- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.581
Orda olmaması gereken tek şey helva canım bana göre. o çok şekerli ve kalorilidir. diğerleri normal emziriyorsun sonuçta biz katı yapamayız kahvaltımızı
Evet her an bıkabilirimtehlike çanları çalıyor bu hafta başka yok yumurta bana ancak pazaraKız cnm hiç tatlı istemiyo aksine yani. O kurabiyeleri yiyince de mutlu olmadım zaten. Şekerim yükselmesin diye hemen arkasından peynir ekmek yedim işte
Bebiş olmasa yatarım bütün gün. :/
Sen yumurta yeme bence de yani bıkarsın sonra
Ayıp olcek ama söyliyeyim :
- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak
Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu
Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn
Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.
Hangisini yemeyeyimm köfteyi mi tatlı yı mııvazgeçtim merak etmeyin sizin öğlen menülerinizden ilham aldım şuan. Ama fındık yiyebilir miyim yağlımıdır ki
Evet canım pek gitmiyor artıksabrın sonu selamet diyelim artık :)
Amin kuzucummmValla bende sevindim canım benim adet döneminde kilo daha hızlı gidiyor tabi adet bitince anlaşılır bu pazara kadar biterse tartıl bitmezse haftaya artıkın ama çok mutlu olucağımdan eminim canım :)
Evet her an bıkabilirimtehlike çanları çalıyor bu hafta başka yok yumurta bana ancak pazara
Bişey yememişsin zaten yaa öğle yok ki sende onlardan nolucak
Hmm menü güzel senin de rahat yiyebilceğin şeyler hem de gelmezlerse tatlıyı kocacıın yesin bence
fındık 10-15 tane yiyebilirsin ama yine yoğurt meyve olabilir ya da çok büyük olmayan bi kepekli sandviç yanında ayran mesela
Canım baştaki gibi gitmez tabii bir de az yiyosan ekmeği falan kestim diyosun yani canın istemiyo anlıyorum ama vücut kıtlık var diye tutuyo verilmiyo az yiyince de[/QUOTE amaan oa doğru bugn biraz yiyim bari ekmekte bozulmuş artık 1 aydır ne yesem
Fındık yağlı yaa yoğurt yok mu yesene?köftelere saldırma hemen dicektim ki vazgeçmişsin aferin sana hatun :)
Evet her an bıkabilirimtehlike çanları çalıyor bu hafta başka yok yumurta bana ancak pazara
Bişey yememişsin zaten yaa öğle yok ki sende onlardan nolucak
Hmm menü güzel senin de rahat yiyebilceğin şeyler hem de gelmezlerse tatlıyı kocacıın yesin bence
fındık 10-15 tane yiyebilirsin ama yine yoğurt meyve olabilir ya da çok büyük olmayan bi kepekli sandviç yanında ayran mesela
Canım baştaki gibi gitmez tabii bir de az yiyosan ekmeği falan kestim diyosun yani canın istemiyo anlıyorum ama vücut kıtlık var diye tutuyo verilmiyo az yiyince de
Yaniii olabilir akşam bence sebze yemeği yoğurt falan ye ekmek falan yeme pasta ye dycem ama şuan da çok açsın gidince yemek de çok yeme ihtimalin var bence bi ayran falan da iç canım benim aç durmaVazgeçtim ama karnım fena gene direnicem ki tatlı hakkımı kullanayım :)
5 tane yedim ama pastayı kocaya bırakmam 1 dilim indiregandi yapamazmıyım
Canım domates salatalık peynir soğan yedim ara da 3 tane kayısı yarım paket eti form yedim patates yemeği yapıyorum şimdi mercimek çorbası var bulgur da yapayım bariCanım illa ekmek şart mı sen ne yedin bugün sabahtan beri yani yemeyince metabolizman da yavaşlar bak başlarda ne güzel yiyiodun sen yani yağsız omlet yap yoğurt ye kahvaltı gibi yap hiçbişey olmasa ya da sebze yemeği falan yok mu evde
MerveeTunaa
Canım domates salatalık peynir soğan yedim ara da 3 tane kayısı yarım paket eti form yedim patates yemeği yapıyorum şimdi mercimek çorbası var bulgur da yapayım bari
Yeme sekerim yemeDoktor kizartma kesinlikle yasak dedikızartmayi çok sevdiğim halde kilo için zaten normaldede yapmıyorum yemiyim diye
Yaniii olabilir akşam bence sebze yemeği yoğurt falan ye ekmek falan yeme pasta ye dycem ama şuan da çok açsın gidince yemek de çok yeme ihtimalin var bence bi ayran falan da iç canım benim aç durma
Evet canım yemem lazım mideyi iyice küçülttük sebze bile fazla geliyo şaka gibiYani kuzu aç durma valla tutuyo vücut az geliyo aç kalıcam diye enerji tüketimini minimuma düşürüyo ona çaktırmamak lazımsağlıklı şeylerden ye bol bol yani yoğurt yee sebze yee nasıl olsa kilo yapmaz ve vücut da bişeyler geliyo diye enerji yakmaya devam eder
Canım biraz fazla olmuş ama akşam dengelersin çorba bir dilim ekmek demek çünkü akşama hafif yee :)Ya kizlar ogle yarim simitin yarisi peynir domates yumurta kucuk kase mercimek corbasi aci biber yedim acaba cok mu oldu
Oo doğum günün kutlu olsun Aslıcım,nice güzel yaşların olsun inşallahMerhabalar ben geldim
Bgun benim dogum gunum bu arada ☺☺
Bu izinde djyet pek bana yaramadi suda icemiom artik pazartrsi devam
Merhabalar ben geldim
Bgun benim dogum gunum bu arada ☺☺
Bu izinde djyet pek bana yaramadi suda icemiom artik pazartrsi devam
Ya kizlar ogle yarim simitin yarisi peynir domates yumurta kucuk kase mercimek corbasi aci biber yedim acaba cok mu oldu
altınbaşak odun gibi olan büskivisinden aldm yağ oranı az artık onla idare edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?