Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ama o yemeğin suyu ekmekle bandıra bandıra sıyıra sıyıra yenmez mi be lokurum

ayy al bi benden dahaa bence biz kardeşiz esraa zaten kilomuzda aynıı huylarımızda ha bir de kaçamaklarımızdaa

Oha o ne laa bari sadece bi porsiyon yemek suyu yesin ve ekmek al sana öğün yok yok ben o kadar edemem

Ben iş yerinde mecbur çok uzun sürede yiyorum kahvaltım 1saat falan sürüyo dön bi işe bak bi çatal ye öyle .. öğle yemeklerim de öyle ama akşam benim de çabuk bitiyo

sen öğleni de mi işyerinde yiyorsun balımm

Eveeeeet benim bi mazeretim var emzikli asabiyim ben ayy gözümde canlandırdım vallahii güldüm bence bardağı sıkı tut anca öyle gelmezler

kahvaltım:
1bucuk yumurta
3 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
az salatalık
az domates

afiyet olsunn nurayy gayet başarılı bencee

Canim hic ugrasmak istemedim mecbur karakola hastane ifade verdirtti ama kimle ugrasiolarki daha cok sen gel gt yapiosun. Aynen Allah korudu daha kotusude olabilirdi saol taytlim

doğru söylüyorsun ama özal halksa bi şansın var en azından şikayetleri birikirse gönderirler bi sadaka ver canım sen en iyisi

Birlikde baslayalim kuzu yada ben yaptikdan snra haber verim cok iyiyse sende mutlaka yap sncta zararli biswy yok sok diyet de diil.

seyrekyagmur tatlim cumartesi kandildi pazarda cok sevapmis oruc tuttu o yuzddn.

Kandilde 2 gün tutuluyor ama bizim kız dere tepe düz gidiyor ondan sordum Ramazana kadar tutacak gibi

Kuzu o kdr dururmu cay ya ben varya sicak sicak sanki basmda biri bekliyor direk iceem
aynennn katılıyorum bebiğim

Canım maşallah güzel gidiyosun :)

Dondurmaya kızmican mı kuzum

Günaydın canım. Kahvaltın güzel olmuş ama yumurta da yeseydin keşke :)
Ahh bebişler uyusa keşke,yapılacak işler var ama olmuyo onlar ayaktayken :)
Canım öğlen köfte yicem diye yumurta yemedim sabah yoksa emzirdiğim için hergün başka protein almıcaksam yumurta tüketmeye çalışıyorum bu arada kız uyumadı kahve ve rezene yalan oldu benim

Son düzenleme:
Canım öğlen köfte yicem diye yumurta yemedim sabah yoksa emzirdiğim için hergün başka protein almıcaksam yumurta tüketmeye çalışıyorum bu arada kız uyumadı kahve ve rezene yalan oldu benim
Hııı tmm cnm o zmn köfte yiceksen. Gerçi yumurta da eklesen zararı yok sabahları. Peynir yetmez gibi geliyo az yiyince. Olmazsa peynir miktarını arttır :)
Bebişler uyumayınca her şey yalan oluyo zaten. Benimki biraz uyudu da ben de o arada yoğurt mayaladım bi de Türk kahvesi içtim :)

Aynen kuzu vericem sadaka Allah kotusunden korusun gercekden saol dusuncen icin.

Evet ramazana hazirliga baslamis bzim kiz bakalim razamda da insallah havalar sern olurda rahat gecer bu sene.

lokur seyrekyagmur ay kızlar nebilim bende öyle okuyunca acaba suyunu almamak mı gerekiyor diye düşündüm de bnde akşam yemeklerinde yemeğin suyuna ekmek banıp yemeyi severim ama ben karar verdim sabah 2 dl öğle akşam 1 dl yicem emzirdiğim için ekmeksiz yapamıyorum içim çekiliyor resmen

benimde öyle canım kızım 14 aylık aynıyız.sen daha emzir üstelik çok yeni daha sen çok kesme herşeyi ye akşam 7 den sonra yeme bol su iç gene verirsin

Aynen kuzu vericem sadaka Allah kotusunden korusun gercekden saol dusuncen icin.

Evet ramazana hazirliga baslamis bzim kiz bakalim razamda da insallah havalar sern olurda rahat gecer bu sene.

İnşaallah ya geçen sene tutmadım 2 aylık bebiğim vardı çünkü ben bu sene daha zorlar beni o yüzden ama gene tutulacak tabisii Diyetisyenime gidim de beni zaptetcek liste yapsın

Öğlen: 1 kaseden az mercimek çorba,5 orta büyüklükte kuru köfte,ayran,domates salatalık ve 1 dl kepek ekmeği yedim hareket olarakta sabah evi silip süpürdüm bi banyolar kaldı sonrada bebişimi yıkadım daha çok küçük olduğu için incitirim diye korka korka yıkıyorum baya ter attırıyor bana sağolsun

Birlikde baslayalim kuzu yada ben yaptikdan snra haber verim cok iyiyse sende mutlaka yap sncta zararli biswy yok sok diyet de diil.

Tabii gayet normal bi süt yoğurt peynir olmıycak ama ananas olucak günde 1 adet di mi yumurta zeytin sebze falan... yaparız yani ama ben pazartesi başlayabilirim kuzum sen önden git ben de arkandan gelirim

Evet canım buzdolabında kahvaltılıklarım var hergün yumurtayı sabahtan haşlayıp getiriyorum öğleni de getiriyorum ama yoğurt süt ekmek domates biber burda sabit hep

ekmek hakkımız var canım sen de zaten emziriyosun istediğin gibi yersin nolucak ister yemeğin susyuyla ister tost ister peynir ekmek hakkımız yani

Afiyet olsun canım çok güzel bence yemeğin

Ya ben de yoğurt mayalamak istiyorum ama burda açık süt satılmıyo ki derken şimdi buldum bizim arkadaşlardan birine yakınlardaki köylerden getiriyolarmış bana da getiricek 5lt süt yaşasın

Öğle menüm : 1 Servis tabağı içerisinde patates püresi (8 kaşık) üzerinde - et sote (3 kaşık) - 7 kaşık bulgur pilavı - yarım porsiyon zeytinyağlı fasulye - 1 dl den biraz eksik kepek ekmeği... Çok yedim çok rahatsız oldum ya çok demi kızlar sütlenim diye ettim azaldı gene çünkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…