Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ay evet unutmuşum yazmayı
Sabah : 2 Çatal tiremisu yedim yaptığımın tadına bakmak adına

haşlanmış yumurta - yeşil biber - köy peyniri 2 dilim - tk tereyağ - tk reçel - 1,5 dl tam buğday ekmeği - Süt :)

Öğlende ise gayet az yedim mecbur çünkü tavuğum yere düştü

4 yk kuru fasulye
2 çatal tavuk
3 yaprak marul
yarım domates

Ekmek yok

Normal yemek yiyesim kalmıyo haftanın son günlerine doğru ilk 2-3 gün güzel gidiyorum sebze falan ama sıkılıyorum bazen o zaman işte meyve yoğurt tarçın karışımı iyi geliyo hem de sağlıklı

Kız cnm hiç tatlı istemiyo aksine yani. O kurabiyeleri yiyince de mutlu olmadım zaten. Şekerim yükselmesin diye hemen arkasından peynir ekmek yedim işte
Bebiş olmasa yatarım bütün gün. :/
Sen yumurta yeme bence de yani bıkarsın sonra

ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)

evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah

Güzel yapmış mısın bari kahvaltı miss afiyet olsun kuzum akşama misafir gelicek di mi başka neler vaaar

Öğlende ise gayet az yedim mecbur çünkü tavuğum yere düştü

4 yk kuru fasulye
2 çatal tavuk
3 yaprak marul
yarım domates

Ekmek yok

ooo gitti tavuk baya az olmuş bu durumda evet ama akşama biraz yersin belki misafir de varsa

Hayirli günler kizlar bende kahvalti bildirimimi yapayim :)
Kahvaltidan önce bir bardak incir suyu
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik,domates,bol yeşillik
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
4 küçük dilim patates kizartmasi
1/2 biber kizartmasi
2 bardak acik sekersiz cay
Not: kizartmalar icin eşim israr etti emziriyorsun canin ceker dedi bende tadimlik aldim biraz fazla mi olmus

ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)

evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah

Valla ölmezsin bak sabah 2 haşlanmış yumurta peynir süt yedim içtim henüz acıkmadım istersen daha da fazla ye yani önemli olan yağsız protein olması sınır yok kipeynire çok yüklenme tavuk et yumurta esas proteinler onlar yaktırıyo yani

Bişeycik olmaz protein çok tok tutuyo şekoşum :)

evet kesinlikle ve bunda sınır yok ama tıkanıyosun zaten

Son düzenleme:
Güzel yapmış mısın bari kahvaltı miss afiyet olsun kuzum akşama misafir gelicek di mi başka neler vaaar

ooo gitti tavuk baya az olmuş bu durumda evet ama akşama biraz yersin belki misafir de varsa

Ayıp olcek ama söyliyeyim :

- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak

Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu

Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn

Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.

Ay dur yeme hemen kızzz bence. Ya da dayanamazsan ye

Orda olmaması gereken tek şey helva canım bana göre. o çok şekerli ve kalorilidir. diğerleri normal emziriyorsun sonuçta biz katı yapamayız kahvaltımızı

Kızartmalar çok olmamış bence ya.

Canım afiyet olsun emziriyosun bence çok güzel bir kahvaltı yani o kızartmalar tadımlık olmuş bence de

Evet canım pek gitmiyor artık sabrın sonu selamet diyelim artık :)

Hangisini yemeyeyimm köfteyi mi tatlı yı mıı vazgeçtim merak etmeyin sizin öğlen menülerinizden ilham aldım şuan. Ama fındık yiyebilir miyim yağlımıdır ki
Fındık yağlı yaa yoğurt yok mu yesene?köftelere saldırma hemen dicektim ki vazgeçmişsin aferin sana hatun :)

Oh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider senden

Oh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider senden
Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlik

Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlik
Valla bende sevindim canım benim adet döneminde kilo daha hızlı gidiyor tabi adet bitince anlaşılır bu pazara kadar biterse tartıl bitmezse haftaya artıkın ama çok mutlu olucağımdan eminim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…