- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.521
Evet canım valls bugün kü tempodan doğum dikişlerim ağrıdı yani öyle yoruldum :) evet canım ekmek beni çok acıktırıyo yumurta daha tok tutuyor daha iyi geliyor ya :) ah canımm çok zor oluyor bebekle onuda taşıdım yanımda oda yoruldu :)))Kolay gelsin rvecim valla helal sana hem bebik hem bu koştumra maşallahekmek valla bend e pek aramıyorum yani ekmek yerine badem arada 20 tane falan daha eğlenceli geliyo bend e sabahları bol domates biber iki yumruta falan yiyorum bunlardan korkmamak lazım çok da tok tutuyor insanı
canım benim bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda alıyor ya uyucağı zaman emiyor yetmediğini anlarsam soğan yoğurt yiyorum :)Canım sen sütün oluyor mu bu şekilde yani bence bi sağ bak emdiriyoruz geliyo sanıyoruz ama tırt olabiliyor.
aynen aslında öyle düşündüm ama et kısıtlıydı sanıırm veremezlerdi diye düşündüm söyleyemedim bazı şeyler sütü arttırmaz ama kalitelendirir bazen su gibi sağarsın bazen sarı yağlı olur işte benm bütün derdim bu :) herşeyden yemek ama az yemek henüz bunu başarabilmiş değilim
Eneee hiç kahvaltılıkta marul feln da mı yok kurubaklagilde var mı ama gene sevdiğim şeyler yapabilirim peki hafta da kaç kere yapmak ideal olur ? Evet evet resminden anladım etlisin bende karnım dışında her yerim sıkıdır katıdır ama karnım çuval
Kız simir yenir mi bir bütün beyaz ekmek yerine geçiyorBu gun bi tartilayim dedim tam adet oncesi cunku sisliklerim inmeye baslamis
63.2 kiloyum pazar gunu felan hep 63.8 idi
Sabah(6.00):
2 dilim ekmek
Peynir
Labne
Yarim domates
Ara ogun(9.00)
Simit ayran
Bu saate kadar bir sey yemedim derse girdim ciktim sonra yattim uyudum
Az sonra salata yaparim onu yerim
Saat gec olmasaydi patlican yemegi canim istiyordu ama yarina kaldi :/
Canım valla bişey yapmadım midem bulanıyo yiyince psikolojik sanırsam zar zor bazen kahvaltıda yiyorum ama hiç yiyesim gelmiyor iki üç parça alıyorum koca bi dilim kalıyo yaniKız nasıl yaptın bana da söyle çok seviyorum ekmeği ya hiç doymuyorum onsuz 1 dlm olsa da yicem illa
Canım evet ben atlıyordum uzun zMndır atlamıyorum atlamam lazım çok faydalı :)IP atlamak faydali olurmu sizce
Sagol tatlim benim.Afiyet olsun canım geçmiş olsun buarada dün tam işten çıkarken gördüm yazamadım
Evet ip atlamak ozellikle basenli arkadaslarimiza cok faydaliCanım evet ben atlıyordum uzun zMndır atlamıyorum atlamam lazım çok faydalı :)
Leslie Yap tatlim evdeCanım sonuçta doktor ölçmüş ve söylemiş yağ oranın böyleyse sağlığın için de yürüyüş vermiş demek ki yani dışarı çıkma şansın yoksa bile evde en azından her gün yarım saat yerinde adım atabilirsin yani yerinde asker yrüyüşü yaptığını düşün ritimli bir müzik olursa daha hızlı olur yağ yakmanı sağlar, tabii ki dışarda yürümek daha iyi ama hiç yoktan iyi haftada 5 gün dışarda yürümesen de hergün evde 30-40 dakika yerinde adım at, şiste vermedi mi
Ah bu bebekler dunya tatlilari iyiki varlar :)Evet canım valls bugün kü tempodan doğum dikişlerim ağrıdı yani öyle yoruldum :) evet canım ekmek beni çok acıktırıyo yumurta daha tok tutuyor daha iyi geliyor ya :) ah canımm çok zor oluyor bebekle onuda taşıdım yanımda oda yoruldu :)))
Zengin bir kahvalti afoyet olsun..
Aynen kuzu ya dicekler dusen kiz bu mu zipliyor napim 2 gundur yatiyorum eglenmek benimde hakkim
Hoşbuldum canım bende de aynı durumlar okuldayım, işle, evle, çocuklarla koşturuyoz valla
Hoşbuldum canım iki haftadır üst üste misafirim geldi hepsi de yatılı kaldılar o yüzden uğrayamadım buraya aklım burada ama hala misafirim gitmedi gidince buralardayım inş çok öptüm hepinizi
canım benim bebeğim 8 buçuk aylık ek gıda alıyor ya uyucağı zaman emiyor yetmediğini anlarsam soğan yoğurt yiyorum :)
Evet canım maşallah onlara Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin :)Ah bu bebekler dunya tatlilari iyiki varlar :)
Evet canım bize diyetisyen öyle vermişti yuh ye ye bi hal oluyorduk ben ekmeği kesip aynı listeyi uymayı düşünüyorum sabah ekmek yerim btne belkiAncaa gördüm canmm karışıyo bazen evet öyleydi :)
evet ama dikkat et diyorum ya sonra nazara geliyorsun :)
Koşturulmazmı onlarla hemde iki taneeAllah yardımcın olsun canım
Olsun canım yemene dikkat ettin mi peki :)
oo yemeğe alışmış demekki kuzum benim kız o aylarda memede yaşıyordu gerçi az emseydi hemencik kesilirdi benim ki iyi seninki sorun olmuyorsa devam et bebeğim. Geçende Rafinera diye diyet yemek getiren bi şirketle görüştüm oradaki kız emziren annelere diyetisyenlerinin 1700 cal lik menü uygun gördüğünü söylemişti demekki benim strateji doğruymuş da çok ağır kilo verilir öyle de
Evet canım bize diyetisyen öyle vermişti yuh ye ye bi hal oluyorduk ben ekmeği kesip aynı listeyi uymayı düşünüyorum sabah ekmek yerim btne belki
Evet canım öyle zaten kilo aldıran şeyler bunlar yemicen almıcan işte :) vercen benim kilo vermem de durdu gibiAynen aynenn neyse ki artık benimki de büyüdü sayılır valla onun için gene yiyorum ama daha azaltıcam tatile gidicez böyle olmaz ki 65 olsam gene iyi ve sıkı vücut tabi. Ekmeği kesmen sana büyük avantaj olmuş canım benim içinde öyle prinç pilavı + hamurişi + ekmek+ abur cubur olmazsa ne yersem yiyim kilo veririm bunlar bana aldırıyor eminim.
Ancaa gördüm canmm karışıyo bazen evet öyleydi :)
evet ama dikkat et diyorum ya sonra nazara geliyorsun :)
Koşturulmazmı onlarla hemde iki taneeAllah yardımcın olsun canım
Olsun canım yemene dikkat ettin mi peki :)
oo yemeğe alışmış demekki kuzum benim kız o aylarda memede yaşıyordu gerçi az emseydi hemencik kesilirdi benim ki iyi seninki sorun olmuyorsa devam et bebeğim. Geçende Rafinera diye diyet yemek getiren bi şirketle görüştüm oradaki kız emziren annelere diyetisyenlerinin 1700 cal lik menü uygun gördüğünü söylemişti demekki benim strateji doğruymuş da çok ağır kilo verilir öyle de
Evet canım öyle zaten kilo aldıran şeyler bunlar yemicen almıcan işte :) vercen benim kilo vermem de durdu gibi
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Iki tane çocuk bakımı bende kısa sürdü canım şuanda 3 taneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?