• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Orda olmaması gereken tek şey helva canım bana göre. o çok şekerli ve kalorilidir. diğerleri normal emziriyorsun sonuçta biz katı yapamayız kahvaltımızı

Süt yapiyor diye yiyorum helvayi ama bundan sonra yemeyeyim o zaman

Kız cnm hiç tatlı istemiyo aksine yani. O kurabiyeleri yiyince de mutlu olmadım zaten. Şekerim yükselmesin diye hemen arkasından peynir ekmek yedim işte :KK43:
Bebiş olmasa yatarım bütün gün. :/
Sen yumurta yeme bence de yani bıkarsın sonra :KK70:
Evet her an bıkabilirimtehlike çanları çalıyor bu hafta başka yok yumurta bana ancak pazara:KK54:
Bişey yememişsin zaten yaa öğle yok ki sende onlardan nolucak

Ayıp olcek ama söyliyeyim :

- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak

Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu :KK14:

Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn :KK76::KK76::KK14:

Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.

Hmm menü güzel senin de rahat yiyebilceğin şeyler hem de gelmezlerse tatlıyı kocacıın yesin bence:KK45:

Hangisini yemeyeyimm köfteyi mi tatlı yı mıı :KK45: vazgeçtim merak etmeyin sizin öğlen menülerinizden ilham aldım şuan. Ama fındık yiyebilir miyim yağlımıdır ki

fındık 10-15 tane yiyebilirsin ama yine yoğurt meyve olabilir ya da çok büyük olmayan bi kepekli sandviç yanında ayran mesela

Evet canım pek gitmiyor artık :KK43: sabrın sonu selamet diyelim artık :)

Canım baştaki gibi gitmez tabii bir de az yiyosan ekmeği falan kestim diyosun yani canın istemiyo anlıyorum ama vücut kıtlık var diye tutuyo verilmiyo az yiyince de:KK14:

Evet her an bıkabilirimtehlike çanları çalıyor bu hafta başka yok yumurta bana ancak pazara:KK54:

Hmm menü güzel senin de rahat yiyebilceğin şeyler hem de gelmezlerse tatlıyı kocacıın yesin bence:KK45:

fındık 10-15 tane yiyebilirsin ama yine yoğurt meyve olabilir ya da çok büyük olmayan bi kepekli sandviç yanında ayran mesela

Canım baştaki gibi gitmez tabii bir de az yiyosan ekmeği falan kestim diyosun yani canın istemiyo anlıyorum ama vücut kıtlık var diye tutuyo verilmiyo az yiyince de:KK14:[/QUOTE amaan oa doğru bugn biraz yiyim bari ekmekte bozulmuş artık 1 aydır :( ne yesem :(

Fındık yağlı yaa yoğurt yok mu yesene?köftelere saldırma hemen dicektim ki vazgeçmişsin aferin sana hatun :)

Vazgeçtim ama karnım fena gene direnicem ki tatlı hakkımı kullanayım :)

Canım baştaki gibi gitmez tabii bir de az yiyosan ekmeği falan kestim diyosun yani canın istemiyo anlıyorum ama vücut kıtlık var diye tutuyo verilmiyo az yiyince de:KK14:

5 tane yedim ama pastayı kocaya bırakmam 1 dilim indiregandi yapamazmıyım :(

Vazgeçtim ama karnım fena gene direnicem ki tatlı hakkımı kullanayım :)

5 tane yedim ama pastayı kocaya bırakmam 1 dilim indiregandi yapamazmıyım :KK43:
Yaniii olabilir akşam bence sebze yemeği yoğurt falan ye ekmek falan yeme pasta ye dycem ama şuan da çok açsın gidince yemek de çok yeme ihtimalin var bence bi ayran falan da iç canım benim aç durma

Canım illa ekmek şart mı sen ne yedin bugün sabahtan beri yani yemeyince metabolizman da yavaşlar bak başlarda ne güzel yiyiodun sen yani yağsız omlet yap yoğurt ye kahvaltı gibi yap hiçbişey olmasa ya da sebze yemeği falan yok mu evde
MerveeTunaa MerveeTunaa

Canım illa ekmek şart mı sen ne yedin bugün sabahtan beri yani yemeyince metabolizman da yavaşlar bak başlarda ne güzel yiyiodun sen yani yağsız omlet yap yoğurt ye kahvaltı gibi yap hiçbişey olmasa ya da sebze yemeği falan yok mu evde
MerveeTunaa MerveeTunaa
Canım domates salatalık peynir soğan yedim ara da 3 tane kayısı yarım paket eti form yedim patates yemeği yapıyorum şimdi mercimek çorbası var bulgur da yapayım bari

Canım domates salatalık peynir soğan yedim ara da 3 tane kayısı yarım paket eti form yedim patates yemeği yapıyorum şimdi mercimek çorbası var bulgur da yapayım bari

Yani kuzu aç durma valla tutuyo vücut az geliyo aç kalıcam diye enerji tüketimini minimuma düşürüyo ona çaktırmamak lazım:KK45: sağlıklı şeylerden ye bol bol yani yoğurt yee sebze yee nasıl olsa kilo yapmaz ve vücut da bişeyler geliyo diye enerji yakmaya devam eder

Yaniii olabilir akşam bence sebze yemeği yoğurt falan ye ekmek falan yeme pasta ye dycem ama şuan da çok açsın gidince yemek de çok yeme ihtimalin var bence bi ayran falan da iç canım benim aç durma

altınbaşak odun gibi olan büskivisinden aldm yağ oranı az artık onla idare edicem

Yani kuzu aç durma valla tutuyo vücut az geliyo aç kalıcam diye enerji tüketimini minimuma düşürüyo ona çaktırmamak lazım:KK45: sağlıklı şeylerden ye bol bol yani yoğurt yee sebze yee nasıl olsa kilo yapmaz ve vücut da bişeyler geliyo diye enerji yakmaya devam eder
Evet canım yemem lazım mideyi iyice küçülttük sebze bile fazla geliyo şaka gibi:kızgın::confused:

Ya kizlar ogle yarim simitin yarisi peynir domates yumurta kucuk kase mercimek corbasi aci biber yedim acaba cok mu oldu

Çeyrek simit yemişsin canım ve küçük kase çorba diğerleri zaten zararsız nolucak ki afiyet olsun :KK37:

altınbaşak odun gibi olan büskivisinden aldm yağ oranı az artık onla idare edicem

Ehh yağsız evet hem öğlen de karbonhidrat azdı sabah da ekmek yoktu mantıklı bence:KK5:

Back