- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 33
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #5.301
Ohhhh :) ben de akşam yemeklerinde 1 dl ekmek yiyorum ama suyuna bandıra bandıra yiyorum valla ohhh :)Yenir çok da güzel olur eveet benim beraber diyet yaptığım arkadaşım da bayılır yemek suyuyla ekmek yemeye, bütün ekmek hakkını öyle kullandı başka öğünde yemiyodu bi yemeğin suyuyla 2-3 dilim götürüyodu
Ben de senin gibiyim,bana da öyle geliyo yani. Uzun zamandır bni görmeyen arkadaşımla karşılaştık akşam,bayağı vermişsin kilo dedi. Eh dedim gitti biraz daha var :)Tartida gerçekleri gormesemde vücudum da n anlıyorum kizlar gitti biraz yani
Ohhhh :) ben de akşam yemeklerinde 1 dl ekmek yiyorum ama suyuna bandıra bandıra yiyorum valla ohhh :)
Aslıcım çok geçmiş olsun iyi misin ne oldu ben de dün dedim Aslı nerde sonra da izne çıktığın geldi aklıma dedim izinde ondan yazamıyo heralde
Ayy geçmiş olsun canım ne oldu bişey in yoktur umarim
Aynen valla :) susuz yemek olunca ekmeksiz de gidiyo çerez gibi hahah. Ben yemekleri hızlı yiyorum ya biraz daha yavaşlayabilsem çok iyi olcakTabii ki ben de yiyorum aynen öyle ekmek yediğimde o amaçla yiyorum zaten yani hakkımız 1-2 yse de nasıl istersek öyle yeriz di mi ama
Cok saolun kizlr iste hic bi zman plan yapmicakmissin dun kaynanamla bulusup once hali snra gelinlik bakcakdik otoplbusdw tam incekdik ayaga kalkdm annemw bakiyodum arka kapidaydim tek elimle tutunuyodum adam bi ani fren yapti resmen gozum karardi ucuyorum dedim o hizi hissettm ama gozum baska bisey gormedi bi an orta kapida yere dusmusum kafami vurmusum annemde ani feenle benim disdugumu anlamamis bi bakdi ben orta kapida yerdeym ben tabi biraz zor ayilmisim demek gozun karardi biri kolanyali mendil annem su veriodu o ara kalkdik indik o soklukla sofore bile bisey diyemedk annem.zatwn yerde beni gorunce uzuldu serefsiz sofor bakmadi bile noldu die
Sonra kaynanami aradik doktora gttik hemen allah dusurmesn ordan oraya emar falan cekdirdim saat 12 de gene aksam 6 da bidaha cekelim dedi hersey temiz ama basm haff sis ve boyunlaem kollarm heryerm agriyor kotu bi gundu Allah daha kotusunden korusun.
Ay cnm benim yaa çok geçmiş olsun. Bu şoförler insanı öldürür gerçekten öyle sinir oluyorum ki onlara. Bu kadarla kalmış iyiki daha kötüsü olmamışCok saolun kizlr iste hic bi zman plan yapmicakmissin dun kaynanamla bulusup once hali snra gelinlik bakcakdik otoplbusdw tam incekdik ayaga kalkdm annemw bakiyodum arka kapidaydim tek elimle tutunuyodum adam bi ani fren yapti resmen gozum karardi ucuyorum dedim o hizi hissettm ama gozum baska bisey gormedi bi an orta kapida yere dusmusum kafami vurmusum annemde ani feenle benim disdugumu anlamamis bi bakdi ben orta kapida yerdeym ben tabi biraz zor ayilmisim demek gozun karardi biri kolanyali mendil annem su veriodu o ara kalkdik indik o soklukla sofore bile bisey diyemedk annem.zatwn yerde beni gorunce uzuldu serefsiz sofor bakmadi bile noldu die
Sonra kaynanami aradik doktora gttik hemen allah dusurmesn ordan oraya emar falan cekdirdim saat 12 de gene aksam 6 da bidaha cekelim dedi hersey temiz ama basm haff sis ve boyunlaem kollarm heryerm agriyor kotu bi gundu Allah daha kotusunden korusun.
Aynen valla :) susuz yemek olunca ekmeksiz de gidiyo çerez gibi hahah. Ben yemekleri hızlı yiyorum ya biraz daha yavaşlayabilsem çok iyi olcak
Valla ya eskiden bu kadar hızlı yemezdim ama evlenince eşimden etkilendim o çok fena yer yani oha bi yavaşla diyorum bazenBen iş yerinde mecbur çok uzun sürede yiyorum kahvaltım 1saat falan sürüyo dön bi işe bak bi çatal ye öyle .. öğle yemeklerim de öyle ama akşam benim de çabuk bitiyo
Ohhhh :) ben de akşam yemeklerinde 1 dl ekmek yiyorum ama suyuna bandıra bandıra yiyorum valla ohhh :)
Saol kuzum ya aynen Allah korudu kafami baska yere carpmadm incitmedim. Ucuyorlar resmen insan tasimiyolar saCanım çok çok geçmiş olsun Allah esirgemiş verilmiş sadakan varmış zaten o şoförler Allahlık yani, çok geçmiş olsun kuzum
Ay cnm benim yaa çok geçmiş olsun. Bu şoförler insanı öldürür gerçekten öyle sinir oluyorum ki onlara. Bu kadarla kalmış iyiki daha kötüsü olmamış
Evet işte tam bir manyak gibiyim yani :) vermişimdir belki diyip çıkıveriyom tartının üstüneBişey diycem esrasen kendini demotive etmek için elinden geleni yapıyosun bence kanka hasta mısın ne tartılıp duruyosun ya zaten pazar tartıldık 500gr vermiştin bugün daha salı belki ödem var belki tuvaletten belki bişey yani 2 günde bir tartılıp niye canını sıkıyosun kuzum yaa
Evet işte tam bir manyak gibiyim yani :) vermişimdir belki diyip çıkıveriyom tartının üstüne
Olmaz olmaz sen hak ettin cnm o kadarını :)Bende hic tik yok bgn tartildm ayniyim bu hafta vermedm dunde yedm hastanede patatesli ekmek yedm eve geldik 1 kasik pilav yedm nisanlim kadayf getrmis 1.5 dilim yedm kendime iyi odul yapdim dun hastaym ben bisey olmaz dmi ☺
Cok gecmis olsun...Cok saolun kizlr iste hic bi zman plan yapmicakmissin dun kaynanamla bulusup once hali snra gelinlik bakcakdik otoplbusdw tam incekdik ayaga kalkdm annemw bakiyodum arka kapidaydim tek elimle tutunuyodum adam bi ani fren yapti resmen gozum karardi ucuyorum dedim o hizi hissettm ama gozum baska bisey gormedi bi an orta kapida yere dusmusum kafami vurmusum annemde ani feenle benim disdugumu anlamamis bi bakdi ben orta kapida yerdeym ben tabi biraz zor ayilmisim demek gozun karardi biri kolanyali mendil annem su veriodu o ara kalkdik indik o soklukla sofore bile bisey diyemedk annem.zatwn yerde beni gorunce uzuldu serefsiz sofor bakmadi bile noldu die
O konuda haklısın işlere yetişmek için falan acele ediyo insan evde , benim erkek arkadaşım da çok hızlı yer ama ben bir lokma alıyprum bi başımı çeviriyorum bitirmişValla ya eskiden bu kadar hızlı yemezdim ama evlenince eşimden etkilendim o çok fena yer yani oha bi yavaşla diyorum bazenbi de çocuk ve iş olunca bi an önce yiyip halledeyim diyorum
yazık geçmiş olsunCok gecmis olsun...
yazık geçmiş olsun
Saolun kizlarCok gecmis olsun...
Ya kuzum 2 günde ne olabilir ki detoks falan yapsan belki de normal yedin yani bak valla moralin bozuluyo yapma aradaEvet işte tam bir manyak gibiyim yani :) vermişimdir belki diyip çıkıveriyom tartının üstüne
Bende hic tik yok bgn tartildm ayniyim bu hafta vermedm dunde yedm hastanede patatesli ekmek yedm eve geldik 1 kasik pilav yedm nisanlim kadayf getrmis 1.5 dilim yedm kendime iyi odul yapdim dun hastaym ben bisey olmaz dmi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?