- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.501
ooo canımm hoşgeldin nasılsın nerelerdesinSlm kızlar..
Nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Heh bak dengele işte öyle. Çok kalorili bişey yiceksen eğer gün içindeki araları kaldırıp ekmeği pilavı filan azaltıcan cnm bu şekilde dengelersin. Her zman hesap yapamazsın sonuçta misafirliğe gelen olur sen gidersin,dışarda olursun filan.Akşamki ara öğüne süt meyve vermiş onlarida yemem pasta yerim
Ya verirsin bence yaa benim görümcem hiç sporsuz 12 kilo verdi. Yoğurt yiyodu yeşil çay Türk kahvesi içiyodu yani. Hiç spor yoktu. Ne sarkma ne bişey. Önce kilo ver sonra spor yaparsın belki. Ama protein ağırlıklı beslenirsen sarkman filan olmaz yağdan da gider.
Akşamki ara öğüne süt meyve vermiş onlarida yemem pasta yerim
IP atlamak faydali olurmu sizce
Bendede aynı canım uğraşıyoz işte klasik işler☺İyidir şekerim seni sormalı :) biz aynıyız işte tırmalıyozz
Hoşbuldum şekerimooo canımm hoşgeldin nasılsın nerelerdesin
Canim benim gelicem ya bzm evdemalesef tel cekmiyor giremiyorum bgunde kavacikda halamdayiz ole smdi acabildm video cekmekden dusen asli ben diil gbi zipliyorumetçil bi insan olarak çok sorun yaşamam gibime geliyo ama bakalım :) bu aradaasl1can gittii buralar sessizleştii
Aman aman iyi ol kuzum maşallahCanim benim gelicem ya bzm evdemalesef tel cekmiyor giremiyorum bgunde kavacikda halamdayiz ole smdi acabildm video cekmekden dusen asli ben diil gbi zipliyorum
Slm kızlar..
Nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Canim benim gelicem ya bzm evdemalesef tel cekmiyor giremiyorum bgunde kavacikda halamdayiz ole smdi acabildm video cekmekden dusen asli ben diil gbi zipliyorum
Aynen kuzu ya dicekler dusen kiz bu mu zipliyor napim 2 gundur yatiyorum eglenmek benimde hakkimhoşgeldinn canımm sen ne ediyosun biz aynıı
Bizi ihmal etme canımya öyle zıp zıp oynayıp video çekersen böyle nazara gelirsinn
hoşgeldinn canımm sen ne ediyosun biz aynıı
Hoşbuldum canım iki haftadır üst üste misafirim geldi hepsi de yatılı kaldılar o yüzden uğrayamadım buraya aklım burada ama hala misafirim gitmedi gidince buralardayım inş çok öptüm hepiniziHoşgeldin sevilah nerelerdesinnn
Nerelerdesin sen ya bizi biraktin gelmiyosun daha pes ettin hemenHoşbuldum canım bende de aynı durumlar okuldayım, işle, evle, çocuklarla koşturuyoz valla
Pes etmedim aslıcım amaaa motivasyonum çok düştü yaaaNerelerdesin sen ya bizi biraktin gelmiyosun daha pes ettin hemen
İnce lastikler olmuyormu canım rengarenk hani küçük bebeklerin saçını yapmak için ben onlarla yapıyordum yoksa normal paket lastigiylede oluyor valla ben gece yapınca sabah açıyordum bi gün çok iyi hiç bozulmadan dayanıyor yıkayana kadar
Canımm tamamen kestim ya :))Günaydın kızlar. Akşam kayınvalideye geldik kaldık bu akşam görümcemin erkek arkadaşı gelicekmiş tanışmaya da,abisi olarak kocamın da gelmesi gerek tabi. Sabah sabah telaş olmasın diye akşamdan geldik.
Dün akşam yemeğinde 1 dl ekmek,arnavut ciğeri ve biraz patates kızartması,salata yemiştim 1 bardak ayran ile.
Bu sabah da 2 dl ekmekle yaptım kahvaltı. Haşlanmış yumurta peynir zeytin vs klasik işte. İlaveten de 3-4 minik sarmacık yedim :)
Bugün yine şişlik var bende,geçmedi gitti bu ya.
MerveeTunaa cnm ekmeksiz yemene özendim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?