Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Evet canım valls bugün kü tempodan doğum dikişlerim ağrıdı yani öyle yoruldum :) evet canım ekmek beni çok acıktırıyo yumurta daha tok tutuyor daha iyi geliyor ya :) ah canımm çok zor oluyor bebekle onuda taşıdım yanımda oda yoruldu :)))

canım benim bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda alıyor ya uyucağı zaman emiyor yetmediğini anlarsam soğan yoğurt yiyorum :)

Kız simir yenir mi bir bütün beyaz ekmek yerine geçiyor ((

Kız nasıl yaptın bana da söyle çok seviyorum ekmeği ya hiç doymuyorum onsuz 1 dlm olsa da yicem illa
Canım valla bişey yapmadım midem bulanıyo yiyince psikolojik sanırsam zar zor bazen kahvaltıda yiyorum ama hiç yiyesim gelmiyor iki üç parça alıyorum koca bi dilim kalıyo yani

Leslie Yap tatlim evde

Ah bu bebekler dunya tatlilari iyiki varlar :)

Zengin bir kahvalti afoyet olsun..

Ancaa gördüm canmm karışıyo bazen evet öyleydi :)

Aynen kuzu ya dicekler dusen kiz bu mu zipliyor napim 2 gundur yatiyorum eglenmek benimde hakkim

evet ama dikkat et diyorum ya sonra nazara geliyorsun :)

Hoşbuldum canım bende de aynı durumlar okuldayım, işle, evle, çocuklarla koşturuyoz valla

Koşturulmazmı onlarla hemde iki tanee Allah yardımcın olsun canım

Hoşbuldum canım iki haftadır üst üste misafirim geldi hepsi de yatılı kaldılar o yüzden uğrayamadım buraya aklım burada ama hala misafirim gitmedi gidince buralardayım inş çok öptüm hepinizi

Olsun canım yemene dikkat ettin mi peki :)

canım benim bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda alıyor ya uyucağı zaman emiyor yetmediğini anlarsam soğan yoğurt yiyorum :)

oo yemeğe alışmış demekki kuzum benim kız o aylarda memede yaşıyordu gerçi az emseydi hemencik kesilirdi benim ki iyi seninki sorun olmuyorsa devam et bebeğim. Geçende Rafinera diye diyet yemek getiren bi şirketle görüştüm oradaki kız emziren annelere diyetisyenlerinin 1700 cal lik menü uygun gördüğünü söylemişti demekki benim strateji doğruymuş da çok ağır kilo verilir öyle de

Evet canım bize diyetisyen öyle vermişti yuh ye ye bi hal oluyorduk ben ekmeği kesip aynı listeyi uymayı düşünüyorum sabah ekmek yerim btne belki

Evet canım bize diyetisyen öyle vermişti yuh ye ye bi hal oluyorduk ben ekmeği kesip aynı listeyi uymayı düşünüyorum sabah ekmek yerim btne belki

Aynen aynenn neyse ki artık benimki de büyüdü sayılır valla onun için gene yiyorum ama daha azaltıcam tatile gidicez böyle olmaz ki 65 olsam gene iyi ve sıkı vücut tabi. Ekmeği kesmen sana büyük avantaj olmuş canım benim içinde öyle prinç pilavı + hamurişi + ekmek+ abur cubur olmazsa ne yersem yiyim kilo veririm bunlar bana aldırıyor eminim.

Evet canım öyle zaten kilo aldıran şeyler bunlar yemicen almıcan işte :) vercen benim kilo vermem de durdu gibi

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Iki tane çocuk bakımı bende kısa sürdü canım şuanda 3 taneler

Günaydın kızlar ben geldim :)
Dün akşam yemekte çok abartmadım ama yemek sonrası çay faslında pasta ve tavuk göğsü yedim. Psta küçük bir dilimdi,tavuk göğsü de 2-3 tatlı kaşığı filan.Onu yemesem iyi olucaktı aslında ama dün adet oldum bi de. Hazır şişken ye gitsin dedim :) aylar sonra hastalandım çok şükür ya delircektim artık. Bi de sol ayağımı çarptım kapıya dün offf canım gitti resmen:/ derisi gitti biraz üstünden. Çok kuvvetli basmamaya çalışıyorum sol ayağın üstüne.
Ben bu pazar tartılmam herhalde adet dolayısı ile..

Evet canım öyle zaten kilo aldıran şeyler bunlar yemicen almıcan işte :) vercen benim kilo vermem de durdu gibi

olsun sen gene iyi yol kat ettin buraya kadar durmadı 1 ay felan böyle olabiliyor sabret geçicekk :)

Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Iki tane çocuk bakımı bende kısa sürdü canım şuanda 3 taneler

Enee 3 taneydi demii ben bile düşününce kafayı yicek oluyorum ama kızım hiperaktif sayılabilecek düzeyde b enim ondan sanırım onun gibi 3 tane düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…