- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.561
Afiyet olsun canım yine de abartı değil bence öyle bir ortamda hele de regl olmuşken gözün aydın buarada bu hafta böyle geçer ama ödemlerin de sökülür reglden sonra.. hep şişim diyodun giderler artık, çok geçmiş olsun ay ben de ayağımı vurmaktan nefret ederim ne acır yaa
Bence regl olunca iştah kapanıyo yani benim de öyle olur olmadan önce ya d ailk gün çıldırırım ama sonra çok iştahsız oluyorum bi de havalardan da bi rehavet var bütün gün yatsam yatarım yani
Geldiiimm burdayımmm e hani hiç menü yazmamışsın sabah öğle nasıl denetliyciiiz
Kız cnm hiç tatlı istemiyo aksine yani. O kurabiyeleri yiyince de mutlu olmadım zaten. Şekerim yükselmesin diye hemen arkasından peynir ekmek yedim işteHe impossible yaa taa 8 buçukta evde olucam daha uzuun bir zaman var
yani aç da durulmaz ki kuzum sen bugün yoğurda meyve doğra ne varsa bol tarçın koy ye şekerli isteğini de alır hem de doyurucu gerçi bişey yememişsin de ama hani acıkırsan yoğurt elma tarçın falan çok iyi gidiyo
ben de bugün de protein bitsin yarın sanırım bütün gün meyve yoğurt falan yiycembir süre yumurta yemem sanırım yani bu hafta epey yedim yumurta yarın sabah elma yoğurt falan yiycem
Merhaba herkeseee
Sabah biraz yoğunluk vardı gelemedim kızlar
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2kk peynir 1 bardak süt içtim malum bugün de portein günü
öğle arası da çay içtim bir fincan
Öğle yemeğime daha çok var ama ızgara tavuk göğüs ve yoğurt yiycem
Bişeycik olmaz protein çok tok tutuyo şekoşum :)ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)
evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah
ay evet unutmuşum yazmayı
Sabah : 2 Çatal tiremisu yedim yaptığımın tadına bakmak adına
haşlanmış yumurta - yeşil biber - köy peyniri 2 dilim - tk tereyağ - tk reçel - 1,5 dl tam buğday ekmeği - Süt :)
Öğlende ise gayet az yedim mecbur çünkü tavuğum yere düştü
4 yk kuru fasulye
2 çatal tavuk
3 yaprak marul
yarım domates
Ekmek yok
ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)
evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah
Bişeycik olmaz protein çok tok tutuyo şekoşum :)
Güzel yapmış mısın barikahvaltı miss afiyet olsun kuzum akşama misafir gelicek di mi başka neler vaaar
ooo gitti tavukbaya az olmuş bu durumda evet ama akşama biraz yersin belki misafir de varsa
Ay dur yeme hemen kızzz bence. Ya da dayanamazsan yeAyıp olcek ama söyliyeyim :
- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak
Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu
Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn
Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.
Hayirli günler kizlar bende kahvalti bildirimimi yapayim :)
Kahvaltidan önce bir bardak incir suyu
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik,domates,bol yeşillik
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
4 küçük dilim patates kizartmasi
1/2 biber kizartmasi
2 bardak acik sekersiz cay
Not: kizartmalar icin eşim israr etti emziriyorsun canin ceker dedi bende tadimlik aldim biraz fazla mi olmus
Kızartmalar çok olmamış bence ya.Hayirli günler kizlar bende kahvalti bildirimimi yapayim :)
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
1/2 biber kizartmasi
Not: kizartmalar icin eşim israr etti emziriyorsun canin ceker dedi bende tadimlik aldim biraz fazla mi olmus
Ay dur yeme hemen kızzz bence. Ya da dayanamazsan ye
Hayirli günler kizlar bende kahvalti bildirimimi yapayim :)
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
1/2 biber kizartmasi
Evet canım pek gitmiyor artıkolsun sen gene iyi yol kat ettin buraya kadar durmadı 1 ay felan böyle olabiliyor sabret geçicekk :)
Enee 3 taneydi demii ben bile düşününce kafayı yicek oluyorum ama kızım hiperaktif sayılabilecek düzeyde b enim ondan sanırım onun gibi 3 tane düşünemiyorum
Fındık yağlı yaa yoğurt yok mu yesene?köftelere saldırma hemen dicektim ki vazgeçmişsin aferin sana hatun :)Hangisini yemeyeyimm köfteyi mi tatlı yı mııvazgeçtim merak etmeyin sizin öğlen menülerinizden ilham aldım şuan. Ama fındık yiyebilir miyim yağlımıdır ki
Oh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider sendenGünaydın kızlar ben geldim :)
Dün akşam yemekte çok abartmadım ama yemek sonrası çay faslında pasta ve tavuk göğsü yedim. Psta küçük bir dilimdi,tavuk göğsü de 2-3 tatlı kaşığı filan.Onu yemesem iyi olucaktı aslında ama dün adet oldum bi de. Hazır şişken ye gitsin dedim :) aylar sonra hastalandım çok şükür ya delircektim artık. Bi de sol ayağımı çarptım kapıya dün offf canım gitti resmen:/ derisi gitti biraz üstünden. Çok kuvvetli basmamaya çalışıyorum sol ayağın üstüne.
Ben bu pazar tartılmam herhalde adet dolayısı ile..
Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlikOh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider senden
Valla bende sevindim canım benim adet döneminde kilo daha hızlı gidiyor tabi adet bitince anlaşılır bu pazara kadar biterse tartıl bitmezse haftaya artıkın ama çok mutlu olucağımdan eminim canım :)Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?