Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Günaydın canımmm ım tatlılarr bende hasta olmam lazım henüz sökülemedim bende o hakkımı kullaniciğim tavuk göğüsünü 1 kaşıkla bıraksaydın keşke ama bırakılmıyor bu dönemde biliyorum :) Çok geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine kız noluyo bizim fit hatunlara

Ay cnm ya valla yedim gitti cnm hiçbir şey yemek istemiyor Türk kahvesi içtim yanında 2 kuru kayısıyla. Ve hiçbir şey yapasım da yok böyle işte

Gecmis olsun canim.tatli krizlerin devam edecek bende yasadim bu hafta bakalim ne olacak sen dikkat et ama tatlim.

Doktor kizartma kesinlikle yasak dedikızartmayi çok sevdiğim halde kilo için zaten normaldede yapmıyorum yemiyim diye

Merhaba herkeseee

Sabah biraz yoğunluk vardı gelemedim kızlar

kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2kk peynir 1 bardak süt içtim malum bugün de portein günü

öğle arası da çay içtim bir fincan

Öğle yemeğime daha çok var ama ızgara tavuk göğüs ve yoğurt yiycem

Afiyet olsun canım yine de abartı değil bence öyle bir ortamda hele de regl olmuşken gözün aydın buarada bu hafta böyle geçer ama ödemlerin de sökülür reglden sonra.. hep şişim diyodun giderler artık, çok geçmiş olsun ay ben de ayağımı vurmaktan nefret ederim ne acır yaa
Ay cnm ya valla yedim gitti cnm hiçbir şey yemek istemiyor Türk kahvesi içtim yanında 2 kuru kayısıyla. Ve hiçbir şey yapasım da yok böyle işte
Bence regl olunca iştah kapanıyo yani benim de öyle olur olmadan önce ya d ailk gün çıldırırım ama sonra çok iştahsız oluyorum bi de havalardan da bi rehavet var bütün gün yatsam yatarım yani
lokur seni inceliyorumm nerdesiiiinn sayfanda da bulamadım senii bebiğim beni kim denetlicek

Geldiiimm burdayımmm e hani hiç menü yazmamışsın sabah öğle nasıl denetliyciiiz

Ben de yazayım bari :)

Sabah
Kahvaltılık gevreği (special k olabilir)
yulaf kepeği 2 kaşık
süt

ara
1 adet mavi yeşil küçük bisküvi

ara
4 erik

öğle
tavuk kanat

ara
activia (yiyeceğim) içine 2 çay kaşığı chia tohumu

akşam
şehriye çorbası
2 kaşık fasulye

yiyeceğim inşallah

bol su, şekersiz çay

Ah lokurum sorma ya inşallah gider tüm şişlikler ödem filan ne varsa. Acayip karnım ağrıyo 2 küçük kurabiye yedim sonra baktm olmıcak 1 dl ekmek üzerine labne sürüp yedim. Şimdi de yarım litre yeşil çay içiyom :) valla iştah yok aslında midem kötü olur diye yedim. Kurabiyeler de tatlıymış da tuzlu yedim üstüne işte peynir ekmek.
Ayak vurmasından ben de nefret ediyorum yani öyle bi can acısı yok
Bütün gün yatabilsem keşke ama impossible :/

He impossible yaa taa 8 buçukta evde olucam daha uzuun bir zaman var

yani aç da durulmaz ki kuzum sen bugün yoğurda meyve doğra ne varsa bol tarçın koy ye şekerli isteğini de alır hem de doyurucu gerçi bişey yememişsin de ama hani acıkırsan yoğurt elma tarçın falan çok iyi gidiyo

ben de bugün de protein bitsin yarın sanırım bütün gün meyve yoğurt falan yiycem bir süre yumurta yemem sanırım yani bu hafta epey yedim yumurta yarın sabah elma yoğurt falan yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…