Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Akşamki ara öğüne süt meyve vermiş onlarida yemem pasta yerim
Heh bak dengele işte öyle. Çok kalorili bişey yiceksen eğer gün içindeki araları kaldırıp ekmeği pilavı filan azaltıcan cnm bu şekilde dengelersin. Her zman hesap yapamazsın sonuçta misafirliğe gelen olur sen gidersin,dışarda olursun filan.

Akşamki ara öğüne süt meyve vermiş onlarida yemem pasta yerim

Tabii bence mesela akşam sebze yoğurt ye kuzum sonra pasta da ye sonraki ara öğünü de yapma böylece akşam ekmek yememiş sonra ara öğünü de yememiş olucaksın pasta onların yerine

etçil bi insan olarak çok sorun yaşamam gibime geliyo ama bakalım :) bu arada asl1can gittii buralar sessizleştii
Canim benim gelicem ya bzm evdemalesef tel cekmiyor giremiyorum bgunde kavacikda halamdayiz ole smdi acabildm video cekmekden dusen asli ben diil gbi zipliyorum

Slm kızlar..
Nasılsınız? Nasıl gidiyor?

hoşgeldinn canımm sen ne ediyosun biz aynıı

Canim benim gelicem ya bzm evdemalesef tel cekmiyor giremiyorum bgunde kavacikda halamdayiz ole smdi acabildm video cekmekden dusen asli ben diil gbi zipliyorum

Bizi ihmal etme canım ya öyle zıp zıp oynayıp video çekersen böyle nazara gelirsinn

Nerelerdesin sen ya bizi biraktin gelmiyosun daha pes ettin hemen
Pes etmedim aslıcım amaaa motivasyonum çok düştü yaaa
Ama yine yediklerim aynı, dozunu kaçırmıyorum yaani 82.6 olmuştum en son, bu hafta malum adet haftası şişiyo heryerim maalesef, tartılmıyorum artık, yeşil çay sıkıntı veriyo içemiyorum sadece yediklerime dikkat etmek dışında birşey yaptığım yok sporu bıraktım, en çok ona üzülüyorum
Geçmişi okuyamadım sizde ne var ne yok anlatın bakiiiim

Selam kızlar bebiş bugün hiç durmadı anca girebiliyorum yediklerime gelince;
Sabah: 1 haş.yumurta peynir az kaşar 3 zeytin 2 dl kepek ekmeği ve çok az şekerli sütlü nescafe
Öğlen: Az yoğurt çorbası yarım tabak karışık sebze yemeği 1 dl kepek ekmeği ayran ve salata
Ara: Şekersiz türk kahvesi
Akşam: Patatesli tavuk ciğeri 2 dl ekmek salata ve ayran

Anladiiim bir de oyle denerim hem cok cok pratiktir onu yapmasi

Bu gun bi tartilayim dedim tam adet oncesi cunku sisliklerim inmeye baslamis
63.2 kiloyum pazar gunu felan hep 63.8 idi

Sabah(6.00):
2 dilim ekmek
Peynir
Labne
Yarim domates

Ara ogun(9.00)
Simit ayran

Bu saate kadar bir sey yemedim derse girdim ciktim sonra yattim uyudum
Az sonra salata yaparim onu yerim
Saat gec olmasaydi patlican yemegi canim istiyordu ama yarina kaldi :/

Canımm tamamen kestim ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…