• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ya kuzum 2 günde ne olabilir ki detoks falan yapsan belki de normal yedin yani bak valla moralin bozuluyo yapma arada :KK14:

ohh sefaan olsun hakkın tabii sen hasta bir bebiksin :KK45:
Saol kuzum benim bgn aynen devam ama az yedm bol su icmem lazm smdi teyzem yesil cay yapio onuda icerm

Saol kuzum benim bgn aynen devam ama az yedm bol su icmem lazm smdi teyzem yesil cay yapio onuda icerm

Eeveet akıllı maşallah kızımız:KK45::nazar: devam et kuzum bukadar emek verdin dün ödül günü olmuş iyi olmuş şimdi aynen devam:KK55::nazar:

Eeveet akıllı maşallah kızımız:KK45::nazar: devam et kuzum bukadar emek verdin dün ödül günü olmuş iyi olmuş şimdi aynen devam:KK55::nazar:
Yok yavru aynen devam bozmak yok daha iyiceme verelimde diyorum persembe basliyim su ananas diyetne bakm nasil olcak

seyrekyagmur seyrekyagmur cnm ben kahvaltıda içmem neskafe kolay kolay. Aralarda da içmem hatta pek. Ama bugün cnm istedi bi yapayım dedim. Sütlü olduğu için tok tuttu bayağı ve sütlü olunca şekersiz içemiyorum içim almıyo. Ama sade ya da süt tozu eklenmiş olunca şekersiz içebiliyorum.
Domatesli makarnaya gelince bence çok sorun değil ya sonuçta bir tabak yemedin yani kasma kendini cnm :)

gerçek sütle bende severim canım bal şeker olsun ya makarna varya her türlüsü gider yani zor tuttum hatta kızım tencereden bi kaç tane dışarı attı bende ağzıma attım yani 1 tencere yenebilir ama duruyorum malum :KK14:

Herkese Günaydııınnnn,

Bugün de ekmek yok:cool:

2 haşlanmış yumurta

2 kk süzme peynir

1 çok kocaman domates

2 köy biberi

1 kupa sütlü nescafe şekersiz 1çk neskafeli süt aslında:confused:

köy kahvaltısı gibi olmuş lokurum afiyet olsun güzel valla :kk77:

Günaydın kizceler:hamarat:bugunde son orucu ma niyet ettim bitiyo bugun:KK76:

Canım bu ne orucu desem çok cahil kalmam umarım :)

seyrekyagmur seyrekyagmur canım yemeklerin suyunu almamamız mı gerekiyor malum ben yeni başladım ayrıntıları bilmiyorum pek :eek:

:KK70::KK70: Kızz Allah iyiliğini versin oo aysunca bir eylem (yani ben) suyunu alıp tabağı yiyecek boyuta geliyorum da onu demek istedim ama sen bakma bana lokurun dediği gibi sopalığım ben yememek gerekir normalde :confused:

Ben o sütlü neskafeyi yapıyorum ama öğlene kadar içiyorum onu öyle sıcak içmem zaten hemen maksat arada bişey yudumlamak bir de çay içme alışkanlığım hiç yok günde 1 bardak falan içerim, sütlü neskafe biraz ara öğün hissi veriyo bana şekersiz iiyorum zaten herşeyi maksat eğlence olsun yani:KK45:

Lıght bence de kandırmaca hiç almam ben de

Buarada dün akşam yemeğim 8-10 kaşık havuçlu kabak yemeği 1 kase yoğurt sonra da 1 şeftali 10 yer fıstığı yedim ama 8de falan yani ve 1 de yattım

senle çok zıttız hatun bende sıcakcıyım çay kahve götürürüm 15 dk da biter :) akşam yemeğinde süper çok iyi gidiyorsun lokur haftasonu güzel haberler var sende :KK69:

Bende makarnaya hic dayanamam dogrusu yiyeceksem yag katmiyorum..

Evet makarna da çeken ne var anlamıyorum ama çoğu insan bırakamıyor ben yaparsam az yağlı yapmaktan yanayım bir de içine bişeyler koymak hoşuma gidiyor domates biber patlican gibi ne varsa peynir de olur :)

Günaydin kizlar.

Izne cikdim ama dun ufak bi kaza gecirdim diyet miydt bisey yok aksama kdr hastanedeydim bgunde evdeyom dinlenim dedim.

Geçmiş olsunn kuşumm noldu yahu nazara mı geldin hayırdırrr

yani reklamları izledin izledin canın çekti di mi bu ara ne sık dönüyo onun reklamı ya:sinirli: ben de çok severim ama 2 çatalla asla duramazdım o yüzden yine de tebrik koyuyorum:KK37:

Yok ya benim diyetimin başlıca düşmanları gene iş başında babam izlemiş kızım sever demiş almış benim geleceğimi duyunca.. Oysa ki evde bir afiş basmadım diyetteyim diye ama boşa konuşuyorum el birliği ile beni tahrik ediyorlar :)
:KK45::KK45: seyrekyagmur seyrekyagmur almak derken ekmekle şöööyle bi sıyırmayı sonra da yemeği kastetdiyor canım sen ona uyma:KK53:

:KK70::KK70: lokur aşkolsunn beni hiç tasvip etmezdinn zati :KK53:

Yok yavru aynen devam bozmak yok daha iyiceme verelimde diyorum persembe basliyim su ananas diyetne bakm nasil olcak

Ona ben de başlamadım henüz bu hafta az ekmekli bi diyet yapıyorum ama dün yemedim ekmek bugün de yemiycem perşembe cuma protein yapıcam yarın da belki badem muz yoğurt günü yaparım

Cok saolun kizlr iste hic bi zman plan yapmicakmissin dun kaynanamla bulusup once hali snra gelinlik bakcakdik otoplbusdw tam incekdik ayaga kalkdm annemw bakiyodum arka kapidaydim tek elimle tutunuyodum adam bi ani fren yapti resmen gozum karardi ucuyorum dedim o hizi hissettm ama gozum baska bisey gormedi bi an orta kapida yere dusmusum kafami vurmusum annemde ani feenle benim disdugumu anlamamis bi bakdi ben orta kapida yerdeym ben tabi biraz zor ayilmisim demek gozun karardi biri kolanyali mendil annem su veriodu o ara kalkdik indik o soklukla sofore bile bisey diyemedk annem.zatwn yerde beni gorunce uzuldu serefsiz sofor bakmadi bile noldu die
Sonra kaynanami aradik doktora gttik hemen allah dusurmesn ordan oraya emar falan cekdirdim saat 12 de gene aksam 6 da bidaha cekelim dedi hersey temiz ama basm haff sis ve boyunlaem kollarm heryerm agriyor kotu bi gundu Allah daha kotusunden korusun.

canım çok çok geçmiş olsun o şöförü bulup şikayet et asla bırakma peşini bişey olsa sen çkeceksin ömür boyu bazen denk geliyor bana da.. Allah korumuş gene

gerçek sütle bende severim canım bal şeker olsun ya makarna varya her türlüsü gider yani zor tuttum hatta kızım tencereden bi kaç tane dışarı attı bende ağzıma attım yani 1 tencere yenebilir ama duruyorum malum :KK14:

köy kahvaltısı gibi olmuş lokurum afiyet olsun güzel valla :kk77:

Canım bu ne orucu desem çok cahil kalmam umarım :)

:KK70::KK70: Kızz Allah iyiliğini versin oo aysunca bir eylem (yani ben) suyunu alıp tabağı yiyecek boyuta geliyorum da onu demek istedim ama sen bakma bana lokurun dediği gibi sopalığım ben yememek gerekir normalde :confused:

senle çok zıttız hatun bende sıcakcıyım çay kahve götürürüm 15 dk da biter :) akşam yemeğinde süper çok iyi gidiyorsun lokur haftasonu güzel haberler var sende :KK69:

Evet makarna da çeken ne var anlamıyorum ama çoğu insan bırakamıyor ben yaparsam az yağlı yapmaktan yanayım bir de içine bişeyler koymak hoşuma gidiyor domates biber patlican gibi ne varsa peynir de olur :)

Geçmiş olsunn kuşumm noldu yahu nazara mı geldin hayırdırrr

Yok ya benim diyetimin başlıca düşmanları gene iş başında babam izlemiş kızım sever demiş almış benim geleceğimi duyunca.. Oysa ki evde bir afiş basmadım diyetteyim diye ama boşa konuşuyorum el birliği ile beni tahrik ediyorlar :)

:KK70::KK70: lokur aşkolsunn beni hiç tasvip etmezdinn zati :KK53:
:KK45::KK45::KK45::KK45::KK70::KK70::KK70: seni seviyorum kuzum sen emziren bir annesin ben sadece takılıyorum:KK60:

makarna konusunda da katılıyorum ben de hertürlü yerimm bayılırım

içecekler konusunda evet ama ben 3 saatte bi çay içerim bi yere gideriz garson almaya gelir artık içmiyorum diye her defasında zor kurtarıyorum dur ben daha içiyorum diye:KK70::KK70:

canım çok çok geçmiş olsun o şöförü bulup şikayet et asla bırakma peşini bişey olsa sen çkeceksin ömür boyu bazen denk geliyor bana da.. Allah korumuş gene
Canim hic ugrasmak istemedim mecbur karakola hastane ifade verdirtti ama kimle ugrasiolarki daha cok sen gel gt yapiosun. Aynen Allah korudu daha kotusude olabilirdi saol taytlim

Ona ben de başlamadım henüz bu hafta az ekmekli bi diyet yapıyorum ama dün yemedim ekmek bugün de yemiycem perşembe cuma protein yapıcam yarın da belki badem muz yoğurt günü yaparım
Birlikde baslayalim kuzu yada ben yaptikdan snra haber verim cok iyiyse sende mutlaka yap sncta zararli biswy yok sok diyet de diil.

seyrekyagmur seyrekyagmur tatlim cumartesi kandildi pazarda cok sevapmis oruc tuttu o yuzddn.

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK70::KK70::KK70: seni seviyorum kuzum sen emziren bir annesin ben sadece takılıyorum:KK60:

makarna konusunda da katılıyorum ben de hertürlü yerimm bayılırım

içecekler konusunda evet ama ben 3 saatte bi çay içerim bi yere gideriz garson almaya gelir artık içmiyorum diye her defasında zor kurtarıyorum dur ben daha içiyorum diye:KK70::KK70:
Kuzu o kdr dururmu cay ya ben varya sicak sicak sanki basmda biri bekliyor direk iceem

Şimdi okuyunca gerçekten çok yemisim gibi görünüyor ama bunu sen gel de kazınan mideme sor. Uyuyamiyorum resmen açlıktan :KK43: emzirdigim için mi böyle oluyor yoksa vücut her zamankinden az yemeye mı alışamadı bilmiyorum
Canımmm yavaş yavaş alışcak ama kahvaltı yapmadan olmaz bana diyetisyen kahvaltını uyandıktan 1 saat içinde yapmıyosan zayıflamayı unut demişti

Günaydınnn şekerler ama artık kimseler olmuyor mu burada :KK14:

Neyse dün akşamı diyeyim yarımdan az fazla dereotlu bakla + yarım yayla çorbası + 1 dl beyaz ekmek + 2 çatal makarna + maraş dondurması yedim :KK45:

Sabah Nestle corn flakes tam yağlı süt ile kahvaltımı bitirdimm
Canım maşallah güzel gidiyosun :)

Günaydın kızlar:21: saat 8de Uyandık ama bebişle olunca anca fırsat bulabildim saat 9 da 2 dlm kepek ekmeği peynir çok az kaşar zeytin ve şekersiz ıhlamur ile kahvaltımı yaptım 11 de şekersiz türk kahvesi ve rezene çayı içicem tabi kızçem uyursaa :anne:
Bak çok iyi bi kahvaltı yapmışsın canım afiyet olsun :)

Back