• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Afiyet olsun canım yine de abartı değil bence öyle bir ortamda hele de regl olmuşken gözün aydın buarada bu hafta böyle geçer ama ödemlerin de sökülür reglden sonra.. hep şişim diyodun giderler artık, çok geçmiş olsun ay ben de ayağımı vurmaktan nefret ederim ne acır yaa:cry::cry:

Bence regl olunca iştah kapanıyo yani benim de öyle olur olmadan önce ya d ailk gün çıldırırım ama sonra çok iştahsız oluyorum bi de havalardan da bi rehavet var bütün gün yatsam yatarım yani:KK14:

Geldiiimm burdayımmm e hani hiç menü yazmamışsın sabah öğle nasıl denetliyciiiz:işsiz:

ay evet unutmuşum yazmayı :KK48::KK48:
Sabah : 2 Çatal tiremisu yedim yaptığımın tadına bakmak adına

haşlanmış yumurta - yeşil biber - köy peyniri 2 dilim - tk tereyağ - tk reçel - 1,5 dl tam buğday ekmeği - Süt :)

Öğlende ise gayet az yedim mecbur çünkü tavuğum yere düştü :bicak:

4 yk kuru fasulye
2 çatal tavuk
3 yaprak marul
yarım domates

Ekmek yok :ıslık:

Normal yemek yiyesim kalmıyo haftanın son günlerine doğru ilk 2-3 gün güzel gidiyorum sebze falan ama sıkılıyorum bazen o zaman işte meyve yoğurt tarçın karışımı iyi geliyo hem de sağlıklı

He impossible yaa taa 8 buçukta evde olucam daha uzuun bir zaman var:KK45::KK45:

yani aç da durulmaz ki kuzum sen bugün yoğurda meyve doğra ne varsa bol tarçın koy ye şekerli isteğini de alır hem de doyurucu gerçi bişey yememişsin de ama hani acıkırsan yoğurt elma tarçın falan çok iyi gidiyo

ben de bugün de protein bitsin yarın sanırım bütün gün meyve yoğurt falan yiycem:KK45: bir süre yumurta yemem sanırım yani bu hafta epey yedim yumurta yarın sabah elma yoğurt falan yiycem
Kız cnm hiç tatlı istemiyo aksine yani. O kurabiyeleri yiyince de mutlu olmadım zaten. Şekerim yükselmesin diye hemen arkasından peynir ekmek yedim işte :(
Bebiş olmasa yatarım bütün gün. :/
Sen yumurta yeme bence de yani bıkarsın sonra :D

ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)
Merhaba herkeseee:KK36::KK36::KK36:

Sabah biraz yoğunluk vardı gelemedim kızlar

kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 2kk peynir 1 bardak süt içtim malum bugün de portein günü

öğle arası da çay içtim bir fincan

Öğle yemeğime daha çok var ama ızgara tavuk göğüs ve yoğurt yiycem:kk77::kk77:

evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah :KK73:

ay evet unutmuşum yazmayı :KK48::KK48:
Sabah : 2 Çatal tiremisu yedim yaptığımın tadına bakmak adına

haşlanmış yumurta - yeşil biber - köy peyniri 2 dilim - tk tereyağ - tk reçel - 1,5 dl tam buğday ekmeği - Süt :)

Güzel yapmış mısın bari:KK25::KK45: kahvaltı miss afiyet olsun kuzum akşama misafir gelicek di mi başka neler vaaar:cool:

Öğlende ise gayet az yedim mecbur çünkü tavuğum yere düştü :bicak:

4 yk kuru fasulye
2 çatal tavuk
3 yaprak marul
yarım domates

Ekmek yok :ıslık:

ooo gitti tavuk:silah: baya az olmuş bu durumda evet ama akşama biraz yersin belki misafir de varsa:KK53:

Hayirli günler kizlar bende kahvalti bildirimimi yapayim :)
Kahvaltidan önce bir bardak incir suyu
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
Salatalik,domates,bol yeşillik
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
4 küçük dilim patates kizartmasi
1/2 biber kizartmasi
2 bardak acik sekersiz cay
Not: kizartmalar icin eşim israr etti emziriyorsun canin ceker dedi bende tadimlik aldim biraz fazla mi olmus :110:

ara da elmalı yoğurt yapmıştım yulaf ezmesi de koyup bunu demem lazım :)

evet bunu bende yarın yapıcammm ideal ama açlıktan ölmem inşaallah :KK73:

Valla ölmezsin bak sabah 2 haşlanmış yumurta peynir süt yedim içtim henüz acıkmadım istersen daha da fazla ye yani önemli olan yağsız protein olması sınır yok ki:KK73::KK73:peynire çok yüklenme tavuk et yumurta esas proteinler onlar yaktırıyo yani

Bişeycik olmaz protein çok tok tutuyo şekoşum :)

evet kesinlikle ve bunda sınır yok ama tıkanıyosun zaten:confused::confused:

Son düzenleme:
Güzel yapmış mısın bari:KK25::KK45: kahvaltı miss afiyet olsun kuzum akşama misafir gelicek di mi başka neler vaaar:cool:

ooo gitti tavuk:silah: baya az olmuş bu durumda evet ama akşama biraz yersin belki misafir de varsa:KK53:

Ayıp olcek ama söyliyeyim :

- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak

Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu :KK14:

Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn :KK76::KK76::KK14:

Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.

Ayıp olcek ama söyliyeyim :

- Yumurtalı yayla çorbası( annemin tarifidir kim yediyse tarifini ister )
- Sebzeli tavuk güveç üstü kaşar
- Bulgur pilavı
- Yumurtalı ıspanak

Ortaya konserve barbunya aldım bir de çoban salata olacak. Tatlımızda : Tremisu :KK14:

Sadece Ispanak la tatlım hazır şuan ama sabah aradılar bi sıkıntı varmış duruma göre gelmeyebilirler gelmezlerse o tatlıyı napıcam benn :KK76::KK76::KK14:

Az yedim yaa acıktım şimdiden ekmek arası köfte söylesem olur mu ki diyetisyen olur ama ekmeğin yarını ye köfteleri ye içinden demişti napsam bilemedim ya da soğuk sandviç mi alsam.
Ay dur yeme hemen kızzz bence. Ya da dayanamazsan ye

1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
1/2 biber kizartmasi
Not: kizartmalar icin eşim israr etti emziriyorsun canin ceker dedi bende tadimlik aldim biraz fazla mi olmus :110:

Orda olmaması gereken tek şey helva canım bana göre. o çok şekerli ve kalorilidir. diğerleri normal emziriyorsun sonuçta biz katı yapamayız kahvaltımızı

1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
1/2 biber kizartmasi
Kızartmalar çok olmamış bence ya.

1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
1tatli kasigi helva
2dilim kepek ekmegi
1/2 biber kizartmasi

Canım afiyet olsun emziriyosun bence çok güzel bir kahvaltı yani o kızartmalar tadımlık olmuş bence de :KK37:

olsun sen gene iyi yol kat ettin buraya kadar durmadı 1 ay felan böyle olabiliyor sabret geçicekk :)

Enee 3 taneydi demii ben bile düşününce kafayı yicek oluyorum ama kızım hiperaktif sayılabilecek düzeyde b enim ondan sanırım onun gibi 3 tane düşünemiyorum :KK53:
Evet canım pek gitmiyor artık :( sabrın sonu selamet diyelim artık :)

Hangisini yemeyeyimm köfteyi mi tatlı yı mıı :KK45: vazgeçtim merak etmeyin sizin öğlen menülerinizden ilham aldım şuan. Ama fındık yiyebilir miyim yağlımıdır ki
Fındık yağlı yaa yoğurt yok mu yesene?köftelere saldırma hemen dicektim ki vazgeçmişsin aferin sana hatun :)

Günaydın kızlar ben geldim :)
Dün akşam yemekte çok abartmadım ama yemek sonrası çay faslında pasta ve tavuk göğsü yedim. Psta küçük bir dilimdi,tavuk göğsü de 2-3 tatlı kaşığı filan.Onu yemesem iyi olucaktı aslında ama dün adet oldum bi de. Hazır şişken ye gitsin dedim :) aylar sonra hastalandım çok şükür ya delircektim artık. Bi de sol ayağımı çarptım kapıya dün offf canım gitti resmen:/ derisi gitti biraz üstünden. Çok kuvvetli basmamaya çalışıyorum sol ayağın üstüne.
Ben bu pazar tartılmam herhalde adet dolayısı ile..
Oh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider senden

Oh çok güzel bak şimdi 2 kilo şişlik inmşştir canm bu ara dikkat edersen daha fazla kilo gider senden
Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlik

Ay Mervecim yaa öyle mutlu oldum ki hastalandım diye. İştah kalmadı zaten bugün pek. Ağrım da var zorla yedim yani birkaç şeyi de. İnşallah dediğin gibi gider hemen bu lanet olası şişlik
Valla bende sevindim canım benim adet döneminde kilo daha hızlı gidiyor tabi adet bitince anlaşılır bu pazara kadar biterse tartıl bitmezse haftaya artıkın ama çok mutlu olucağımdan eminim canım :)

Back