- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.541
Günaydın kızlar ben geldim :)
Dün akşam yemekte çok abartmadım ama yemek sonrası çay faslında pasta ve tavuk göğsü yedim. Psta küçük bir dilimdi,tavuk göğsü de 2-3 tatlı kaşığı filan.Onu yemesem iyi olucaktı aslında ama dün adet oldum bi de. Hazır şişken ye gitsin dedim :) aylar sonra hastalandım çok şükür ya delircektim artık. Bi de sol ayağımı çarptım kapıya dün offf canım gitti resmen:/ derisi gitti biraz üstünden. Çok kuvvetli basmamaya çalışıyorum sol ayağın üstüne.
Ben bu pazar tartılmam herhalde adet dolayısı ile..
Canım diyetisyenim hedef kiloya yaklaştıkça kilo zor verilir dediEvet canım öyle zaten kilo aldıran şeyler bunlar yemicen almıcan işte :) vercen benim kilo vermem de durdu gibi
Ben sabah 1 kase nesfit yedimbu nesfit bitmedi gitti bi turlu
Ay cnm ya valla yedim gittiGünaydın canımmm ım tatlılarr bende hasta olmam lazım henüz sökülemedim bende o hakkımı kullaniciğim tavuk göğüsünü 1 kaşıkla bıraksaydın keşke ama bırakılmıyor bu dönemde biliyorum :) Çok geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine kız noluyo bizim fit hatunlara
Amin canim benim :)Evet canım maşallah onlara Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin :)
Ayni ben :) bu hafta 100gram gitse sukrederim yiyorum ha yiyorum surda hedefimede birsey kalmamiskenAy cnm ya valla yedim gitticnm hiçbir şey yemek istemiyor Türk kahvesi içtim yanında 2 kuru kayısıyla. Ve hiçbir şey yapasım da yok böyle işte
Gecmis olsun canim.tatli krizlerin devam edecek bende yasadim bu hafta bakalim ne olacak sen dikkat et ama tatlim.Günaydın canımmm ım tatlılarr bende hasta olmam lazım henüz sökülemedim bende o hakkımı kullaniciğim tavuk göğüsünü 1 kaşıkla bıraksaydın keşke ama bırakılmıyor bu dönemde biliyorum :) Çok geçmiş olsun ayrıca dikkat et kendine kız noluyo bizim fit hatunlara
Gecmis olsun canim.tatli krizlerin devam edecek bende yasadim bu hafta bakalim ne olacak sen dikkat et ama tatlim.
Bizde burdayiz gözüm ustunde ona gore
Afiyet olsun canım yine de abartı değil bence öyle bir ortamda hele de regl olmuşken gözün aydın buarada bu hafta böyle geçer ama ödemlerin de sökülür reglden sonra.. hep şişim diyodun giderler artık, çok geçmiş olsun ay ben de ayağımı vurmaktan nefret ederim ne acır yaaGünaydın kızlar ben geldim :)
Dün akşam yemekte çok abartmadım ama yemek sonrası çay faslında pasta ve tavuk göğsü yedim. Psta küçük bir dilimdi,tavuk göğsü de 2-3 tatlı kaşığı filan.Onu yemesem iyi olucaktı aslında ama dün adet oldum bi de. Hazır şişken ye gitsin dedim :) aylar sonra hastalandım çok şükür ya delircektim artık. Bi de sol ayağımı çarptım kapıya dün offf canım gitti resmen:/ derisi gitti biraz üstünden. Çok kuvvetli basmamaya çalışıyorum sol ayağın üstüne.
Ben bu pazar tartılmam herhalde adet dolayısı ile..
Bence regl olunca iştah kapanıyo yani benim de öyle olur olmadan önce ya d ailk gün çıldırırım ama sonra çok iştahsız oluyorum bi de havalardan da bi rehavet var bütün gün yatsam yatarım yaniAy cnm ya valla yedim gitticnm hiçbir şey yemek istemiyor Türk kahvesi içtim yanında 2 kuru kayısıyla. Ve hiçbir şey yapasım da yok böyle işte
Ah lokurum sorma ya inşallah gider tüm şişlikler ödem filan ne varsa. Acayip karnım ağrıyo 2 küçük kurabiye yedim sonra baktm olmıcak 1 dl ekmek üzerine labne sürüp yedim. Şimdi de yarım litre yeşil çay içiyom :) valla iştah yok aslında midem kötü olur diye yedim. Kurabiyeler de tatlıymış da tuzlu yedim üstüne işte peynir ekmek.Afiyet olsun canım yine de abartı değil bence öyle bir ortamda hele de regl olmuşken gözün aydın buarada bu hafta böyle geçer ama ödemlerin de sökülür reglden sonra.. hep şişim diyodun giderler artık, çok geçmiş olsun ay ben de ayağımı vurmaktan nefret ederim ne acır yaa
Bence regl olunca iştah kapanıyo yani benim de öyle olur olmadan önce ya d ailk gün çıldırırım ama sonra çok iştahsız oluyorum bi de havalardan da bi rehavet var bütün gün yatsam yatarım yani
Geldiiimm burdayımmm e hani hiç menü yazmamışsın sabah öğle nasıl denetliyciiiz
Bak yine pasta yemişsin böyle olmaz ama canım. Madem canın istemiyo hiç yemeseydin boşuna kalori aldın.Kizlar 10 gibi ince bi dilim pasta yedim ve hala bişey yemedim canım hiç bişey istemiyo kendimi şiş hissediyorum
Ah lokurum sorma ya inşallah gider tüm şişlikler ödem filan ne varsa. Acayip karnım ağrıyo 2 küçük kurabiye yedim sonra baktm olmıcak 1 dl ekmek üzerine labne sürüp yedim. Şimdi de yarım litre yeşil çay içiyom :) valla iştah yok aslında midem kötü olur diye yedim. Kurabiyeler de tatlıymış da tuzlu yedim üstüne işte peynir ekmek.
Ayak vurmasından ben de nefret ediyorum yani öyle bi can acısı yok
Bütün gün yatabilsem keşke ama impossible :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?