Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ama ben çok öenmli bi ayrıntıyı atlamışım o dondurma altında kadayıf vardı 2 çatal yedim amaa

Light a bende karşıyım büyük bi kandırmaca bana göre de şekoşum hiç tarzım değil zaten bu tarz kahvaltıda ama bugün şirketin aracını kaçırmamak adına yapamadım yarın yapacam dediğin gibi çok acıktım çünküü

Sen ne yidiiiinn

seyrekyagmur cnm ben kahvaltıda içmem neskafe kolay kolay. Aralarda da içmem hatta pek. Ama bugün cnm istedi bi yapayım dedim. Sütlü olduğu için tok tuttu bayağı ve sütlü olunca şekersiz içemiyorum içim almıyo. Ama sade ya da süt tozu eklenmiş olunca şekersiz içebiliyorum.
Domatesli makarnaya gelince bence çok sorun değil ya sonuçta bir tabak yemedin yani kasma kendini cnm :)

Günaydın canım. Kahvaltın güzel olmuş ama yumurta da yeseydin keşke :)
Ahh bebişler uyusa keşke,yapılacak işler var ama olmuyo onlar ayaktayken :)

Herkese Günaydııınnnn,

Bugün de ekmek yok

2 haşlanmış yumurta

2 kk süzme peynir

1 çok kocaman domates

2 köy biberi

1 kupa stlü nescafe şekersiz 1çk neskafeli süt aslında
Ohhh her zamanki gibi güzel bir kahvaltı :)
Lokurum ben yine tarıldım ya bu tartı beni ayar ediyo. Kilo verememiş hatta üstüne almış gibi gösteriyo. Tartılmak istemiyorum aslında ama merak ediyorum gram gitse keşke ya

Ben o sütlü neskafeyi yapıyorum ama öğlene kadar içiyorum onu öyle sıcak içmem zaten hemen maksat arada bişey yudumlamak bir de çay içme alışkanlığım hiç yok günde 1 bardak falan içerim, sütlü neskafe biraz ara öğün hissi veriyo bana şekersiz iiyorum zaten herşeyi maksat eğlence olsun yani

Lıght bence de kandırmaca hiç almam ben de

Buarada dün akşam yemeğim 8-10 kaşık havuçlu kabak yemeği 1 kase yoğurt sonra da 1 şeftali 10 yer fıstığı yedim ama 8de falan yani ve 1 de yattım

Bende makarnaya hic dayanamam dogrusu yiyeceksem yag katmiyorum..

Canım benim tartida 3 gündür oruç tutmama rağmen 72 gösteriyor cildircam aynen

yani reklamları izledin izledin canın çekti di mi bu ara ne sık dönüyo onun reklamı ya ben de çok severim ama 2 çatalla asla duramazdım o yüzden yine de tebrik koyuyorum

Günaydin kizlar.

Izne cikdim ama dun ufak bi kaza gecirdim diyet miydt bisey yok aksama kdr hastanedeydim bgunde evdeyom dinlenim dedim.

Aslıcım çok geçmiş olsun iyi misin ne oldu ben de dün dedim Aslı nerde sonra da izne çıktığın geldi aklıma dedim izinde ondan yazamıyo heralde

Ama o yemeğin suyu ekmekle bandıra bandıra sıyıra sıyıra yenmez mi be lokurum
Yenir çok da güzel olur eveet benim beraber diyet yaptığım arkadaşım da bayılır yemek suyuyla ekmek yemeye, bütün ekmek hakkını öyle kullandı başka öğünde yemiyodu bi yemeğin suyuyla 2-3 dilim götürüyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…