gerçek sütle bende severim canım bal şeker olsun ya makarna varya her türlüsü gider yani zor tuttum hatta kızım tencereden bi kaç tane dışarı attı bende ağzıma attım yani 1 tencere yenebilir ama duruyorum malum
köy kahvaltısı gibi olmuş lokurum afiyet olsun güzel valla
Canım bu ne orucu desem çok cahil kalmam umarım :)

Kızz Allah iyiliğini versin oo aysunca bir eylem (yani ben) suyunu alıp tabağı yiyecek boyuta geliyorum da onu demek istedim ama sen bakma bana lokurun dediği gibi sopalığım ben yememek gerekir normalde
senle çok zıttız hatun bende sıcakcıyım çay kahve götürürüm 15 dk da biter :) akşam yemeğinde süper çok iyi gidiyorsun lokur haftasonu güzel haberler var sende
Evet makarna da çeken ne var anlamıyorum ama çoğu insan bırakamıyor ben yaparsam az yağlı yapmaktan yanayım bir de içine bişeyler koymak hoşuma gidiyor domates biber patlican gibi ne varsa peynir de olur :)
Geçmiş olsunn kuşumm noldu yahu nazara mı geldin hayırdırrr
Yok ya benim diyetimin başlıca düşmanları gene iş başında babam izlemiş kızım sever demiş almış benim geleceğimi duyunca.. Oysa ki evde bir afiş basmadım diyetteyim diye ama boşa konuşuyorum el birliği ile beni tahrik ediyorlar :)

lokur aşkolsunn beni hiç tasvip etmezdinn zati