Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ya kuzum 2 günde ne olabilir ki detoks falan yapsan belki de normal yedin yani bak valla moralin bozuluyo yapma arada

ohh sefaan olsun hakkın tabii sen hasta bir bebiksin
Saol kuzum benim bgn aynen devam ama az yedm bol su icmem lazm smdi teyzem yesil cay yapio onuda icerm

Saol kuzum benim bgn aynen devam ama az yedm bol su icmem lazm smdi teyzem yesil cay yapio onuda icerm

Eeveet akıllı maşallah kızımız devam et kuzum bukadar emek verdin dün ödül günü olmuş iyi olmuş şimdi aynen devam

Eeveet akıllı maşallah kızımız devam et kuzum bukadar emek verdin dün ödül günü olmuş iyi olmuş şimdi aynen devam
Yok yavru aynen devam bozmak yok daha iyiceme verelimde diyorum persembe basliyim su ananas diyetne bakm nasil olcak

gerçek sütle bende severim canım bal şeker olsun ya makarna varya her türlüsü gider yani zor tuttum hatta kızım tencereden bi kaç tane dışarı attı bende ağzıma attım yani 1 tencere yenebilir ama duruyorum malum

Herkese Günaydııınnnn,

Bugün de ekmek yok

2 haşlanmış yumurta

2 kk süzme peynir

1 çok kocaman domates

2 köy biberi

1 kupa sütlü nescafe şekersiz 1çk neskafeli süt aslında

köy kahvaltısı gibi olmuş lokurum afiyet olsun güzel valla

Günaydın kizcelerbugunde son orucu ma niyet ettim bitiyo bugun

Canım bu ne orucu desem çok cahil kalmam umarım :)

seyrekyagmur canım yemeklerin suyunu almamamız mı gerekiyor malum ben yeni başladım ayrıntıları bilmiyorum pek

Kızz Allah iyiliğini versin oo aysunca bir eylem (yani ben) suyunu alıp tabağı yiyecek boyuta geliyorum da onu demek istedim ama sen bakma bana lokurun dediği gibi sopalığım ben yememek gerekir normalde

senle çok zıttız hatun bende sıcakcıyım çay kahve götürürüm 15 dk da biter :) akşam yemeğinde süper çok iyi gidiyorsun lokur haftasonu güzel haberler var sende

Bende makarnaya hic dayanamam dogrusu yiyeceksem yag katmiyorum..

Evet makarna da çeken ne var anlamıyorum ama çoğu insan bırakamıyor ben yaparsam az yağlı yapmaktan yanayım bir de içine bişeyler koymak hoşuma gidiyor domates biber patlican gibi ne varsa peynir de olur :)

Günaydin kizlar.

Izne cikdim ama dun ufak bi kaza gecirdim diyet miydt bisey yok aksama kdr hastanedeydim bgunde evdeyom dinlenim dedim.

Geçmiş olsunn kuşumm noldu yahu nazara mı geldin hayırdırrr

yani reklamları izledin izledin canın çekti di mi bu ara ne sık dönüyo onun reklamı ya ben de çok severim ama 2 çatalla asla duramazdım o yüzden yine de tebrik koyuyorum

Yok ya benim diyetimin başlıca düşmanları gene iş başında babam izlemiş kızım sever demiş almış benim geleceğimi duyunca.. Oysa ki evde bir afiş basmadım diyetteyim diye ama boşa konuşuyorum el birliği ile beni tahrik ediyorlar :)
seyrekyagmur almak derken ekmekle şöööyle bi sıyırmayı sonra da yemeği kastetdiyor canım sen ona uyma

lokur aşkolsunn beni hiç tasvip etmezdinn zati

Yok yavru aynen devam bozmak yok daha iyiceme verelimde diyorum persembe basliyim su ananas diyetne bakm nasil olcak

Ona ben de başlamadım henüz bu hafta az ekmekli bi diyet yapıyorum ama dün yemedim ekmek bugün de yemiycem perşembe cuma protein yapıcam yarın da belki badem muz yoğurt günü yaparım

canım çok çok geçmiş olsun o şöförü bulup şikayet et asla bırakma peşini bişey olsa sen çkeceksin ömür boyu bazen denk geliyor bana da.. Allah korumuş gene

seni seviyorum kuzum sen emziren bir annesin ben sadece takılıyorum

makarna konusunda da katılıyorum ben de hertürlü yerimm bayılırım

içecekler konusunda evet ama ben 3 saatte bi çay içerim bi yere gideriz garson almaya gelir artık içmiyorum diye her defasında zor kurtarıyorum dur ben daha içiyorum diye

canım çok çok geçmiş olsun o şöförü bulup şikayet et asla bırakma peşini bişey olsa sen çkeceksin ömür boyu bazen denk geliyor bana da.. Allah korumuş gene
Canim hic ugrasmak istemedim mecbur karakola hastane ifade verdirtti ama kimle ugrasiolarki daha cok sen gel gt yapiosun. Aynen Allah korudu daha kotusude olabilirdi saol taytlim

Ona ben de başlamadım henüz bu hafta az ekmekli bi diyet yapıyorum ama dün yemedim ekmek bugün de yemiycem perşembe cuma protein yapıcam yarın da belki badem muz yoğurt günü yaparım
Birlikde baslayalim kuzu yada ben yaptikdan snra haber verim cok iyiyse sende mutlaka yap sncta zararli biswy yok sok diyet de diil.

seyrekyagmur tatlim cumartesi kandildi pazarda cok sevapmis oruc tuttu o yuzddn.

Kuzu o kdr dururmu cay ya ben varya sicak sicak sanki basmda biri bekliyor direk iceem

Canımmm yavaş yavaş alışcak ama kahvaltı yapmadan olmaz bana diyetisyen kahvaltını uyandıktan 1 saat içinde yapmıyosan zayıflamayı unut demişti

Canım maşallah güzel gidiyosun :)

Bak çok iyi bi kahvaltı yapmışsın canım afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…