- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.381
afiyet olsun lokurum göğüsü severim ben ızagara daa yanına da jülyn sebze yapay çok acıktımm. sanırım o krize bende girdim sonundaa
kızlar 38 beden pantolon aldım yüksek bel olduğu için mi içine girebildim ki acaba
normalde 40 felan olurdu kilo veremedim de
bir de içimde korse vardı onuın etkisi o kadar olur mu ki?
Korse etki etmez mi cnm eder tabikızlar 38 beden pantolon aldım yüksek bel olduğu için mi içine girebildim ki acaba
normalde 40 felan olurdu kilo veremedim de
bir de içimde korse vardı onuın etkisi o kadar olur mu ki?
Yani fırında zor oluyo ya valla insan bi kere düşünüyo yani. Tavada daha kolay. Güzel olur yoğurt soslu filan mmmm.Evet pazar yapmıştım dün bugün sabah akşam işte uğraşıyım diye biraz fazla yaptım yapmışken
Tavuk göğüsünü baharatla bi kaşık yoğurtla terbiyeleyip biraz dolapta bekletip sonra tavada yapıyorum fırın uzun iş diye üşeniyorum valla yoğurt kekik pul biber 1-2 kaşık zeytinyağ iyice buluyorum bir iki saat bekliyo aslında geceden yapıp koysam daha iyi de olmadı iştesonra da tavada fena olmuyo göğüs normalde pek yapmam kuru oluyo diye d eprotein gününde iyi oluyo işte pratik
Korse etki etmez mi cnm eder tabi
Yani olabilir korseden ya da yüksek bel diye ya da belki sıkılaştın canım
Eveet akşam gidiyim de yapıyım işte onu soğuk da yerim benYani fırında zor oluyo ya valla insan bi kere düşünüyo yani. Tavada daha kolay. Güzel olur yoğurt soslu filan mmmm.
sıkılmıştım mekikten squattan dün akşam yapmamıştım bu akşam yeniden yapcam sanki şu yarım şınavın bile kollara etkisi oluyor bence kısa zamanda bile
Akşam yemekte ne var acaba annen yine neler döktürdü ki
Olmaz mı squat arada ben de yapıyorum haftada 3 gün da dambıl çalışıyorum kollar için çok etkili onlar hep sıkılaştırıyo işte
yok bugün kızıma annem kendi evinde baktı birazdan babası gidip alacak bende eve gidicem direk ama herifim en son dil ucuyla sabahtan ısladığım kurufasulyeleri pişireceğini söyledi gene 4 ayak aysunbi bulgur yaparım yanına ama yemem. ben salata yoğurt kuru yiciğimm söz
3 akşam yapıp 1 kere ara verince sıkılıyorum
1 gün yap 1 gün ara şeklinde yapim o zaman dimi
Kac set kac tekrar yapion canimYani ben haftada 3 gün dambıl çalışıyorum 4 gün de squat canım ama 3 gün yap 1 gün ara ya da bir gün var bir gün yok değil bazen 3 gün üst üste de oluyo bazen 2-1 yani ama haftada 3 gün mutlaka yapıyorum dambıl 4 gün de squat mutlaka
Canım 3 bardaktan sonrası yarar yerine zarar veriyor unutmabu gün bol bol yeşil çay içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?