Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzummm internt bi bitti kaldım öyle giremedim bende özlrdim :) valla yiyemiyorum canjm çiğköfte tek lavaş yedm 3 te hala tokum mide baya küçülmüş bitane daha eski kotuma girdim bekarlıktan kalma şoklardayın :)

Canım ben siyah çay içiyorum en iyi süt yapan o bitkiler beni etkilemiyo ama çayın baya faydasını görüyorum evet canım ilk zamanlar bende öyledim günde 1 buçuk tam beyaz ekmek yiyodum onun sebebi mide genişlemesi emzirmek falan değil gerçi büyüdükçe emmeleri azalıyor ilk bi ay bende sürekli açmışım gibi geliyordu :)) humana içme altarda anne sütü çayları var hem ödem attırıyo hem süt yapıyo 3 ay öncesine kadar içiyodum ben şimdi bıraktım gerek yok yani aslında ekmek tam buğday 2 3 dilim yiyebilirsin sabah öğle 2 akşam 1 ye :)

Canımm porsiyonların çok büyük kahvaltı yapmadığından kaynaklamıyor meyvenin fazlası kilo aldırır DİKKATTT yoğurt yiyebilirsin :) sütün porsiyonu 1 çay bardağı :)

Bugünkü menum gelsinoruç tuttuğu m için akşam 3 yaprak sarma 1 biber ve 1 kabak dolma yanına 1 bardak kolasonra 1 dilim baklava yedim menum bu

Canımm porsiyonların çok büyük kahvaltı yapmadığından kaynaklamıyor meyvenin fazlası kilo aldırır DİKKATTT yoğurt yiyebilirsin :) sütün porsiyonu 1 çay bardağı :)
Şimdi okuyunca gerçekten çok yemisim gibi görünüyor ama bunu sen gel de kazınan mideme sor. Uyuyamiyorum resmen açlıktan emzirdigim için mi böyle oluyor yoksa vücut her zamankinden az yemeye mı alışamadı bilmiyorum

Günaydınnn şekerler ama artık kimseler olmuyor mu burada

Neyse dün akşamı diyeyim yarımdan az fazla dereotlu bakla + yarım yayla çorbası + 1 dl beyaz ekmek + 2 çatal makarna + maraş dondurması yedim

Sabah Nestle corn flakes tam yağlı süt ile kahvaltımı bitirdimm

Beyaz ekmek ve makarna bir arada olmamus sekerim..digerleri guzel..

İlla bi şey gömücen hee makarna iki çatal noolcak da o dondurma nee ama yemeğin azış ondan yırtmışsın balım

sabah için de umarım acıkmazsın onlar beni çok acıktırıyo buarada ben hiç light bi ürün kullanmıyorum hep tam yağlı süt peynir yoğurt süt bence de tam yağlı iyi yani

Selam arkadaslar bol enerjili az kalorili gunler dilerim hepimize..
Sabah 1 lumonlu su ce 1 yagsiz peynirlu tostla gune baslamis bulunmaktayim..

afiyet olsun canım günaydıınn

Günaydınlar efemm :)
Sabah kahvaltım 2 dl ekmek,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve 1 fincan az şekerli sütlü neskafe.

ohh çok da darlu bir kahvaltı olmuş afiyet olsun balım

Günaydın kızlar saat 8de Uyandık ama bebişle olunca anca fırsat bulabildim saat 9 da 2 dlm kepek ekmeği peynir çok az kaşar zeytin ve şekersiz ıhlamur ile kahvaltımı yaptım 11 de şekersiz türk kahvesi ve rezene çayı içicem tabi kızçem uyursaa

Beyaz ekmek ve makarna bir arada olmamus sekerim..digerleri guzel..

beyaz ekmek yemezdim gene ama tek o vardır baklanında suyunu almamm lazım malum Makarna çok güzel olmuştu annem yapmış domatesli duramadım yedim yaa pişmanımm

Günaydınlar efemm :)
Sabah kahvaltım 2 dl ekmek,haşlanmış yumurta,peynir,zeytin ve 1 fincan az şekerli sütlü neskafe.
Günaydınnn madam menün ideall ama anlamıyorum ya lokurla sen nasıl kahvaltıyla kahveyi bir yolluyonuz mideye benim keyif içeceğim o

2 çatal makarnanın fazla zararı olacağını sanmıyorum,canı çekti galiba seyrekyagmur un :)

3 te olabilir annemin makarnasına dayanamıyorum ki benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…