsun çokta güzel yemişsin
Sağ ol kankaa canım istemiyodu aslında ama sonradan deli gibi saldırmak istemedim o yüzden yiyim dedim biraz :)Afiyet olsun kuzuuu çok güzelmiş kahvaltın
tabii ki hastasın 1-2 kg farkeder bence bende 1 kg farkediyor ki ne zamandır olmadın epey şişlik vardır haftaya pazar daha sağlıklı bittikten 2-3 gün sonra normale dönüyo vücut hiç tartılıp bozma bence moralini
Sağ ol kankaa canım istemiyodu aslında ama sonradan deli gibi saldırmak istemedim o yüzden yiyim dedim biraz :)
Ben de haftaya net sonuç olur diyorum,şimdi kaç çıkarsa çıksın moralimi bozmuyorum.
Ohh afiyet olsun o kadarck çikolata ne kiii hiçççç yaniiiiÖğle arasında şekersiz Türk Kahvesi içtim yanında da 2 adet toplam 12,5 gr bitter yedim yani ikramlık hani yaprak çikolatalar var ya onlardan paketliydi bir tanesi 6,25 gr yazıyodu 2 tane gömdüm amaan nolucak di mi o ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?