- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.361
Afiyet olsun yemekler iyi ama leblebi yanlış lokurumKabızlık problemin var senin ben çorumluyumda yemiyomm aa
Öğle menüm : 1 Servis tabağı içerisinde patates püresi (8 kaşık) üzerinde - et sote (3 kaşık) - 7 kaşık bulgur pilavı - yarım porsiyon zeytinyağlı fasulye- 1 dl den biraz eksik kepek ekmeği... Çok yedim çok rahatsız oldum ya çok demi kızlar sütlenim diye ettim azaldı gene çünkii
Şimdi şöyle ki ben de bahanemi yazıyımbir arakadaş özellikle bana getirmiş 1 kilo kadar ama ben 1 avuç yedim ekmek de yemiyorum bugün zaten onun yerine oldu bi dee evet öyle bir problemim var ama şimdi yemekle bol miktarda acı biber yiyorum sanırım o kurtarıcak beni düşündüğün için sağol balım
hey maşallaahhhafiyet olsun kuzum, ben anlamıyorum bu süt işinden yani karbonhidrat mı daha çok süt yapıyo mesela o etle taze fasulye daha fazla olsaydı olmaz mıydı hakkaten bilmiyorum yani çünkü hem sekiz kaşık püre hem 7 kaşık pilav ne biliiim bilemedim
Ben de bahanemi yazayım lokurcum aslında patatesi yemicektim bi baktım üstüste duruyolardı soteyle engelleyemedim kendimi karbonhidrat mı oluyodu ki o şuan çok mutsuzum onun yerine börek yesem üzülmezdimakşama sadece 1 tabak yemek cezaa olsun bana
Canım patates ekmek pilav prinç bunlar karbonhidrat yani sen hem pilav hem patates yiyince çok karbonhidrat yemiş olmuşsunyani işte süte etkisi var mı onların bilmiyorum bizde bulgur yedirirler yani bulgur da 7 kaşık baya bi yemişsin keşke sadece 7-8 kaşık bulgur ve taze fasulye yeseydin o patatesli şeyden de 1-2 kaşık belki 8 kaşık olması biraz abartı olmuş ama bence bugün daha karbonhidrat yeme akşama sebze yeeği bol miktarda ve yoğurt ye yani sebzeden korkma benim bildiğim sebze de süt yapar hep bitkiler süt yapıyo yani ben bile sebze yemeklerini 8-9 kaşık yiyorum dolu dolu sebzeden korkma ama patatesin bulguru 5-6 kaşık ye normalde biz 3 kaşık falan yiyoruz sen sütlü bi anne olduğundan iki katı 6 kaşık falan ye bence
seyrekyagmur bu nasıl diyet anlamadım valla çok yiyosun ben senin yediğini diyette degilken bile yemiyodum
Lokurumm o bulgur pilavı zatiii.. evet bugün abarttım bir daha corn flakes yemicem deli dana gibi yedirdi bana yaa
Oy ben burdayım kankaaaKİMSE YOK
Oy ben burdayım kankaaa
İyiyim şekerim ya napiyim işte ev işleri filan fenalık geldi artk bişey yapmak istemiyorummmNasılsın kuzum yaa bugün pek sessiz merve zaten bikaç gündür interneti problemli heralde az geliyopek bi sessiz kaldık sen napıyosun
İyiyim şekerim ya napiyim işte ev işleri filan fenalık geldi artk bişey yapmak istemiyorummm
Ervaya çorba hazırladım yarın için. Çamaşırlar vardı kurumuşlar,onları topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım biticek az kaldı. Kız uyudu da oturdum tv izliyom şimcikyemek kalorilerini arastırıyodum bi yandan da
Aynen kanka bitmiyo bu işler,bitmicek deKolay gelsin canım benim evde olunca iş bitmiyo ya haftasonu ben de yaptım epey ev işleri tek de olsan krileniyo işte makineler doluyo süpür bilmem ne tvde de bişey yok yaaBEN DE 7 DE ÇIKARIM YÜRÜRÜM EVE Bİ HAVA ALIRIM GİDERİM YİNE KABAK YEMEĞİ YERİM ARTIK SON YARIN VE PERŞEMBE PROTEİN GÜNÜ YAPICAM GÖĞÜS TAVUK ALMIŞTIM ONU IZGARA YAPAR GETİRİRİM YARIN YANIMDA KEMİRİRİM ARTIK BÜTÜN GÜN
Afiyet olsun,güzel olmuş :)1 tabak(6 kaşık) fasulye
fazlasıyla salata
2 dilim kepekli ekmek
1 tabak(6 kaşık) fasulye
fazlasıyla salata
2 dilim kepekli ekmek
Aynen kanka bitmiyo bu işler,bitmicek de
Kız ne kabakmış bitmedi kaç gündür :) bilerek mi fazla yaptın yoksa?
Tavuk göğsünü fırın ızgarasında mı yapıcan canikom
Anladım işte o yedi kaşık bulgur pilavı normal senin için hem süt de yapıyo bildiğim kadarıyla ama işte bi de o patates fazla olmuş demek istedimevet bence de kahrolsun mısır gevrekleri
Afiyet olsun canım gayet güzel bence
Evet pazar yapmıştım dün bugün sabah akşam işte uğraşıyım diye biraz fazla yaptım yapmışken
Tavuk göğüsünü baharatla bi kaşık yoğurtla terbiyeleyip biraz dolapta bekletip sonra tavada yapıyorum fırın uzun iş diye üşeniyorum valla yoğurt kekik pul biber 1-2 kaşık zeytinyağ iyice buluyorum bir iki saat bekliyo aslında geceden yapıp koysam daha iyi de olmadı iştesonra da tavada fena olmuyo göğüs normalde pek yapmam kuru oluyo diye d eprotein gününde iyi oluyo işte pratik
Bence dee.. ama o püreyi görünce yememem gerektiğini anladım. ya üstelik gene çok acıktım yarın hasta olmam lazım ondan mı ki ya iştahım çok açık bugün. Bir daha onla başlamam güne zaten.
afiyet olsun lokurum göğüsü severim ben ızagara daa yanına da jülyn sebze yapay çok acıktımm. sanırım o krize bende girdim sonundaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?